Ogród - hal1959 /r.2008/
KaRo pisze:Pokażesz nam w wątku różanym? Prosimy ...Tess pisze:u mnie dziewczyny lało całą noc,teraz duchota, ale tak zanosi się,że jednak popada...ide do donic wsadzic moje nowe róże Papa Geno i Mainz coś tam - niebieska
pewnie, zrobię im fotki

normalnie uciekłam z tamtąd

- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko
Ty masz chyba sto tysięcy roślin i kilka hektarów ogrodu!
Jaka różnorodność gatunków i odmian. A jakie to wszystko zadbane i wypielęgnowane! Czy Ty posiadłaś umiejętność wydłużania doby do 48 godzin?
Jestem pod wrażeniem! Wszystko bez wyjątku mi się u Ciebie podoba. Masz wspaniałe rojniki. Ja mam ostatnio pomysły na rabatkę z rojnikami (między innymi) i będę szukać ciekawych egzemplarzy, bo na razie mam tylko trzy rodzaje.
Przesyłam pozdrowienia z Trójmiasta Maria
Ty masz chyba sto tysięcy roślin i kilka hektarów ogrodu!
Jaka różnorodność gatunków i odmian. A jakie to wszystko zadbane i wypielęgnowane! Czy Ty posiadłaś umiejętność wydłużania doby do 48 godzin?
Jestem pod wrażeniem! Wszystko bez wyjątku mi się u Ciebie podoba. Masz wspaniałe rojniki. Ja mam ostatnio pomysły na rabatkę z rojnikami (między innymi) i będę szukać ciekawych egzemplarzy, bo na razie mam tylko trzy rodzaje.
Przesyłam pozdrowienia z Trójmiasta Maria
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojej,ale miałam gości,bardzo się cieszę i dziękuję,że mnie odwiedzacie,to miłe.
Tess u nas popaduje co jakiś czas,Szkoda,że te róże niebieskie nie sa takie niebieskie,ale i tak są piękne.Możesz się u mnie pochwalić nimi,nie mam nic przeciwko.Kupiłam zupy cebulowe i czekam na okazję,żeby zrobić to danie,bo dla 2 osób to trochę za dużo,więc zrobię jak będę miała gości i zaszpanuje Twoim przepisem
Jadziuta moja też pnąca,ale ma dziwny pokrój,kupowałam jako pnącą.
Olgo ,ja Ci dam doła,to ja mogę go mieć,bo Ty masz pomidorki koktajlowe,porzeczki i winogron,a ja nie
Mario,faktycznie mam sporo gatunków,nie umiem się oprzeć,żadnej roślince,ale jak popatrzę na forum,to okazuje się,że nie mam jeszcze tyyyylu kwiatków,np malw,które Ty masz,wielu nawet nie widziałam i o niektórych nie słyszałam.Ale jestem zachłanna
Ogródek mam mały w większości trawnik(ok350 m kw)Doba jest stanowczo za krótka
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam.
Tess u nas popaduje co jakiś czas,Szkoda,że te róże niebieskie nie sa takie niebieskie,ale i tak są piękne.Możesz się u mnie pochwalić nimi,nie mam nic przeciwko.Kupiłam zupy cebulowe i czekam na okazję,żeby zrobić to danie,bo dla 2 osób to trochę za dużo,więc zrobię jak będę miała gości i zaszpanuje Twoim przepisem

Olgo ,ja Ci dam doła,to ja mogę go mieć,bo Ty masz pomidorki koktajlowe,porzeczki i winogron,a ja nie

Mario,faktycznie mam sporo gatunków,nie umiem się oprzeć,żadnej roślince,ale jak popatrzę na forum,to okazuje się,że nie mam jeszcze tyyyylu kwiatków,np malw,które Ty masz,wielu nawet nie widziałam i o niektórych nie słyszałam.Ale jestem zachłanna

Halinko przepraszam, że w Twoim wątku ale Tess strasznie jestem ciekawa tej róży.
Halinko co to za przepis z zupami cebulowymi? (czyżby o kurczaka chodziło??? czy coś innego masz?) Gdzies przegapiłam
a chętnie bym skorzystała 
a u mnie dzis co chwila pada... a ja się nie przejmowałam tylko przesadzałam roślinki bo za gęsto nasadziłam
Wiem, że zachamuję ich rozwój ale wyglądało to okropnie ! A teraz lunęło to przyszłam do domu (własnei przestało padać ) co za pogoda !
Halinko co to za przepis z zupami cebulowymi? (czyżby o kurczaka chodziło??? czy coś innego masz?) Gdzies przegapiłam

a u mnie dzis co chwila pada... a ja się nie przejmowałam tylko przesadzałam roślinki bo za gęsto nasadziłam

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
hal1959 pisze:Ojej,ale miałam gości,bardzo się cieszę i dziękuję,że mnie odwiedzacie,to miłe.
Tess u nas popaduje co jakiś czas,Szkoda,że te róże niebieskie nie sa takie niebieskie,ale i tak są piękne.Możesz się u mnie pochwalić nimi,nie mam nic przeciwko.Kupiłam zupy cebulowe i czekam na okazję,żeby zrobić to danie,bo dla 2 osób to trochę za dużo,więc zrobię jak będę miała gości i zaszpanuje Twoim przepisem![]()
Olgo ,ja Ci dam doła,to ja mogę go mieć,bo Ty masz pomidorki koktajlowe,porzeczki i winogron,a ja nie![]()
Mario,faktycznie mam sporo gatunków,nie umiem się oprzeć,żadnej roślince,ale jak popatrzę na forum,to okazuje się,że nie mam jeszcze tyyyylu kwiatków,np malw,które Ty masz,wielu nawet nie widziałam i o niektórych nie słyszałam.Ale jestem zachłannaOgródek mam mały w większości trawnik(ok350 m kw)Doba jest stanowczo za krótka
![]()
hahaha zobaczysz bedą zajadali

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tess tylko martwi mnie jedno,że nie spisałam sobie dokładnego przepisu,myslałam,że zajrzę na Twoją stronkę i podglądnę dla pewności czy dobrze to danie robię,a tu
nie ma przeciez Twego wątku.Jak mi nie wyjdzie danie to czyja będzie wina?
U mnie możesz pisać przepisów ile chcesz.Skorzysta córka która mieszka na Krymie i będzie podgapiać przepisy na fajne dania.Serdecznie pozdrawiam.