Moi kochani goście dziękuję bardzo ,że byliście na kawce

jaki nie takt uczyniłam nie zostawiając ciacha

przepraszam i już się poprawiam
Bardzo proszę jabłecznik
Moje kochane nie byłam u nikogo na kawce ,

ale machnęłam 12 okien z samego rana
i co Wy na to
*Piotrze * myślę ,że wiesz ,że był to spacer wirtualny

ale bardzo przyjemny,dziękuję ,że mnie odwiedziłeś i dziś na pewno zajrzę do Ciebie

*Kasiuniu * bardzo Ci dziękuję ,że mnie odwiedzasz i zawsze z poczuciem humoru
*lisko* spróbowałam Twojej kawy stanowczo lepiej mi smakuje niż moja ,zostawiłam Ci w pysznościach przepis , zawsze jesteś mile widzianym gościem ,tylko mam prośbę przychodź ze swoja kawą i zostawiaj troszeczkę

dla mnie
*blue*

że zajrzałaś do mnie ,Twoją kawkę zostawię na popołudnie ,bo rozpuszczalna piję po obiedzie ,zapraszam o 16
wpadnij kochana to popijemy razem oczywiście kawusi

*tami*bardzo się cieszę ,że mimo tylu obowiązków znajdujesz czas aby wpaść na kawę

zapraszam kochana ciasto zostawiłam myślę ,że wystarczy dla Ciebie ,aha i chłopakom weź kawałek ,bo córcia to jeszcze za mała .Chcę Ci jeszcze powiedzieć ,że Twoje imię jest brane pod uwagę przy wyborze imienia dla mojej wnusi . Będzie miała na imię Tamara lub Sonia .
*Bożenko * zrobię fotkę to Ci pokażę. Dzięki ,że zapytałaś jest mi bardzo miło ,że wpadasz do mnie

*Ewa * Fajnie ,że do mnie trafiłaś

co do zwierząt to troszeczkę ich mam i oczywiście wszystkie bardzo kocham ,powiem Ci tak cichutko żeby nikt nie słyszał ,że pomagamy dla schroniska w Ełku co miesiąc kupując karmę