Zapraszam Jadzia1 /cz.1/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

lisko bardzo mądrze robisz nie kusząc pieska zostawiając coś do jedzenia w zasięgu jego pyska On się nudzi podczas waszej nie obecności i szuka sobie zajęcia. :lol: :lol: Jesteś mądrą i odpowiedzialna właścicielką Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadzia1 pisze:lisko bardzo mądrze robisz nie kusząc pieska zostawiając coś do jedzenia w zasięgu jego pyska On się nudzi podczas waszej nie obecności i szuka sobie zajęcia. :lol: :lol: Jesteś mądrą i odpowiedzialna właścicielką Obrazek
Zastanawiam się Jadziu nad tym, że pies wie, że robi źle a robi to...
czasem jak wychodzimy z domu i ktoś worek z kosza zostawi na wierzchu ... ojeju ... wtedy zawartośc jest wszedzie ...
bułkę zotawioną w worku foliowym przyniesie na swoje miejsce i nie ruszy... ale przyniesie......(jak nas nie ma)

inny przykład... z tyłu domu zakładałam trawnik, więc pilnowałam, żeby nikt tam nie wchodził.... ale....... za siatką jest pies, z którym mój Szarik lubi biegać wzdłuż siatki - oczywiście nei pozwalam na to... przyuważyłam, że jak Szarik begnie do "kumpla" to rozgląda się czy mnie nei ma w pobliżu... jak mnie widzi to nie wejdzie na trawnik...na mój widok jest STOP...... ale jak nie zobaczy.......... heh

śmieszne to :)
z uśmiechami Iza
u liski
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Jadziu!
Jeśli chodzi o lilie tygrysie to ja wysiałem te tak jakby malutkie cebulki i wzeszły z nich ładne siewki. Rosną dość szybko i myślę, że doczekam się dorosłych lilii z nich.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam :lol: serdecznie
*lisko*one zawsze wiedzą kiedy robią źle :lol: U mnie to samo wystarczy ,że powiem imię pieska i wiadomo o co chodzi ,że nie można czegoś zrobić, ale najpierw jest próba tak jak napisałaś ,a może się uda i pani nie przyuważy :lol:
*Piotrze*ale się uśmiałam jak dziś rano zobaczyłam ,że mnie odwiedziłeś bo ja wczoraj z całą rodziną spacerowałam po Twoim ogrodzie i podziwialiśmy to czego dokonałeś .Dziękuję za odpowiedź w sprawie liliObrazek

Kawa już zaparzona więc zapraszam Obrazek
Życzę Wszystkim miłego dnia Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Jadziu
A gdzie posadziłaś swojego dziurawca ,że słabo Ci rośnie?
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p
Od: 21 lip 2008, o 09:38

Post »

Witam poniedziałkowo Jadzieńkę :!: :!: :!:
Kawkę piję swoją ale ja tu wskoczyłam na ciacho a tu nima ni kruszynki,pewnie bedzie później.
Ja dziś chce uciec na działeczke ale coś pogoda sie psuje pochmurnawo i wiatrzysko zimne brrryyyyyy.A tu trza płot stawiać nowy.Zobaczymy co dzień przyniesie.
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę Tami.
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

Byłam u Tami - wypiłam kawkę SAMA, bo jej nie było, bo uciekła do Ciebie na ciacho. A tu widzę też TYLKO kawka. Ludzie, CO SIĘ Z WAMI DZIEJE ????? Żeby człowiek nie umiał zjeść dobrego ciacha do porannej kawy?
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Wpadłam na kawkę :)

Obrazek
z uśmiechami Iza
u liski
kaśka_
200p
200p

Post »

Jak widać, Iza - tą kawkę przypadnie nam pić bez gospodyni domu, bo Ta pewnie u kogo innego na kawusi.
x-p-k

Post »

Jadzia1 pisze: *Piotrze*ale się uśmiałam jak dziś rano zobaczyłam ,że mnie odwiedziłeś bo ja wczoraj z całą rodziną spacerowałam po Twoim ogrodzie i podziwialiśmy to czego dokonałeś .Dziękuję za odpowiedź w sprawie liliObrazek
Hehe no to rzeczywiście ciekawa akcja :lol: , czyżbyś miała jakąś rodzinę lub znajomych na 59?
Awatar użytkownika
Ewik
500p
500p
Od: 29 lut 2008, o 14:44

