WITAM moich gości wieczorową porą . Dziennie zmienia się w ogródku dochodzi coraz wiecej kwitnących kwiatuszków . Wczoraj w pąku a dzisiaj już w pełnym rozkwicie . Drzewa również w jakimś błyskawicznym tępie dostają listków .
BOGUŚKO jak fajnie ,ze zaś żeś jest z nami . Twoje różyczki i patyczki fajnie przezimowały i mom nadzieja ,ze będa cieszyć nie tylko moje oczy . Moja przylaszczka dopiero 1 rok ją mam . Tak to jest przy remoncie
PAWLE jutro już będzie ich więcej gdyż dziś już widziałam ,że następne biorą się do kwitnienia . Za to będziesz sie nimi dłużej cieszyć a na razie naciesz oko naszymi
EWCIU na jesień z 1 będziesz mieć co najmniej 3 albo i 4 sadzonki. W każdym razie tak jest u mnie Cieszę sie ,że piwoniom spodobało się w podwórkowym . One raczej są bezproblemowe
OLU wiesz ja to inaczej sobie kojarzyłam . W takim razie wolałabym mieć okazałą niż wspaniałą . Dzięki za sprostowanie nie sie na nich nie znam a moja pamiięć krótka
DANUSIU mam więcej ciemierników ,ale tylko ten na razie mi zakwitnął może jeszcze to zrobi cuchnący ,gdyż dziś mu sie pzrypatrzyłam i maparę zdrowych pąków
Teraz 2 moje nowe nabytki a trzeciemu zrobiłam niewyrazne zdjęcie . Ten 3 jest bordowy piękne sadzonki kupłam . I trochę nowości ogródkowych