Ogród - hal1959 /r.2008/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

u mnie dziewczyny lało całą noc,teraz duchota, ale tak zanosi się,że jednak popada...ide do donic wsadzic moje nowe róże Papa Geno i Mainz coś tam - niebieska
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Tess pisze:u mnie dziewczyny lało całą noc,teraz duchota, ale tak zanosi się,że jednak popada...ide do donic wsadzic moje nowe róże Papa Geno i Mainz coś tam - niebieska
Pokażesz nam w wątku różanym? Prosimy ... :D
x-T-s
---

Post »

KaRo pisze:
Tess pisze:u mnie dziewczyny lało całą noc,teraz duchota, ale tak zanosi się,że jednak popada...ide do donic wsadzic moje nowe róże Papa Geno i Mainz coś tam - niebieska
Pokażesz nam w wątku różanym? Prosimy ... :D

pewnie, zrobię im fotki :lol: Papa geno ma tylko pąki , a ta niebieska jeden kwiatek- dlatego kupiłam w szkólce,ale krzaczek jest ok.
normalnie uciekłam z tamtąd :oops: :oops: piękne zdrowe klematisy po całe 5 euro, róże po 3......kupiłam te jedną i worek ziemi zamknęłam oczy i pojechałam.... :oops: :oops: ciekawe jak nakłamię mojego M jak wróci do domu :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witam Halinko :lol:
Twoje róże są po prostu superowe a te biało-czerwone piękne też mam taką tylko jeszcze młoda z tamtego roku i jest pnąca Obrazek
Pozdrawiam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Witaj Halinko. Dawno nie byłam u Ciebie, ale to co zobaczyłam dzisiaj :shock: :shock: :shock: powaliło mnie na kolana. Masz dużo pięknych kwiatków, o różach nie wspomnę {cudne}. Znowu mam doła :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Halinko
Ty masz chyba sto tysięcy roślin i kilka hektarów ogrodu!
Jaka różnorodność gatunków i odmian. A jakie to wszystko zadbane i wypielęgnowane! Czy Ty posiadłaś umiejętność wydłużania doby do 48 godzin?
Jestem pod wrażeniem! Wszystko bez wyjątku mi się u Ciebie podoba. Masz wspaniałe rojniki. Ja mam ostatnio pomysły na rabatkę z rojnikami (między innymi) i będę szukać ciekawych egzemplarzy, bo na razie mam tylko trzy rodzaje.
Przesyłam pozdrowienia z Trójmiasta Maria
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ojej,ale miałam gości,bardzo się cieszę i dziękuję,że mnie odwiedzacie,to miłe.
Tess u nas popaduje co jakiś czas,Szkoda,że te róże niebieskie nie sa takie niebieskie,ale i tak są piękne.Możesz się u mnie pochwalić nimi,nie mam nic przeciwko.Kupiłam zupy cebulowe i czekam na okazję,żeby zrobić to danie,bo dla 2 osób to trochę za dużo,więc zrobię jak będę miała gości i zaszpanuje Twoim przepisem :D
Jadziuta moja też pnąca,ale ma dziwny pokrój,kupowałam jako pnącą.
Olgo ,ja Ci dam doła,to ja mogę go mieć,bo Ty masz pomidorki koktajlowe,porzeczki i winogron,a ja nie :cry:
Mario,faktycznie mam sporo gatunków,nie umiem się oprzeć,żadnej roślince,ale jak popatrzę na forum,to okazuje się,że nie mam jeszcze tyyyylu kwiatków,np malw,które Ty masz,wielu nawet nie widziałam i o niektórych nie słyszałam.Ale jestem zachłanna :oops: Ogródek mam mały w większości trawnik(ok350 m kw)Doba jest stanowczo za krótka :wink:
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Halinko przepraszam, że w Twoim wątku ale Tess strasznie jestem ciekawa tej róży.

Halinko co to za przepis z zupami cebulowymi? (czyżby o kurczaka chodziło??? czy coś innego masz?) Gdzies przegapiłam :( a chętnie bym skorzystała :)

a u mnie dzis co chwila pada... a ja się nie przejmowałam tylko przesadzałam roślinki bo za gęsto nasadziłam :( Wiem, że zachamuję ich rozwój ale wyglądało to okropnie ! A teraz lunęło to przyszłam do domu (własnei przestało padać ) co za pogoda !
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izo,Chodzi o ten przepis z filetem z indyka lub kurczaka,który Tess podała.U nas chyba popadało w nocy,bo jakoś mokro za oknem.W tej chwili bezchmurne niebo i ciepło.Wczoraj też wsadziłam kilka flanc jakiegoś kwiatka,które dostałam,nie wiem nawet jaki,ale urośnie to zobaczę.Pozdrawiam.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Halinko wpadłam na chwilkę do Ciebie. Ale masz śliczne róże -bardzo mi sie ta blado rózowa podoba. Pozdrawiam serdecznie i lece dalej.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu dzięki ,ze wpadłas,u Ciebie też byłam i zjadłam Ci tego jednego ogórka,sprawdż już go nie ma :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
x-T-s
---

Post »

hal1959 pisze:Ojej,ale miałam gości,bardzo się cieszę i dziękuję,że mnie odwiedzacie,to miłe.
Tess u nas popaduje co jakiś czas,Szkoda,że te róże niebieskie nie sa takie niebieskie,ale i tak są piękne.Możesz się u mnie pochwalić nimi,nie mam nic przeciwko.Kupiłam zupy cebulowe i czekam na okazję,żeby zrobić to danie,bo dla 2 osób to trochę za dużo,więc zrobię jak będę miała gości i zaszpanuje Twoim przepisem :D
Jadziuta moja też pnąca,ale ma dziwny pokrój,kupowałam jako pnącą.
Olgo ,ja Ci dam doła,to ja mogę go mieć,bo Ty masz pomidorki koktajlowe,porzeczki i winogron,a ja nie :cry:
Mario,faktycznie mam sporo gatunków,nie umiem się oprzeć,żadnej roślince,ale jak popatrzę na forum,to okazuje się,że nie mam jeszcze tyyyylu kwiatków,np malw,które Ty masz,wielu nawet nie widziałam i o niektórych nie słyszałam.Ale jestem zachłanna :oops: Ogródek mam mały w większości trawnik(ok350 m kw)Doba jest stanowczo za krótka :wink:
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam.

hahaha zobaczysz bedą zajadali :lol: a jak Ci zasmakuje to podam Ci jeszcze coś fajnego - a najważniejsze mało pracy a smakuje mniam :lol:
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tess tylko martwi mnie jedno,że nie spisałam sobie dokładnego przepisu,myslałam,że zajrzę na Twoją stronkę i podglądnę dla pewności czy dobrze to danie robię,a tu :shock: nie ma przeciez Twego wątku.Jak mi nie wyjdzie danie to czyja będzie wina? :lol: U mnie możesz pisać przepisów ile chcesz.Skorzysta córka która mieszka na Krymie i będzie podgapiać przepisy na fajne dania.Serdecznie pozdrawiam.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lilia przez noc zakwitła :shock: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam.Halina