To bylo tak.......cz 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: To bylo tak.......cz 2

Post »

Ilonko Fiutek jest ponoć bardzo mięsisty i nasion ma malutko :;230
Tereniu - jak dojrzeje to dostaniesz ;:306 ;:306
Milenko - do mnie na weekend przyjechała przyjaciółka poopalać się :shock: - wyobrażasz sobie że leżała plackiem na czarnej macie od trampoliny ;:202 w kostiumie :roll: . Emek patrzył z niedowierzaniem bo cały czas siedział w domu przed wiatrakiem ;:306 . Jeżeli mają być takie lata to ja chyba w klimatyzator muszę zainwestować ;:306
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Ewciu ;:196 a jakie on ma wymiary ;:224 ;:306
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Tesia......... ;:306 ;:oj

Ewa hortensje super.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Tesiu na razie S :;230 :;230
Pozdrawiam. Ewa
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tesia - niektórzy mówią, że nie rozmiar jest najważniejszy :wink:
Ewuś - wyobrażam sobie, czemu nie :D Choć ja na leżeć plackiem nie umiem - dziś rozłożyłam sobie na trawie koc, poleżałam z 3 minuty na plecach, a jak odwróciłam się na brzuch, zaczęłam wyrywać głowienkę z trawnika ;:306 Po kolejnych kilku minutach znalazłam sobie ciekawsze zajęcie niż kocing, oczywiście na słońcu ;:108
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Oj Milenko to Wy twardkie jesteście ;:108 ja cały dzień tylko cienia szukałam a i to nie pomagało,pozostawało tylko co jakiś czas oblać siebie zimną wodą - oczywiście po kilku minutach dopiero zanim zleciała gorąca z węża
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Apetyczne te pomidorki.U mnie też cos na krzaczkach wisi :tan i kusi :D .Opuściłam rolety w oknach i miałam przyjemny chłodek w domu.Ale jest straszna patelnia na dworze.W słońcu dziś było 40 * ;:219
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Ja mogę poleżeć na słonku tylko i wyłącznie na plaży i to blisko morza, tam jakoś upał mi nie przeszkadza. W ogrodzie próbowałam w mniejsze upały się poopalać na leżaku, ale mój rekord to 5 minut ;:224
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Ewa, zbierz nasionka z pomidorków, wyglądają tak apetycznie, że choćbym miała gołymi rencami ziemię zaorać, to za rok muszę mieć swoje pomidory.
My z Elą wpadniemy do Ciebie w 33tygodniu, jak ustaliłyśmy wcześniej. Cieszę się, że boczniaki rosną. Aż sama sobie też kupię i na spółę z Elą zjemy.
Masz rację, że woda w basenie aż niemiła taka gorąca. Człowiek wchodzi do wody i szuka ochłody a tu cieplej jak w powietrzu wieczorem. Wczoraj to przerabiałam.
Podziwaim koleżankę leżącą plackiem na ttrampolinie, wytrwała? zdeterminowana? czy po prostu głupia?
Wczoraj skończyłam sadzenie azalii, które kupiła mi Ela. Wysypię korę i spokój. Obrzeża może szanowny małż mi potnie jak teraz przyjedzie.
Widzę, że zagospodarowałaś rabatę gdzie auto parkowałam ;:oj
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit smakowicie wyglądają te Twoje pomidorki :)
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewciu

jestem z Ciebie dumna co do pomidorków

reszta powala ogromem pracy, chyba nikt inny nie wykorzystałby lepiej urlopu

mimo tabunu gości, podziwiam Ciebie Ewciu naprawdę.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny ja nie znoszę upałów :evil: , polezeć mogę tak jak Ty Tereniu tylko na plaży - chociaż ....... jak ostatnio byliśmy nad morzem to nawet plażę sobie odpuściłam bo nie można było po piasku iść nawet w klapkach - dopiero ok 20 chodziliśmy na kąpiel- trafiła nam się kwatera z tarasem i oknami od strony północnej więc chociaż tam chłodno było ;:306 . Rzadko się trafia taka pogoda nad naszym morzem aby po tygodniowym pobycie rano wstawać patrzeć w okno i wypowiadać słowa " Jesooo znowu slońce" :evil: ;:306 .
Aniu u mnie rolety za wiele nie dadzą - dach nie jest ocieplony więc domyślasz się co się dzieje w domciu. Na dole jest troszkę lepiej
Marzenko ja azalie będę sadziła dopiero w sierpniu jak wrócę.
Co do koleżanki to utwierdzam się w przekonaniu że z blondynkami jednak jest coś nie tak, - chociaż nie można wszystkich mierzyć jedną miarą. Nie dosyć że leżała plackiem na czarnej macie podczas przypadłości która nas nawiedza regularnie to w dodatku bez żadnego filtra :roll: . Wolę jednak być blada ;:304 .
nasionka mam zamiar zebrać ale tylko z tych co mi będą smakowały - dlatego też w tym roku mam sporo odmian aby poznać ich smak i zrobić selekcję . Teraz będziesz parkowac pod brzozą bo świerki zostały wycięte ;:306
Madziu już kilka zjedzonych :heja

Agatko to miłe co piszesz - szczególnie jeżeli pochwały idą od pomidorzanki .
Wiesz kotku ze te pomidoraski to Twoja zasługa ;:108 i to od nasionka do tego wyglądu ;:cm ;:cm ;:cm
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale pomidoraski ;:oj ja czekam na megagrona - ale on ma tylko pełno kwiatków, a owocków jakoś nie zawiązuje - trzeba sie zabawić w pszczołę i zapylać... czy jak ?
Jak kania dżdżu, tak ja deszczu czekam- Saharę mam w ogrodzie, a jak zaczynam podlewać to komary natychmiast się o tym dowiadują i ... koniec lania wody :;230 nawet kupiłam preparat do oprysku na te paskudy, ale musz miec pewność, że padać nie będzie, bo spłucze wszystko i znowu będzie komarzy raj...
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

U mnie za działką są nieuzytki i trawsko po kolana . Oprysk który zrobiłam dużo nie dał ;:185 , rośliny zaczynam podlewać jak tylko pojawi się na nich cień - nie czekam do wieczora bo mnie zeżrą- no chyba że dopiero po 22 - jest ich zdecydowanie mniej
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie chyba i komarom za gorąco bo wczoraj jakoś tak nie gryzły ,albo mają litość dla nas ;:7 Skwar nie da się żyć tego jeszcze nie było siedzę w ogródku pod wiatraczkiem ;:306 Pomidorki pachną oj pachną ;:138
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”