Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko póki co witam się z herbatą z imbirem ale chętnie potowarzyszę. U nas też biało choć chwilami pada deszcz więc to pewnie tylko kwestia czasu. Pierwsze śniegi zawsze mnie cieszą- ostatnie już niekoniecznie :wink:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażuś u mnie ani odrobiny białego ;:223
Jestem już po dwóch kawach i chyba będę musiała chlapnąć trzecią bo coś nie mogę się dobudzić ;:219 pogoda mnie dobija ;:223
Miłego dzionka ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Moniś a ja dzisiaj wyrwałam się z sennego marazmu wypijając tylko jedną kawę ;:224 czyżby faktycznie szła zmiana pogody?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agunia cieszę się bardzo, że masz taki dobry nastrój;) U Ciebie bardzo kolorowo... tyle dostałaś kwiatuszków;) Spróbuję dzisiaj ugotować mięsko z przepisu naszej Agness... bo ogromnego smaka mi narobiła :) Kurczę... muszę się wziąć do nauki bo egzaminy za pasem :lol: ale chyba musiałabym na kłódkę kompa zamknąć... jak tego dokonać?
czar_na pisze:Grażynko póki co witam się z herbatą z imbirem ale chętnie potowarzyszę. U nas też biało choć chwilami pada deszcz więc to pewnie tylko kwestia czasu. Pierwsze śniegi zawsze mnie cieszą- ostatnie już niekoniecznie :wink:
Aniu u mnie właśnie sypie śnieg i ciemnice egipskie;) Z entuzjazmem na widok śniegu też tak mam :D
Monia Twój nastrój coś ostatnio szwankuje :lol: chyba musisz coś chlapnąć na poprawę...;) i będzie dobrze...;) Dmucham do Ciebie płatki śniegu!
Aguś zmiana na pewno idzie bo Orkan nadciąga :lol: tylko.. ze u Ciebie to pozytywna zmiana :D bardzo dobrze... i tego się trzymajmy!

Proszę kopnijcie mnie w d..kę i zmobilizujcie do nauki bo egzaminy coraz bliżej :? 9 dni... jak to ogarnąć :roll:
Ale na pewno dam radę! Nie przyjmuję innej opcji :uszy
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dasz radę kochana ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dzień dobry!
Jest sobota... wstałam dzisiaj z bólem głowy... a u mnie to prawdziwa rzadkość... wieje przeokrutnie... chyba nosa dzisiaj nie wystawię... poza wyjściem na barbórkową imprezę do teściowej;)
Chciałam Wam powiedzieć, że Mikołaj wczoraj obdarował mnie cudnymi prezentami ;:173 od naszych uzdolnionych forumek...
Aguniu dziękuję z całego serca za taki cudny wianek ;:196 Jestem nim zachwycona ogromnie! To był strzał w dziesiątkę;)
Dana Twoje ulepy są fantastyczne! ;:196 Za chwilkę zajmą honorowe miejsce w salonie na komodzie ;:196 Jestem oczarowana Twoim talentem ;:173
Dziękuję dziewczyny jeszcze raz... ;:180 Rozwijajcie swoją pasję i skrzydła, które Wam ona dodaje! Serdecznie Wam tego życzę!
Zdjęcia wstawię jak tylko będzie dobre światło bo na razie szarówka i ich jakość nie byłaby zadowalająca;)
Obiadowo u mnie dzisiaj łązanki i zupa pomidorowa...planowo ogarnę trochę dom i idę na imprezę na 17;) aha i jeszcze po prezent chcę jechać... jak zwykle mam z tym problem... bo gusta i światopogląd całkowicie odmienne... :wink:
Wy taka kopalnia pomysłów może pomożecie?

Aguś ;:196 dziękuję za wiarę w moje możliwości!

I tak obiecane prezenty Mikołajowe ;:138
Danusiu ;:196
Obrazek

Aguniu ;:196
Obrazek

Obrazek

a mój stroik adwentowy :lol:
Obrazek

Spokojnej i mniej wietrznej soboty Wam życzę!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, upominki od naszych dziewczyn cudowne, ale jaki fantastyczny stroik adwentowy poczyniłaś! Kule z mchu okręcone sznurkiem w sposób niezwykle ozdobny wraz z całą resztą ozdób na paterze prezentują się znakomicie - jestem zachwycona!

Dobrego dnia! Głowa Cię boli od wiatru... u mnie wciąż bardzo mocno wieje.

