Kochani Dziękuję wam za życzenia. zdrówka.

kaszlę, męczę się ale żyję pracuję i jakoś juz do przodu.
JAKUCH-Jadziu Ja na ryneczku kupiłam sporo już roślin.I zwykłych i rożnych, których nie miałam .
O, nie wiedziałam,że Multi blue ma duże kwiaty.Już mi się podoba.Kupiłam go na wiosnę.Ale ciekawa jestem czy za-kwitnie,chociaż by po to aby przekonać się,że to on.A nie pomyłka.
marpa-Maryniu; Dorotko350; sweetdaisy-Zuziu Orliki sa cudne.Wszędzie pasują, zmieszczą się.Jeszcze marzą mi się inne kolorki

No widzicie, różne historie i wypadki sa w życiu nie tylko ludzi ale i zwierząt.Ja bardzo, my całą rodzina cieszymy się,że z Fioną jest już dobrze.
Dziękuję za życzenia

w końcu ze mną tez będzie lepiej
April-Jolu ; Iwonko0042 President,był kupiony jako gen.Sikorski.Ale może lepiej,że okazała się taka ładną pomyłką.
I twój kiedyś zaczaruje pięknymi kwiatami.A widzisz,młody tz, nie zawsze stara się dużo
cyganka77-Asiu Dzięki

Ja już ponad 2 tygodnie się męczę.A ten uporczywy, duszący kaszel jest straszny.
Mówisz gęsi smalec.A gdzie ja taki dostane ???
beacia0088-Beatko To prawda organizowanie w domu wszelakich przyjeść, jest pracochłonne i bardzo pochłaniające czas i siły.
Ale to jest inna atmosfera i czas nie wyznaczony na spotkania rodzinne.
Bo w domu jak obserwuję, zawsze ludzie( jakaś część) posiedzi dłużej.I to są też piękne rodzinne chwile.
Teraz już jesteś wolniejsza to nadrobisz wszystko i ogród też
iwwa-Asiu Witaj ! Fajnie,że już jesteś

No tak trochę zmian, chorób, pracy, itp.Ot życie .Nigdy nie jest monotonne
U mnie tylko kilka róż rozkwitło.Ale będzie więcej.
U innych to już widzę dużo więcej kwitnących .Nic u mnie będą dłużej
Dziękuję kochana za dobre, miłe słowa
Filemon24-Anitko.Oj to smutne ,że clemki chorobami cię zraziły.Mi jeden padła na uwiądł Jeden przepadła po zimie.Ale to nic, kupuje następne i juz

orlik wachlarzowaty

Kwitnący- Czarny bez