Jovanko, pewnie, że się podobają i to jak

Fleur 78 pisze:Och, Józefie, nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem! Ja też już nie mam gdzie sadzić (a to co już jest, przecież jeszcze urośnie!!!) a jak spodoba mi się jakaś roślina, to nie potrafię się powstrzymać, żeby jej nie kupić! Mój mąż się śmieje, że jeszcze trochę a trzeba będzie kupić pole od sąsiada... A ja się wcale nie śmieję , bo tak po cichutku sobie myślę, że gdyby tak sąsiad zechciał sprzedać chociaż kawałeczek pola, to dopiero bym poszalała!![]()
![]()
![]()
Widziałam na zdjęciach, że Ty dżunglę masz też w domu!!!:lol:![]()
A i ZOO też!!!:lol:
![]()
![]()
Nigdy wcześniej nie słyszałam o kwiecie- nietoperzu. Poszukałam zdjęcia w googlach i ... rozumiem, że na niego zachorowałeś. Widziałam biały i czarny. Czy są jeszcze jakieś kolory? Coś niesamowitego! Prawdziwe cudo!!!
Jeśli chodzi o falki, które sobie kupiłeś, to wstyd się przyznać, ale nie wiem co to jest... Szukałam również w googlach, ale nie udało mi się znaleźć.
No dobra, oto obiecana trawka. Wklejam Ci zdjęcie z zeszłego roku (było tylko kilka "kitek")i z tego. Zobacz jak się rozrosła przez rok!
Witam
Czy mogę się dowiedzieć co to za przepiękna trawka? Jaka jest jej nazwa?
Pozdrawiam cieplutko![]()
![]()
Nie no... super pciumki!!
Cały czas jestem w domu... mam remont łazienki + wymiana rur w całym pionie (tak to się nazywa?Józef pisze: a kaliny dalej stoją w wodzie i czekają..a może ja Ci je podrzucę bo mam akurat wolne..napisz tylko kiedy będziesz w domu..,