Mój kawałek marzeń cz.2
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko póki co witam się z herbatą z imbirem ale chętnie potowarzyszę. U nas też biało choć chwilami pada deszcz więc to pewnie tylko kwestia czasu. Pierwsze śniegi zawsze mnie cieszą- ostatnie już niekoniecznie 

- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Grażuś u mnie ani odrobiny białego
Jestem już po dwóch kawach i chyba będę musiała chlapnąć trzecią bo coś nie mogę się dobudzić
pogoda mnie dobija
Miłego dzionka

Jestem już po dwóch kawach i chyba będę musiała chlapnąć trzecią bo coś nie mogę się dobudzić

Miłego dzionka

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Moniś a ja dzisiaj wyrwałam się z sennego marazmu wypijając tylko jedną kawę
czyżby faktycznie szła zmiana pogody?

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agunia cieszę się bardzo, że masz taki dobry nastrój;) U Ciebie bardzo kolorowo... tyle dostałaś kwiatuszków;) Spróbuję dzisiaj ugotować mięsko z przepisu naszej Agness... bo ogromnego smaka mi narobiła
Kurczę... muszę się wziąć do nauki bo egzaminy za pasem
ale chyba musiałabym na kłódkę kompa zamknąć... jak tego dokonać?
Monia Twój nastrój coś ostatnio szwankuje
chyba musisz coś chlapnąć na poprawę...;) i będzie dobrze...;) Dmucham do Ciebie płatki śniegu!
Aguś zmiana na pewno idzie bo Orkan nadciąga
tylko.. ze u Ciebie to pozytywna zmiana
bardzo dobrze... i tego się trzymajmy!
Proszę kopnijcie mnie w d..kę i zmobilizujcie do nauki bo egzaminy coraz bliżej
9 dni... jak to ogarnąć
Ale na pewno dam radę! Nie przyjmuję innej opcji

Aniu u mnie właśnie sypie śnieg i ciemnice egipskie;) Z entuzjazmem na widok śniegu też tak mamczar_na pisze:Grażynko póki co witam się z herbatą z imbirem ale chętnie potowarzyszę. U nas też biało choć chwilami pada deszcz więc to pewnie tylko kwestia czasu. Pierwsze śniegi zawsze mnie cieszą- ostatnie już niekoniecznie

Monia Twój nastrój coś ostatnio szwankuje

Aguś zmiana na pewno idzie bo Orkan nadciąga

Proszę kopnijcie mnie w d..kę i zmobilizujcie do nauki bo egzaminy coraz bliżej

Ale na pewno dam radę! Nie przyjmuję innej opcji

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- aage
Dasz radę kochana 

- Grazka226
- 1000p
Dzień dobry!
Jest sobota... wstałam dzisiaj z bólem głowy... a u mnie to prawdziwa rzadkość... wieje przeokrutnie... chyba nosa dzisiaj nie wystawię... poza wyjściem na barbórkową imprezę do teściowej;)
Chciałam Wam powiedzieć, że Mikołaj wczoraj obdarował mnie cudnymi prezentami
od naszych uzdolnionych forumek...
Aguniu dziękuję z całego serca za taki cudny wianek
Jestem nim zachwycona ogromnie! To był strzał w dziesiątkę;)
Dana Twoje ulepy są fantastyczne!
Za chwilkę zajmą honorowe miejsce w salonie na komodzie
Jestem oczarowana Twoim talentem
Dziękuję dziewczyny jeszcze raz...
Rozwijajcie swoją pasję i skrzydła, które Wam ona dodaje! Serdecznie Wam tego życzę!
Zdjęcia wstawię jak tylko będzie dobre światło bo na razie szarówka i ich jakość nie byłaby zadowalająca;)
Obiadowo u mnie dzisiaj łązanki i zupa pomidorowa...planowo ogarnę trochę dom i idę na imprezę na 17;) aha i jeszcze po prezent chcę jechać... jak zwykle mam z tym problem... bo gusta i światopogląd całkowicie odmienne...
Wy taka kopalnia pomysłów może pomożecie?
Aguś
dziękuję za wiarę w moje możliwości!
I tak obiecane prezenty Mikołajowe
Danusiu

Aguniu

a mój stroik adwentowy

Spokojnej i mniej wietrznej soboty Wam życzę!
Jest sobota... wstałam dzisiaj z bólem głowy... a u mnie to prawdziwa rzadkość... wieje przeokrutnie... chyba nosa dzisiaj nie wystawię... poza wyjściem na barbórkową imprezę do teściowej;)
Chciałam Wam powiedzieć, że Mikołaj wczoraj obdarował mnie cudnymi prezentami

Aguniu dziękuję z całego serca za taki cudny wianek

Dana Twoje ulepy są fantastyczne!

