A ja tam proszę o przeniesienie i JOWY i Lucy przecież to nie ich wina że my piszemy i śmiejemy się u nich w wątkach Chyba powinno być najpierw ostrzeżenie a później kara czyż nie
Ja jestem trochę zbulwersowana a może nawet bardzo bo nie było żadnego ostrzeżenia , przynajmniej ja nic nie dostrzegałam ... to że się polubiłyśmy i razem pijemy kawe jemy słodkości to przecież tylko po to żeby odprężyć się przed pracą w naszych ogrodach a później wieczorem znów się "spotkać" na forum przy "kawce" z relacją dnia w ogrodzie, działce itd. To jest moje zdanie
A czy nie odwracacie Panie kolejności.
Może najpierw coś od siebie, ja wiem że to trudno, np. zapoznanie się z regulaminem forum - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=29351 , troszeczkę dobrej woli.
Myślę, że wtedy nie było by takich oczekiwań z Pań strony, aby moderatorzy dawali ostrzeżenia, no chyba że Panie mocno tego pragną, wtedy wystarczy tylko powiedzieć....
Pozdrawiam, Paweł Woynowski "MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo. "PORADNIK" - Oczko Wodne
W pierwszej kolejności chciałam przeprosić Cię Jowitko że napiszę to na Twoim forum.
Drodzy MODERATORZY gratuluję pomysłowości, nie ma nic lepszego jak po prostu kogoś wywalić na śmietnik lub przenieść do innego działu, bardzo dobra metoda na pozbycie się forumowiczów tylko tak dalej. Czy wymyślicie że ktoś kto czytał regulamin parę miesięcy temu pamięta każdy jego paragraf,punkt itd. ( ja osobiście nie czytam go codziennie), więc wniosek z tego taki iż miło by było forumowiczowi, który go łamie napisać na wątku ostrzeżenie nieprawdaż? Proszę teraz poczytać posty jak łatwo zepsuć dobrą atmosferę przez (moje zdanie) złośliwość inne określenie nie przychodzi mi teraz do głowy. A właśnie Wam najbardziej powinno zależeć na dobrej atmosferze na forum, jeżeli coś było nie tak powinno się kogoś uprzedzić bo nawet firmy windykacyjne, urzędy itp. tak robią. Na zakończenie (chociaż to nie wszystko chciałam napisać) chciałabym pokazać Wam post jednej z forumowiczek mam nadzieję że nie ma nic przeciwko. To dowód na to o czym pisałam.
Tyle osób tu poznałam
Tyle roślin zobaczyłam
co dzień rano tutaj gnałam
wcale postów nie liczyłam
teraz zmywać mi się trzeba
bo się admin na mnie gniewa
przerost formy ma nad treścią
nie chcę forum już być częścią
choć forumki zajebiste
jak zostanę to tu skisnę
nie ma tu wolności słowa
nie ma czego też żałować
przykro mi że czas traciłam
wielu w głowach zawróciłam
jeśli kogoś obraziłam
to przepraszam - już się zmyłam
Ha ha brat ty lepiej się nie oddzywaj bo sam pisałeś(wiesz o czym),a teraz pouczasz.Bożenko walka nie ma sensu,po prostu jak co to jestem tu i zawsze możesz to mnie wpaść,choć już pewnie trochę rzadziej.Trochę mnie zraziło,Lucy chyba też.
Napisane: So 04 cze 2011 09:18
Reniu ,Beatko,teraz to cięzko będzie swobodnie u was pogadać,bo jak wszystko na cenzurze.
Jowitko u mnie można pisać o wszystkim choć oczywiście ogród jest na 1 miejscu. Cenzura interesuje mnie tylko wtedy jeżeli są wulgaryzmy , obraźliwe słowa itd. W ogóle nie rozumiem tego co wczoraj zrobili i nie zależy mi - mogą mnie wywalić.
W czoraj takie nerwy miałam że na działce to mnie nosiło ,wziełam deski,piłę,młotek i gwozdzie i zrobiłam taki jakby płotek czy raczej obwolutkę dla piwoni.Muszę je przenieść w jedno miejsce ,dzisiaj będe przesadzać kwiatki to pewnie w poniedziałek wrzucę zdjęcia.Reniu wiem o tym ,jakbyśmy się sztywno trzymały tylko i wyłacznie tematu ogrodu to byłoby nudno.
Ja tez tak czasem mam,ze jak sie zdenerwuje to pozniej energia mnie rozpiera i robie rzeczy takie,ze normalnie to by mi sie nie chcialo
Wrzuc koniecznie zdjecia tego plotku Zobaczymy co tam w nerwach nastrugalas
Jowita witaj w off top też jest super i można pisać o czym tylko dusza zapragnie ,ci co chcą znajdą .(np wszystkie kobitki po 40 -Twojego braciszka namierzyły na pewno ).Ja swój wątek założyłam właśnie tu .Podziwiam i gratuluję tępa i wytrwałości na działce. I jeszcze piwonie przesadza się w sierpniu.