Nasz mały raj na ziemi.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Nasz mały raj na ziemi.

Post »

A ja tam proszę o przeniesienie i JOWY i Lucy przecież to nie ich wina że my piszemy i śmiejemy się u nich w wątkach ;:108 Chyba powinno być najpierw ostrzeżenie a później kara czyż nie :?
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tak na dobrą sprawę to wszystkie powinniśmy się tu znaleźć i zgadzam się z Renią bo wystarczyło najpierw dać ostrzeżenie :!:
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
kika321
200p
200p
Od: 5 kwie 2011, o 14:06

Post »

Ja jestem trochę zbulwersowana :evil: a może nawet bardzo bo nie było żadnego ostrzeżenia , przynajmniej ja nic nie dostrzegałam ... to że się polubiłyśmy i razem pijemy kawe jemy słodkości to przecież tylko po to żeby odprężyć się przed pracą w naszych ogrodach a później wieczorem znów się "spotkać" na forum przy "kawce" z relacją dnia w ogrodzie, działce itd. To jest moje zdanie ;:4
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p
Od: 31 lip 2010, o 09:21

Post »

zgadzam się, najpierw ostrzeżenie, potem konsekwencje!!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pawel Woynowski
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 24 sty 2007, o 11:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

A czy nie odwracacie Panie kolejności.
Może najpierw coś od siebie, ja wiem że to trudno, np. zapoznanie się z regulaminem forum - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=29351 , troszeczkę dobrej woli.
Myślę, że wtedy nie było by takich oczekiwań z Pań strony, aby moderatorzy dawali ostrzeżenia, no chyba że Panie mocno tego pragną, wtedy wystarczy tylko powiedzieć.... :wink:
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
kika321
200p
200p

Post »

W pierwszej kolejności chciałam przeprosić Cię Jowitko że napiszę to na Twoim forum.

Drodzy MODERATORZY gratuluję pomysłowości, nie ma nic lepszego jak po prostu kogoś wywalić na śmietnik lub przenieść do innego działu, bardzo dobra metoda na pozbycie się forumowiczów tylko tak dalej. Czy wymyślicie że ktoś kto czytał regulamin parę miesięcy temu pamięta każdy jego paragraf,punkt itd. ( ja osobiście nie czytam go codziennie), więc wniosek z tego taki iż miło by było forumowiczowi, który go łamie napisać na wątku ostrzeżenie nieprawdaż? Proszę teraz poczytać posty jak łatwo zepsuć dobrą atmosferę przez (moje zdanie) złośliwość inne określenie nie przychodzi mi teraz do głowy. A właśnie Wam najbardziej powinno zależeć na dobrej atmosferze na forum, jeżeli coś było nie tak powinno się kogoś uprzedzić bo nawet firmy windykacyjne, urzędy itp. tak robią. Na zakończenie (chociaż to nie wszystko chciałam napisać) chciałabym pokazać Wam post jednej z forumowiczek mam nadzieję że nie ma nic przeciwko. To dowód na to o czym pisałam.
Tyle osób tu poznałam
Tyle roślin zobaczyłam
co dzień rano tutaj gnałam
wcale postów nie liczyłam

teraz zmywać mi się trzeba
bo się admin na mnie gniewa
przerost formy ma nad treścią
nie chcę forum już być częścią

choć forumki zajebiste
jak zostanę to tu skisnę
nie ma tu wolności słowa
nie ma czego też żałować

przykro mi że czas traciłam
wielu w głowach zawróciłam
jeśli kogoś obraziłam
to przepraszam - już się zmyłam

Lucy2na
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

a jeśli powrócimy do tematów ogrodniczych, to czy temat zostanie przywrócony do wątków ogrodniczych?
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Post »

Ha ha brat ty lepiej się nie oddzywaj bo sam pisałeś(wiesz o czym),a teraz pouczasz.Bożenko walka nie ma sensu,po prostu jak co to jestem tu i zawsze możesz to mnie wpaść,choć już pewnie trochę rzadziej.Trochę mnie zraziło,Lucy chyba też.

Napisane: So 04 cze 2011 09:18
Reniu ,Beatko,teraz to cięzko będzie swobodnie u was pogadać,bo jak wszystko na cenzurze.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
kika321
200p
200p

Post »

Jowitko u mnie można pisać o wszystkim choć oczywiście ogród jest na 1 miejscu. Cenzura interesuje mnie tylko wtedy jeżeli są wulgaryzmy , obraźliwe słowa itd. W ogóle nie rozumiem tego co wczoraj zrobili i nie zależy mi - mogą mnie wywalić.
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Post »

W czoraj takie nerwy miałam że na działce to mnie nosiło ,wziełam deski,piłę,młotek i gwozdzie i zrobiłam taki jakby płotek czy raczej obwolutkę dla piwoni.Muszę je przenieść w jedno miejsce ,dzisiaj będe przesadzać kwiatki to pewnie w poniedziałek wrzucę zdjęcia.Reniu wiem o tym ,jakbyśmy się sztywno trzymały tylko i wyłacznie tematu ogrodu to byłoby nudno. :wit
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 15:32
Kontakt:

Post »

Ja tez tak czasem mam,ze jak sie zdenerwuje to pozniej energia mnie rozpiera i robie rzeczy takie,ze normalnie to by mi sie nie chcialo :wink:
Wrzuc koniecznie zdjecia tego plotku :wink: Zobaczymy co tam w nerwach nastrugalas :wink:
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

ja tez chętnie zobaczę płotek i w ogóle cały ogródek!
będę cię odwiedzać, bez względu na to, w którym dziale jesteś:) ;:196
Awatar użytkownika
ewka63
500p
500p
Od: 17 kwie 2011, o 09:25
Kontakt:

Post »

Jowitko, przesadzałaś teraz piwonie?
Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
Awatar użytkownika
kamma
500p
500p
Od: 25 gru 2010, o 18:32

Post »

Jowita witaj w off top też jest super i można pisać o czym tylko dusza zapragnie ,ci co chcą znajdą .(np wszystkie kobitki po 40 -Twojego braciszka namierzyły na pewno :;230 ).Ja swój wątek założyłam właśnie tu .Podziwiam i gratuluję tępa i wytrwałości na działce. I jeszcze piwonie przesadza się w sierpniu.
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

O Matulu! Jowita! :shock:
Myślałam, że mam zwidy - majaki jak się doczytałam :?
Dawaj znaki gdzie jesteś, bo nie nadążam.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”