Dziękuję dziewczyny jeszcze raz...

Zdjęcia wstawię jak tylko będzie dobre światło bo na razie szarówka i ich jakość nie byłaby zadowalająca;)
Obiadowo u mnie dzisiaj łązanki i zupa pomidorowa...planowo ogarnę trochę dom i idę na imprezę na 17;) aha i jeszcze po prezent chcę jechać... jak zwykle mam z tym problem... bo gusta i światopogląd całkowicie odmienne...

Wy taka kopalnia pomysłów może pomożecie?
Aguś

I tak obiecane prezenty Mikołajowe

Danusiu

Aguniu

a mój stroik adwentowy

Spokojnej i mniej wietrznej soboty Wam życzę!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Grażynko, upominki od naszych dziewczyn cudowne, ale jaki fantastyczny stroik adwentowy poczyniłaś! Kule z mchu okręcone sznurkiem w sposób niezwykle ozdobny wraz z całą resztą ozdób na paterze prezentują się znakomicie - jestem zachwycona!
Dobrego dnia! Głowa Cię boli od wiatru... u mnie wciąż bardzo mocno wieje.
Pozdrawiam ciepło,
A
Dobrego dnia! Głowa Cię boli od wiatru... u mnie wciąż bardzo mocno wieje.
Pozdrawiam ciepło,
A
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Grażynko bardzo ładny, subtelny ten stroik adwentowy, fajnie wymyśliłaś sobie bombki z muchu. ulepy też fajne masz. 

- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Grażynko, jak tam główka?
Z egzaminami na pewno pójdzie dobrze, będę trzymać kciuki.
Zdolne mamy te kobitki na forum, ale i Tobie nie można odmówić talentu - .piękny stroik, bardzo pomysłowy i doskonale wykonany.
Miłego wieczoru na imprezie. Ja też zawsze mam problem z prezentami, dlatego staram się kupić coś neutralnego. Może zestaw dobrych herbat w skrzyneczce- są w sklepach takie ładnie opakowane.

Z egzaminami na pewno pójdzie dobrze, będę trzymać kciuki.
Zdolne mamy te kobitki na forum, ale i Tobie nie można odmówić talentu - .piękny stroik, bardzo pomysłowy i doskonale wykonany.
Miłego wieczoru na imprezie. Ja też zawsze mam problem z prezentami, dlatego staram się kupić coś neutralnego. Może zestaw dobrych herbat w skrzyneczce- są w sklepach takie ładnie opakowane.
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:

- aage
Grażynko, kule z mchu "ulepiłaś" cudowne...elegancki stroik adwentowy.
Życzę miłej imprezki
a za egzaminy trzymam kciuki 
Życzę miłej imprezki

