Aniu - kupuje tam od dwóch lat wiosenne sztuki były marne, ale teraz z doniczkowych jestem zadowolona , ja swojego Abrahama co zima okrywam nie tylko kopczykiem ale i cała górę nie zawsze przetrzyma bez uszczerbku ale pięknie odbija , takie kwitnienie ma pierwszy raz
Martuś - dobrze że mój eM tego nie czyta bo by mi zaraz ławeczkę stamtąd zabrał

buziulki dla ciebie również
Aniu - bardzo dziękuje
Elwi - czekam na rozwinięcie sie jeszcze Compasion, krateczka to wyrób mojego eM jeśli masz gdzieś blisko znajomego spawacza to wrzucę zdjęcie możesz sobie zrobić taką samą, zdecydowanie wolę kupować róże w sezonie mają już pąki lub kwitną i wtedy jest łatwiej komponować rabatki to jest ten plus, a minusem jest cena są znacznie droższe niż jesienne lub wiosenne sadzonki
Wandziu - bardzo ci dziękuje za radę na pewno sie do niej dostosuję zwłaszcza że troszkę poczytałam i faktycznie słońce go przypala,
w donicach na razie stoi Old Port prezentuje sie fantastycznie , nie dawno w ty centrum ogrodniczym gdzie je kupowałam i nie ma już takich samych
Pati - bardzo mi schlebiasz i bardzo ci dziękuje ale ja w temacie róż początkująca jestem są tu naprawdę wspaniałe ekspertki w tym temacie które świetnie doradzą w razie potrzeby