Moje storczyki - galeria zuzulec

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nareszcie jesteś Lucynko mam nowego pąka ,jak rozkwitnie to poślę fotkę
pozdrawiam Zosia
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10

Post »

Lucynko czekamy na relację co słychać u Twoich storczyków. :D
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Lucynko - pewnie wszyscy zauważyli że tak długo Ciebie nie było, a i stęskniliśmy się bardzo :)
Super więc, że już jesteś !
Mnie coś nawet "dzwoniło", że miałaś wyjechac na jakąś daleką wyprawę, ale sprawdziłam, że to dopiero we wrześniu...
(Już się cieszę na fotki :) ) Pokaż nam Lucynko, co się dzieje u Twoich storczyków ? Może zdążę obejrzeć przed wyjazdem.
A za wyniki egz. trzymam kciuki razem z innymi :!:

Pozdrawiam, Joanna :)
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Kochane,
jak mi sie miło zrobiło czytając Wasze słowa. Powiem Wam, że dziś jestem pijana ze szczęścia - zaliczyłam pierwszy rok ... ;:1 i dodatkowo mam szansę na stypendium za dobre wyniki ;)
Jutro popstrykam fotki - od wczoraj zabrałam się za sprzątanie mieszkania - przez ostatnie tygodnie liczyła się tylko sesja i niestety wszystko inne podupadło .. ale teraz szybciutko to ponadrabiam ... również nadrobię zaległości forumkowe - chociaż nie wiem, czy jest szansa na przeczytanie wszystkiego co powstało pod moją nieobecnośc ;) - ale będę się starała ...
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Lucynko gratulacje ;:208 Zarwiesz nockę i nadrobisz zaległości :D
Awatar użytkownika
platynka80
500p
500p
Od: 8 cze 2008, o 22:32

Post »

Lucynko, wiem, co to znaczy. Moi studenci już po, ale też swoje przeszli! pozdrawiam Cię i gratuluję ;)
platynka :)
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Moi uczniowie tez juz po...choc nie wszystkim się niestety powiodło....Dlatego bardzo bardzo gratuluję!!!!!! :D :D :D
misiak4
50p
50p
Od: 3 maja 2008, o 11:04

Post »

no i oczywiście czekamy na nowe foteczki, bardzo jmnie urzekl ten zielony, pokaz zdjecia jak on teraz wyglada, czekam z niecierpliwością pozdrawiam
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

Lucynko ja też gratuluję i czekam na fotki
pozdrawiam :wit
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziś ostatecznie wysłałam wniosek o stypendium. Zobaczę ile mi przyznają za te moje osiągnięcia w nauce ;)

Ale do rzeczy, bo przecież jesteśmy tu po to, aby dyskutować o storczykach, pokazywać je na fotkach itd itd a nie roztkliwiać się nad moimi studiami, więc teraz kilka obiecanych foteczek. Aby dziś za dużo nie było, więc podzielę na dwie porcje i część będzie teraz a częśc jutro ;)

Biały, który kwitnie mi po raz kolejny wielkimi kwiatami:
Obrazek Obrazek Obrazek

Dwa różowe Falenopsisy:
Pierwszy, który kwitnie na dwóch łodygach
Obrazek

Obrazek

oraz drugi, który u mnie ma zdecydowanie więcej kwiatów, niż w momencie, gdy go kupiłam, bo wtedy miał chyba tylko dwa ;)

Obrazek

Niestety, ten biały Falenopsis z pomarańczową warżką szybko zrzucił kwiaty - może złe traktowanie w sklepie, szok po przyniesieniu do domku. Jednak obejrzałam korzonki - są OK .. dodatkowo teraz puszcza noweg listka, więc się nie martwię, bo wierzę, że w przyszłym roku zakwitnie mi tymi swoimi pięknymi kwiatami ;)
Obrazek

Natomiast ten Falenopsis, którego dostałam od koleżanki na urodziny, otworzył wszystkie pąki i prezentuje się naprawdę okazale:
Obrazek Obrazek

To tyle na dzisiaj. mam nadzieję, że choć troszkę zaspokoiłam Waszą ciekawośc dotyczącą moich parapetowych przyjaciół. Jutro kolejna porcja fotek .. miłego wieczoru ;)
Lucyna
Moje storczyki ...
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Lucynko ! Przyjmij gratulacje i ogólne hura z okazji edukacyjnych osiągnięć ;:114
A storczyk z ostatniego zdjęcia hmmmm.... jakby ciut znajomy.
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Lucynko - nie tylko zaliczyłaś rok, ale jeszcze możesz się pochwalić wspaniałymi wynikami -
Wielkie brawa dla Ciebie ;:138 ;:138 ;:138 Życzę Ci zdobycia tego stypendium (będzie choć część na storczyki :lol: !)
A w domu widzę kwiecia nie brakuje, tak obficie kwitną. Preferujesz pastelowe kolorki... Bardzo piękne :!:
Czekam na ciąg dalszy...

Pozdrawiam, Joanna :)
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Lucynko, gratuluję osiągnięć w nauce, mi nigdy nie udało się mieć tak wysokiej średniej by dostać stypendium :oops:
Falenopsisy jak zawsze cudne, ten bielutki jest powalający :shock:
Również czekam na dalszy ciąg :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jeżeli chodzi o wynik, to sama jestem w szoku, ze tak się udało. Przy najniższej możliwej ocenie z ostatniego egaminu - czyli trójce, średnia wynosi 4,56, ale nie mam pojęcia jaki stopień dostałam z psychologii, więc wszystko jest owiane tajemnicą. Niech mnie zadowoli fakt, że zdałam ;) hahaha - ale tak na poważnie - to koleżanka się zajmuje wpisami, indeksami i kontaktem z dziekanatem, więc informacje o ocenach są troszkę spóźnione, bo wyniki podawane są w następujący sposób - kto nie zdał - bo tak jest krócej ;) hahaha -
Coś nagmatwałam, bo sama jakoś nie rozumiem swojego posta. Mam nadzieję, że chociaż Wy go zrozumiecie ;) Oki, zmykam ;)

Joasiu - Art - wycieczka szykuje się we wrześniu, dlatego tak zakuwałam, aby żadnych poprawek we wrześniu nie było, bo nie chciałabym rezygnowac z takiej atrakcji ;) Poza tym w drugiej połowie sierpnia wraca mój mąż, więc to jemu wolę poświęcić czas niż książkom i nauce ;) hahahaha
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Lucynko świetny ten biały, uwielbiam ten kolor i w ogóle mam słabość do białych kwiatów co nie znaczy, że innych nie lubię :) Gratulacje za super wyniki :) ;:1
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”