Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Ja też poproszę na pw, ciekawe stronki.O jakich Targach mówicie?
orchidea
Przyjaciel Forum - weteran
Od: 16 maja 2007, o 15:57

Post »

Anulko floksów mogłabys mi nie pokazywać dostaję choroby nałogowej (głodu) - powaliłaś mnie nimi na kolana. Dalie śliczne i takie inne niż ja mam , ciekawe co mamy jednakowe?
Lilia przepiękna - warta grzechu. w ogóle ja tu na forum dostaje jakiejś nerwicy roślinnej.
Pozdrawiam
Renia
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Anulko, jestem nowa na forum. Dziś odnalazłam kolejny przepiękny ogród - "Twój ogród" oraz poznałam niezwykłą osobę z pasją. Zresztą tutaj na forum to sami pasjonaci. Te Wasze ogrody mnie powalają. Jak to dobrze, że trafiłam na forum. A pomyśleć, że jeszcze niedawno "przewalałam" papiery na biurku. To dzięki emeryturze, rozejrzałam się wokół i ujrzałam jak piękny jest otaczający nas świat.
Kto stworzył takie cuda ( myślę tutaj o naszych roślinkach). ;:118 ?
Ach...... ale się rozmarzyłam...... . Będę wracać do Twojego niezwykłego ogrodu.
Marzę, aby mój ogród był choć namiastką Twojego.
Pozdrawiam serdecznie
Maria
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Reniu floksy to tez moja słabośc.Kupiłam kilka nowych kolorów ,ale jeszcze nie kwitną.Zaprzyjazniony ogrodnik ma na wiosnę sprowadzic nowe kolory :D Juz widziałam w katalogu :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj Mario!

Bardzo się cieszę ,ze podoba Ci się moj ogród i roslinki.To fakt ,że trzeba mieć do tego wszystkiego nie tylko zamiłowanie ,ale i pasję.Ja najbardziej lubię same poczatki tworzenia ogrodu.Mogę wtedy godzinami układac kompozycje,dobierac gatunki roslin,po kilka razy wszystko zmieniac no i najważniejsza rzecz -jeżdzic po wszystkich ogrodnictwach i kupować :D Uwielbiam wyszukiwac nowe,niespotykane i ciekawe rosliny .To wszystko przed Tobą.Na emeryturze znajdziesz duzo czasu na te rzeczy i sama zobaczysz ,jak Cię to wciągnie.Tutaj na forum wszyscy zakręceni chętnie CI pomogą!Jak będziesz miała pytania to śmiało pytaj -chętnie odpowiem

Pozdrawiam Cię serdecznie ;:32
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Dziękuje za miłe słowa Anulko. Już korzystam z rad na forum. To kopalnia wiedzy, no i ciekawi ludzie. Miło Was było spotkać. Obecnie się przygladam, podglądam i podziwiam. Być może kiedys i ja pokaże " Mój piekny ogród". Jakies zaczątki ogrodu już mam. Ale daleka droga mnie czeka.

Serdecznie pozdrawiam
Maria
orchidea

Post »

Anulko jaki katalog? Czy ja tez bym mogła zamówić takowy?
Kiedyś uważałam że floksy wiechowate to "wiejskie kwiaty" a teraz wręcz rozpływam się nad ich pięknem i delikatnością.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Reniu a jak zamawiałaś dalie?Ja wczesniej zamówiłam spis-katalog-to takie dwie kartki na których jest cały spis i numery.Wczesniej zamawiałam z tego spisu a teraz juz dzwonię bo pan wie co ja lubię.Jak nie masz to zadzwon lub napisz to Ci przyśle.

Nalewko -dzięki za stronkę :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anulko - ślazówka i bodziszek już się przyjęły i stoją na baczność. Reszta myślę że też niedługo się zaaklimatyzuje. A jak u Ciebie? Czy coś już rośnie? :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Cieszę się ,że roślinki trafiły do dobrego domu :D U mnie wszystko ładnie rośnie i nawet fuksje nie strajkują.Kiedys miałam te kwiaty ,ale coś mi ich uprawa nie wychodziła.Może tym razem się uda?
justi28
200p
200p
Od: 19 mar 2007, o 17:52

Post »

Anulka ta lilia jest przepiękna :!:
orchidea

Post »

No Anulka cuda po prostu cuda. Możesz mi też na pw podesłać te stronki.
Pozdrawiam cieplutko.
Renia
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jest tak gorąco ,ze o spaniu nie może byc mowy :cry: Wkleję kilka zdjęć -ostatio rozwinięte dalie i trochę traw.Szkoda,że jeszcze nie kwitną Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”