Witajcie kochani Deszcz..zimno..i wieje aż w kominku wyje Czy to ma być lato
Dawid dziękuję Stasiu dziękuję za odwiedzinki ta różyczka naprawdę pięknie pachniała Ale Ty masz nosa
Biedna ta Twoja chudzinka Nikt jej nie chce...strasznie mi jej szkoda Gosiu.Mariuszu dziękuję serdecznie za gratulacje
Mam sreberko ;:26 Tess dziękuję za odpowiedź Zaraz sobie o nim poczytam
Foteczki dodam jutro jak przestanie deszcz lać...
Moja Droga, nie żałuj chudiny, jak sie doprowadziła do tego stanu to teraz tak ma. A tak na serio, to wstawie ją do ogrodu, jak tylko uda mi się trochę z trawska go posprzatać. Spokojnej nocy, pa stasia
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Cześć Aniu, piękne kwiaty u Ciebie! Miło mi,że zaglądasz do mnie. Ostatnio jestem nieobecna z powodu naszych wycieczek , co jakiś czas tu jednak zaglądam i bardzo cieszą mnie każde odwiedziny . Teraz pozostajemy w domu, bo wczoraj padało a dziś choć świeci słoneczko to jest tylko 20°C. No może nie tak żle a i okazja do kontynuowania mojej pracy z agrowłókniną.Nie sądzisz Aniu, że hortusia zaczyna się nieco rumienić? Pewna kobieta sprzedająca kwiaty na targu mówiła mi, ze dobrym sposobem na utyrzymanie koloru niebieskiego jest obłożenie ziemi dookoła krzaczka algami albo rozkruszonymi dachówkami łupkowymi. Nie wiem jednak czy takowe istnieją w Irlandii.
Aniu dziś posadziłem orzeszki Mam nadzieję że u Ciebie słonko świeci
Ps. U mnie 31*C w cieniu a 41*C w słońcu...Tak było o 12.00 teraz pewnie jest jeszcze cieplej w słońcu...
Nawet się nie mogę opalać bo mi się mózg spraży
Witam Mona witaj Już dodaje zdjęcia całego ogródka Oto on:
Stasiu to cieszę się,że chudzinka będzie w ogródku Może troszkę odżyje i przytyje U mnie trawsko rośnie strasznie szybko..bo często pada Właśnie przed chwilą kosiłam Felu ja Tobie również dziękuję za odwiedzinki Hortensja robi się lekko fioletowa..ale to mi się nawet podoba Zobaczymy za rok jakie będzie miała kolorki Oj.. Nie podejrzewam żebym tu takie cuda kupiła Dawid u mnie pochmurno ale nie pada-20 stopni Masz racje,nie opalaj się w taki gorąc..to niebezpieczne..
Dla wszystkich gości ciacho z bitą śmietaną i jagodami