Pozdrawiam ciepło,
A
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Grażynko bardzo ładny, subtelny ten stroik adwentowy, fajnie wymyśliłaś sobie bombki z muchu. ulepy też fajne masz. :wit
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Grażynko, jak tam główka? ;:168
Z egzaminami na pewno pójdzie dobrze, będę trzymać kciuki.
Zdolne mamy te kobitki na forum, ale i Tobie nie można odmówić talentu - .piękny stroik, bardzo pomysłowy i doskonale wykonany.
Miłego wieczoru na imprezie. Ja też zawsze mam problem z prezentami, dlatego staram się kupić coś neutralnego. Może zestaw dobrych herbat w skrzyneczce- są w sklepach takie ładnie opakowane.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

:wit Stroik adwentowy śliczny ;:108 jak ja lubię takie klimaty ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, kule z mchu "ulepiłaś" cudowne...elegancki stroik adwentowy.
Życzę miłej imprezki ;:196 a za egzaminy trzymam kciuki ;:215
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie :wit
Pada od rana... jest ciemnica i bez kawusi ani rusz;)
Aguniu faktycznie ten stroik i mnie się bardzo podoba z uwagi na swoja prostotę;) Cieszę się bardzo, ze Tobie również;) i dziękuję za inspirację bo przecież sama bym tego lepiej nie wymyśliła ;:196 Ach... ale się uśmiałam z Twojego uszkowego tematu ;:306 i wiesz... chyba sama też będę lepić;) Normalnie sama siebie nie poznaję.... :lol: chyba kulinarnie się rozwijam;) ale wiem i cieszy mnie to ogromnie, że to dzięki Wam mogę się wiele nauczyć :wink: Aga bardzo podobają mi się ozdoby z brzozowych pni... i chyba ją zastosuje u siebie przed samymy wejściem;) Świetne!
Ból głowy tak jak pisałaś na pewno spowodowany był wiatrem... ale już sobie poszedł i jest ok! Buźka!
Dorotko dziękuję bardzo!
Iwonko dziękuję za takią pozytywną opinię ;:196 sama wiesz ileż tutaj mamy inspirujących osób... Tobie również niczego nie brakuje a Twój pomysł z cisowymi gałązkami bardzo przypadł mi do gustu! dziękuję za troskę.. o bólu już zapomnialam :wink: a do egzaminów tez podchodzę z optymizmem... bo stres i nerwy na pewno nie wprowadza tutaj nic pozytywnego;) Jak ni uda się za pierwszym razem to za drugim na pewno ;:333 Miłego dnia!
Madziu witaj;)
Cieszę się bardzo, że i Tobie stroik przypadł do gustu... jak widać natura daje nam wiele mozliwści! Dobrego dnia!
Aguś bardzo się cieszę, że mój stroik Ci się podoba ;:196 Wpadłam w wir robienia ozdób świątecznych, aż mój eM wczoraj z politowaniem mówi: Jak chce Ci się z tym tak pitolić?;) :D Nie rozumie nic... :lol: Imprezka była bardzo fajna.... dzięki ;:196 A jak Twoje gliniane wyroby?

Ktoś chętny na kawusię?... Jeszcze barbórkowe ciasto zostało :lol: Zapraszam!
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Graziu one się czują jak u siebie w domu ...mam bardzo podobne ramy :lol:
Cieszę się ,że Ci się podobają ;:138
Kule z mchu boskie ...mogę trochę odgapić ;:131
Trzymam kciuki za egzaminy ;:215
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko wianuszek będzie miał u Ciebie bardzo dobrze 8-) ....w takim doborowym towarzystwie jak aniołki Dany, czy Twoje bajeczne kule z mchu ..... Kulami jestem po prost zachwycona....są przepiękne ;:167
Na kawkę z barbórkowym ciastem piszę się z wielką przyjemnością 8-)
A za egzaminy cały czas trzymam kciuki ;:167
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Danusiu ogromnie cieszę się z Twojej wizyty! Długo Cię nie było...
Twoje ulepy fantastyczne... już się wszystkich pochwaliłam jaką mam zdolną koleżankę i poinformowałam o planowanym sklepie :lol: Odgapiaj co chcesz... po to tutaj jesteśmy, zeby nawzajem się inspirować :wink: Ja sama dalej się Wami inspiruję... w sobotę jak zobaczyłam takie serwetki hafowane u teściowej to od razu pomyślałam o Tobie ;:173 kiedy do tej pory ne zwracałam na nie uwagi;)... zobaczyłam ich piękno ;:167 zaskakujące jest to jak człowiek może zmienić patrzenie na świat...
Aguniu masz rację towarzystwo ma doborowe ;:167 bo sam jest boski;) Kule fajne... też mi się podobają;) Już Ci mówiłam jak uwielbiam te Twoje fantastyczne wątki... Codziennie tam jestem, inspirujecie mnie ogromnie za co bardzo dziękuję! I jak tam smacznie.... nie wchodzę tylko przed piętnastą.... mój żołądek by eksplodował :shock:
Za kciuki dzięki!
Buźka!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”