Post »

Jadwiżko, wpadłam na chwilkę, bo w wątku u Tamusi zobaczyłam najpiekniejsze zdjęcie świata...:)
śpiące zwierzaki w takiej ilości...
i poprzytulane i "piekność" osobno...
ale chyba na nim brakowało rudzielca, który był na fotce wczesniej...
i zostałam do końca...:)
masz to o czym ja marzę od zawsze...
fajnie, że są na świecie ludzie tacy jak Ty, którzy lubią rozpieszczać kwiaty, zwierzęta i ludzi...

teraz idę do pyszności i na pewno tam też znajdę coś dla siebie...

pozdrawiam od serca i bardzo serdecznie...:)
Ewa
Kwiatuszki Ewy
Działeczka mojej Mamy i moja
Pamiętajcie o ogrodach przecież stamtąd przyszliście
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moi kochani goście dziękuję bardzo ,że byliście na kawce Obrazek jaki nie takt uczyniłam nie zostawiając ciacha :oops: przepraszam i już się poprawiam

Bardzo proszę jabłecznik Obrazek

Moje kochane nie byłam u nikogo na kawce , :twisted: ale machnęłam 12 okien z samego rana
i co Wy na to :lol: :lol:
*Piotrze * myślę ,że wiesz ,że był to spacer wirtualny :lol: :lol: ale bardzo przyjemny,dziękuję ,że mnie odwiedziłeś i dziś na pewno zajrzę do Ciebie Obrazek
*Kasiuniu * bardzo Ci dziękuję ,że mnie odwiedzasz i zawsze z poczuciem humoru Obrazek
*lisko* spróbowałam Twojej kawy stanowczo lepiej mi smakuje niż moja ,zostawiłam Ci w pysznościach przepis , zawsze jesteś mile widzianym gościem ,tylko mam prośbę przychodź ze swoja kawą i zostawiaj troszeczkęObrazek dla mnie
*blue* Obrazekże zajrzałaś do mnie ,Twoją kawkę zostawię na popołudnie ,bo rozpuszczalna piję po obiedzie ,zapraszam o 16
wpadnij kochana to popijemy razem oczywiście kawusi Obrazek
*tami*bardzo się cieszę ,że mimo tylu obowiązków znajdujesz czas aby wpaść na kawę Obrazek zapraszam kochana ciasto zostawiłam myślę ,że wystarczy dla Ciebie ,aha i chłopakom weź kawałek ,bo córcia to jeszcze za mała .Chcę Ci jeszcze powiedzieć ,że Twoje imię jest brane pod uwagę przy wyborze imienia dla mojej wnusi . Będzie miała na imię Tamara lub Sonia .
*Bożenko * zrobię fotkę to Ci pokażę. Dzięki ,że zapytałaś jest mi bardzo miło ,że wpadasz do mnie Obrazek
*Ewa * Fajnie ,że do mnie trafiłaś Obrazek
co do zwierząt to troszeczkę ich mam i oczywiście wszystkie bardzo kocham ,powiem Ci tak cichutko żeby nikt nie słyszał ,że pomagamy dla schroniska w Ełku co miesiąc kupując karmę
kaśka_
200p
200p

Post »

Cóż za jabłecznik ......... ;:8 chętnie uszczknę sobie kawałek do ( kolejnej ) południowej kawy.

12 okien ???????????? Pięknie! Dobrze rozpoczęłaś tydzień. Ja też od dzisiaj robię zamach na moje okna, należy im się to po moich fachowcach brukowych. Nie wiem, czy nie za wcześnie, ale już słońce do pokoi nie dociera ;:112
x-p-k

Post »

No widzisz jak mnie nabrałaś :D już myślałem, że przypadkiem się tak złożyło iż ogród widziałaś na żywo. Z każdych odwiedzić oczywiście się cieszę, a może kiedyś rzeczywiście będziesz mogła zobaczyć to wszystko na żywo, pozdrawiam! 8)
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Jadziu jak zwykle pyszności :D a ja na podłoże zapraszam w wolnej chwilce jak zgłodniejesz :D całuski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”