- Grazka226
- 1000p
Witajcie
Pada od rana... jest ciemnica i bez kawusi ani rusz;)
Aguniu faktycznie ten stroik i mnie się bardzo podoba z uwagi na swoja prostotę;) Cieszę się bardzo, ze Tobie również;) i dziękuję za inspirację bo przecież sama bym tego lepiej nie wymyśliła
Ach... ale się uśmiałam z Twojego uszkowego tematu
i wiesz... chyba sama też będę lepić;) Normalnie sama siebie nie poznaję....
chyba kulinarnie się rozwijam;) ale wiem i cieszy mnie to ogromnie, że to dzięki Wam mogę się wiele nauczyć
Aga bardzo podobają mi się ozdoby z brzozowych pni... i chyba ją zastosuje u siebie przed samymy wejściem;) Świetne!
Ból głowy tak jak pisałaś na pewno spowodowany był wiatrem... ale już sobie poszedł i jest ok! Buźka!
Dorotko dziękuję bardzo!
Iwonko dziękuję za takią pozytywną opinię
sama wiesz ileż tutaj mamy inspirujących osób... Tobie również niczego nie brakuje a Twój pomysł z cisowymi gałązkami bardzo przypadł mi do gustu! dziękuję za troskę.. o bólu już zapomnialam
a do egzaminów tez podchodzę z optymizmem... bo stres i nerwy na pewno nie wprowadza tutaj nic pozytywnego;) Jak ni uda się za pierwszym razem to za drugim na pewno
Miłego dnia!
Madziu witaj;)
Cieszę się bardzo, że i Tobie stroik przypadł do gustu... jak widać natura daje nam wiele mozliwści! Dobrego dnia!
Aguś bardzo się cieszę, że mój stroik Ci się podoba
Wpadłam w wir robienia ozdób świątecznych, aż mój eM wczoraj z politowaniem mówi: Jak chce Ci się z tym tak pitolić?;)
Nie rozumie nic...
Imprezka była bardzo fajna.... dzięki
A jak Twoje gliniane wyroby?
Ktoś chętny na kawusię?... Jeszcze barbórkowe ciasto zostało
Zapraszam!

Pada od rana... jest ciemnica i bez kawusi ani rusz;)
Aguniu faktycznie ten stroik i mnie się bardzo podoba z uwagi na swoja prostotę;) Cieszę się bardzo, ze Tobie również;) i dziękuję za inspirację bo przecież sama bym tego lepiej nie wymyśliła

Ból głowy tak jak pisałaś na pewno spowodowany był wiatrem... ale już sobie poszedł i jest ok! Buźka!
Dorotko dziękuję bardzo!
Iwonko dziękuję za takią pozytywną opinię

Madziu witaj;)
Cieszę się bardzo, że i Tobie stroik przypadł do gustu... jak widać natura daje nam wiele mozliwści! Dobrego dnia!
Aguś bardzo się cieszę, że mój stroik Ci się podoba

Ktoś chętny na kawusię?... Jeszcze barbórkowe ciasto zostało

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Graziu one się czują jak u siebie w domu ...mam bardzo podobne ramy
Cieszę się ,że Ci się podobają
Kule z mchu boskie ...mogę trochę odgapić
Trzymam kciuki za egzaminy

Cieszę się ,że Ci się podobają

Kule z mchu boskie ...mogę trochę odgapić

Trzymam kciuki za egzaminy

marzenia się spełniają! Dana
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko wianuszek będzie miał u Ciebie bardzo dobrze
....w takim doborowym towarzystwie jak aniołki Dany, czy Twoje bajeczne kule z mchu ..... Kulami jestem po prost zachwycona....są przepiękne
Na kawkę z barbórkowym ciastem piszę się z wielką przyjemnością
A za egzaminy cały czas trzymam kciuki

Na kawkę z barbórkowym ciastem piszę się z wielką przyjemnością

A za egzaminy cały czas trzymam kciuki

- Grazka226
- 1000p
Danusiu ogromnie cieszę się z Twojej wizyty! Długo Cię nie było...
Twoje ulepy fantastyczne... już się wszystkich pochwaliłam jaką mam zdolną koleżankę i poinformowałam o planowanym sklepie
Odgapiaj co chcesz... po to tutaj jesteśmy, zeby nawzajem się inspirować
Ja sama dalej się Wami inspiruję... w sobotę jak zobaczyłam takie serwetki hafowane u teściowej to od razu pomyślałam o Tobie
kiedy do tej pory ne zwracałam na nie uwagi;)... zobaczyłam ich piękno
zaskakujące jest to jak człowiek może zmienić patrzenie na świat...
Aguniu masz rację towarzystwo ma doborowe
bo sam jest boski;) Kule fajne... też mi się podobają;) Już Ci mówiłam jak uwielbiam te Twoje fantastyczne wątki... Codziennie tam jestem, inspirujecie mnie ogromnie za co bardzo dziękuję! I jak tam smacznie.... nie wchodzę tylko przed piętnastą.... mój żołądek by eksplodował
Za kciuki dzięki!
Buźka!
Twoje ulepy fantastyczne... już się wszystkich pochwaliłam jaką mam zdolną koleżankę i poinformowałam o planowanym sklepie

Aguniu masz rację towarzystwo ma doborowe

Za kciuki dzięki!
Buźka!