Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

W pracy wypijałam hektolitry tej herbaty, potem nagle zniknęła z półek sklepów, więc jak ponownie się pojawiła - w dodatku w sporo obniżonej cenie, zrobiłam zapas, że heeej, myślałam, że wycofują, a tylko jedna (liptonowska) mi smakowała... Długo długo nie miałam na nią smaku, ale że za parę m-cy mija jej termin ważności, znowu się rozsmakowałam :D Czarnych herbat nie piję od 3 lat, więc pewnie do lata dam radę wypić :lol: Kiedyś uwielbiałam earl greya, ale bez cukru to dla mnie jakiś dziwny twór ;:219 więc głównie piję miętę, którą szczerze uwielbiam.
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Czytam, że rozprawiacie o świątecznych dekoracjach. Ja chyba wyciągnę z pudełek zeszłoroczne dzieła, bo dla nowych nie znalazłabym już miejsca, a starych szkoda przecież wyrzucać.
Od długiego czasu przymierzam się do tego, aby nauczyć się decoupage'u ,mam już mnóstwo pojedynczych serwetek zebranych od znajomych. Jednak nie mogę jakoś zacząć tych ozdóbek. Ciagle coś innego jest do zrobienia. Może po świętach w końcu się zdecyduję, zamiast siania nowych kwiatów na parapetach, co mi ostatnio kiepsko wychodziło. Pozdrawiam Grażynko serdecznie :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzień dobry!
U mnie za oknem piękne słoneczko :D.... chociaż zimnica brrr...
Moniczko ale mam nosa co? :lol: Jak aura dzisiaj u Ciebie?
Milenko toż ty herbaciany potworek jesteś :wink: ... ja lubię bardzo owocowe herbaty i te właśnie najbardziej pasują mi w pracy... w domu bardzo rzadko zdarza się aby coś smakowało mi tak jak w pracy :) ... po prostu wtedy jestem bardziej wybredna :lol: Miłego dnia!
Wandziu witaj ;:196
Ogromnie się cieszę z Twojej wizyty...wcale Ci się nie dziwię, ze stronisz od dodatkowych ozdób... bo ileż można ich mieć? Też właśnie tak sobie myślę, że za parę lat chyba kiermasz zrobię z tych ozdób aby sie ich pozbyć i zrobić miejsce na nowe :wink: Decoupage to piękna technika zdobienia... miałam już swoje próby i byłam pod dużym wrażeniem efektów...naprawdę świetna sprawa;) Wandziu udanego dnia Ci życzę ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nareszcie jesteś, przybiegłam na kawę ;:304
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguniu bardzo się cieszę z Twojej wizyty ;:196
Oczywiście kawka zawsze... ;:333
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

I ja lecem na herbatkę zieloną ;:304
U mnie dzisiaj zimno i pochmurno ;:219 brrr .... w taką pogodę to nic się nie chce ;:185
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moniczko to wysyłam do Ciebie słoneczko ;:196... i uśmiechnij się :wink:
Zielona herbatka też może być ;:333
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Grażynko, herbaciany, ale kawowy też :D Pozdrawiam słonecznie, a jakby u Ciebie brakowało, to choć wirtualnie, ale podsyłam ;:3 :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Milenko to tak jak ja :D Słoneczko jest... więc jest git ;:215
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witaj Grażynko w ten piękny, choć zimny dzień :wit
Cieszę się, że masz dobry nastrój - to zaraźliwe :)
Pozdrawiam z kawą w dłoni!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja od kilku dni podtrzymuję oczy na zapałkach i chłonę kawę za kawą ;:224
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Kawa w kubku w łapce ale drugą mogę pomachać :wit
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny u mnie biało ;:oj Otoczenie przyprószone białym puchem wyglada pięknie ;:173
Idzie do nas podobno jakieś wstrętne wiatrzysko :roll: oby tylko szkód nie narobiło...
Aguniu podejrzewam, ze nastrój u Ciebie dzisiaj zwyżkuje w związku z dziesiejszym Twoim świętem :lol: U mnie biało i wieje delikatnie... oby na tym pozostało :lol: Miłego dnia!
Aguś jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Troszkę lepiej czy dalej drzemiesz? ;:196 Kawusia?
Aniu zapraszam na kawusię! Właśnie degustuję;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj trochę lepiej :D
Dzień zaczęłam do białej herbaty.
Dużo śniegu u Was?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, nastrój mam doskonały, zwłaszcza że białe się rozpuściło i świeci piękne słońce :)

Miłego dnia!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”