Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
Anulko, jestem nowa na forum. Dziś odnalazłam kolejny przepiękny ogród - "Twój ogród" oraz poznałam niezwykłą osobę z pasją. Zresztą tutaj na forum to sami pasjonaci. Te Wasze ogrody mnie powalają. Jak to dobrze, że trafiłam na forum. A pomyśleć, że jeszcze niedawno "przewalałam" papiery na biurku. To dzięki emeryturze, rozejrzałam się wokół i ujrzałam jak piękny jest otaczający nas świat.
Kto stworzył takie cuda ( myślę tutaj o naszych roślinkach).
?
Ach...... ale się rozmarzyłam...... . Będę wracać do Twojego niezwykłego ogrodu.
Marzę, aby mój ogród był choć namiastką Twojego.
Pozdrawiam serdecznie
Maria
Kto stworzył takie cuda ( myślę tutaj o naszych roślinkach).

Ach...... ale się rozmarzyłam...... . Będę wracać do Twojego niezwykłego ogrodu.
Marzę, aby mój ogród był choć namiastką Twojego.
Pozdrawiam serdecznie
Maria
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Mario!
Bardzo się cieszę ,ze podoba Ci się moj ogród i roslinki.To fakt ,że trzeba mieć do tego wszystkiego nie tylko zamiłowanie ,ale i pasję.Ja najbardziej lubię same poczatki tworzenia ogrodu.Mogę wtedy godzinami układac kompozycje,dobierac gatunki roslin,po kilka razy wszystko zmieniac no i najważniejsza rzecz -jeżdzic po wszystkich ogrodnictwach i kupować
Uwielbiam wyszukiwac nowe,niespotykane i ciekawe rosliny .To wszystko przed Tobą.Na emeryturze znajdziesz duzo czasu na te rzeczy i sama zobaczysz ,jak Cię to wciągnie.Tutaj na forum wszyscy zakręceni chętnie CI pomogą!Jak będziesz miała pytania to śmiało pytaj -chętnie odpowiem
Pozdrawiam Cię serdecznie
Bardzo się cieszę ,ze podoba Ci się moj ogród i roslinki.To fakt ,że trzeba mieć do tego wszystkiego nie tylko zamiłowanie ,ale i pasję.Ja najbardziej lubię same poczatki tworzenia ogrodu.Mogę wtedy godzinami układac kompozycje,dobierac gatunki roslin,po kilka razy wszystko zmieniac no i najważniejsza rzecz -jeżdzic po wszystkich ogrodnictwach i kupować

Pozdrawiam Cię serdecznie

Dziękuje za miłe słowa Anulko. Już korzystam z rad na forum. To kopalnia wiedzy, no i ciekawi ludzie. Miło Was było spotkać. Obecnie się przygladam, podglądam i podziwiam. Być może kiedys i ja pokaże " Mój piekny ogród". Jakies zaczątki ogrodu już mam. Ale daleka droga mnie czeka.
Serdecznie pozdrawiam
Maria
Serdecznie pozdrawiam
Maria
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Może Katalog bylin polecanych przez Związek Szkółkarzy Polskich
A w ogóle zerknijcie do wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... y+polskich - warto, polecam serdecznie
A w ogóle zerknijcie do wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... y+polskich - warto, polecam serdecznie

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko - ślazówka i bodziszek już się przyjęły i stoją na baczność. Reszta myślę że też niedługo się zaaklimatyzuje. A jak u Ciebie? Czy coś już rośnie? 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki