Leśny ogród Moni68 cz.9
- Steasi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.9
Wiem że znawcą nie jesteś, nie mniej każdy swoja opinię na temat danej hosty może wyrazic, przecież widzisz jak rośnie. Tak samo jak nie polecam białego piórka bo mimo nawożenia, odpowiedniego stanowiska i dobrej kompostowej ziemi marnieje w oczach
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Ten Graffito pięknie wygląda 
Hosty naprawde okazałe, widać ich rozmiar, kiedy obok stoi dziecko
.
To, że syn nie lubi fotografowania znam z autopsji, to chyba taki wiek, mój pierwszoklasista też ucieka przed obiektywem, tym bardziej, ze teraz jest bez jedynek na przedzie
. Poza tym - nie masz komarów w ogrodzie? One lubią nieruchome cele ;).
Kiedy będę miała więcej czasu poczytam Twoje poprzednie wątki ogrodowe i Afrykę (mam nadzieję, że to będzie przed zimą
).

Hosty naprawde okazałe, widać ich rozmiar, kiedy obok stoi dziecko

To, że syn nie lubi fotografowania znam z autopsji, to chyba taki wiek, mój pierwszoklasista też ucieka przed obiektywem, tym bardziej, ze teraz jest bez jedynek na przedzie

Kiedy będę miała więcej czasu poczytam Twoje poprzednie wątki ogrodowe i Afrykę (mam nadzieję, że to będzie przed zimą

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Moniko ależ Pawełek rośnie
kawaler z niego jak się patrzy
hosty masz cudne dorodne , a rh wspaniale zaczynają pokazywać na co je stać 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś ponad 70 odmian Rh
niesamowite, ależ musi być widok w realu
One wszystkie takie piękne, nie można powiedzieć o żadnym, ze jest nieładny, każdy cudo
Pawełek rośnie jak na drożdżach

One wszystkie takie piękne, nie można powiedzieć o żadnym, ze jest nieładny, każdy cudo

Pawełek rośnie jak na drożdżach

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agatko, tacy już są pierwszoklasiści
Jak Twój sobie radzi w szkole? P lubi do niej chodzić, ale się potwornie nudzi...
Celinko, to dzieci rosną, my jesteśmy ciągle młode
Pamiętasz, jeszcze tak niedawno jeździł w wózku
Jak Twoi Chłopcy?
Aguś, tak mam dobrane odmiany, żeby kwitnienie rozciągnąć na dwa miesiące. Niemniej i tak wygląda to pięknie
Dlatego też najbardziej lubię swój ogród właśnie w tym okresie, chociaż nigdy nie jest monotonny.

Celinko, to dzieci rosną, my jesteśmy ciągle młode

Jak Twoi Chłopcy?
Aguś, tak mam dobrane odmiany, żeby kwitnienie rozciągnąć na dwa miesiące. Niemniej i tak wygląda to pięknie

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Synusia zostawię w spokoju, bo i tak ma nieszczęsną minę
Moniko zastanawiam się, ile czasu zajęło Ci skolekcjonowanie ponad 70 roślin. Koło domu mam częściowo ogrodzony las i myślałam, żeby posadzić w nim Rh...jednorazowo to spory wydatek, ale gdyby tak powolutku... 

- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przydreptałam do Ciebie i nie mogę oderwać wzroku od RH, są piękne. Gratuluję wspaniałego ogrodu.
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Mój syn też nudzi się w szkole, to już drugi taki egzemplarz, pierwszy chodzi do trzeciej klasy ;). Co więcej, widzę różnicę w poziomie podstawy programowej - starszy syn miał bogatszy i trudniejszy program pierwszej klasy
Już dawno doszłam do przekonania, że to my jako rodzice musimy rozwijać ich zaciekawienie światem, pasję czytania itd., choć najlepiej, by to szło jakby obok programu szkolnego, przynajmniej w jakiejś części, bo inaczej nigdy nie wyjdą z przekonania, że szkoła jest nudna, a kiedy trzeba będzie zacząć się uczyć na serio, nie będą tego umiały
Zapomniałam wcześniej napisać, że oglądałam Twoje bodziszki, bardzo ładne; jej, czemu nie mogę żadnych znaleźć? W jakimś dziwnym miejscu posuchy bodziszkowej mieszkam

Zapomniałam wcześniej napisać, że oglądałam Twoje bodziszki, bardzo ładne; jej, czemu nie mogę żadnych znaleźć? W jakimś dziwnym miejscu posuchy bodziszkowej mieszkam

- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
Moniu, cieszę się, że już u Ciebie się zaczyna. Będę stałym gościem. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko nocnym
odwiedzinom?
odwiedzinom?

- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Moniu, wrzuciłam w moim wątku zdjęcia mojego Rh. I proszę Ciebie, jako kwaśnolubnego eksperta, o pomoc 

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Dzięki za troskę! Zaglądam po cichutku w miarę możliwości regularnie, bo przecież na ten spektakl czekałam cały rok
Ta żółta azalia mnie oczarowała - jest niesamowita, tyle energii z niej bije. Omoshiro mam na liście obowiązkowych zakupów od zeszłego roku, ale dotąd nie spotkałam.

- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
-
Kochane, witam Was serdecznie
Bardzo dziękuję za odwiedziny i wszystkie miłe wpisy
Dzisiaj wydaje się być chłodniej, z czego nawet się cieszę- wczoraj przyszła kolejna porcja roślin od Igi i zamierzam je dzisiaj wszystkie posadzić. W nocy trochę postraszyło deszczem, niemniej jest tak sucho, że muszę podlewać. Zwłaszcze rh, którym w tym upale zaczynają więdnąć kwiaty. Nawet w moim lesie wczoraj termometr wskazywał 27 st.- to dla nich stanowczo za dużo.
Na posty odpowiem w Waszych wątkach.
Mimo wielu nadprogramowych zajęć, udało mi się kilka zdjęć wczoraj zrobić. Na początek hosty
Marmalade On Toast i On Stage.

To miała być Solidarność. Nie jestem przekonana, bo zarówno na etykiecie, jak i na stronie Marczyńskiego jest purpurowy. U mnie to bordo
P zawiedziony, bo sam wybrał tego clematisa. Zauważyłam, że Omoshiro ma i pełne kwiaty...

Bardzo dziękuję za odwiedziny i wszystkie miłe wpisy

Na posty odpowiem w Waszych wątkach.
Mimo wielu nadprogramowych zajęć, udało mi się kilka zdjęć wczoraj zrobić. Na początek hosty

Marmalade On Toast i On Stage.

To miała być Solidarność. Nie jestem przekonana, bo zarówno na etykiecie, jak i na stronie Marczyńskiego jest purpurowy. U mnie to bordo

-
Niezwykły klimat panuje w tym Twoim lesie. Szczególnie teraz gdy kwitną RH.
Miło tu zajrzeć.