Moje różne zakątki....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje różne zakątki....

Post »

Iwonko0042;Iwonko1; JAKUCH-Jadziu Ludzie, czasami, albo niektórzy zaślepieni swoim egoizmem,że mają za nic innych,a zwierzęta szczególnie.Żal.
A człowiek, który jest dobry dla zwierząt jest dobry także dla drugiego człowieka. :wink:
Te czerwono- białe orliki tez mi się podobają.A kupiłam je na ryneczku od pani, dzieloną sadzonkę z ogrodu.I już drugi rok ładnie rośnie.ale jeszcze słabo się rozrastają.
Shire-Moniś Dziękuję ;:196 Ja ja patrze na inne wymuskane ogrody, tarasy,to można w kompleksy się wprawić.Ale każdy tworzy na ile może.
U mnie na razie musi być tak.U ciebie też będzie pięknie :) Po są marzenia, aby się spełniały ;:113
Oj, ty też chora. Dużo zdrówka ci życzę ;:168
clem3-Małgosiu Ja też jestem nastawiona do ludzi pokojowo.Jestem spokojna osobą, starająca się duzo zrozumieć.Ale krzywdzenia zwierzą i bicia ich trudno zrozumieć.
To smutne.,że tacy ludzie są .
Choróbsko opuszcza ale bardzo powoli.Najgorszy ten duszący, dudniący po uchach kaszel. :roll:
Beaby-Beatko Ja też uwielbiam te jak u mnie nazywano - goździki kamienne.Ma je u siebie,Przypominają mi ogrody z dzieciństwa, rodzinny ogród. ;:108

Obrazek
Obrazek
Obrazek
powojnik Ville de Lyon- klasyka.Ale jest piękny ;:173
Obrazek
Obrazek
powojnik President -zobaczcie jakie ma duże kwiaty
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Mój Multi blue też ma cudne wielkie kwiaty szkoda ,ze schowane przed światem, bo między łodyżkami róży.Czasem na targu można kupić jakiś rarytasik
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Podziwiam orliki Twoje Aniu u mnie latoś tylko vulgarisy dopisały , żaden z ostrogowych nie zakwitł :evil: kilka kęp bez kwiatów... Powojniki i róże też już Ci kwitną ;:63 u mnie jeszcze pąki... ;:173
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Aniu, dużo zdrowia :wit
Mam powojnik President, ale nawet mu się jeszcze nie śni kwitnąć. Twój jest zachwycający, kocham ten kolor. A wielkość kwiatów mnie zaskoczyła ;:oj Mój nigdy takich nie miał, młody jeszcze ale się tak nie postarał ;:306
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

Aniu jak zwykle cudownie, a Twoje powojniki piękne.
Dużo zdrówka!
Ostatnio przez miesiąc miałam dudniący kaszel i dopiero pomógł mi smalec z gęsi. Przez kilka dni smarowanie klatki piersiowej i pomogło. Spróbuj :).
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu ja też robiłam wszystkie komunie czy bierzmowania w domu bo szkoda mi kasy na lokal jak mam gdzie zrobić.Fakt,że człowiek dwa tygodnie ma wyjęte z życia ,ale to nic bo to jest ważny moment w naszym życiu a inne sprawy nadrobi się z czasem.Dobrze,że mam męża,który mi bardzo pomógł i jakoś daliśmy radę .Teraz mam czas na nadrabianie innych spraw ,choćby podziwiania twojego ogrodu,który jest piękny i wciągający.Fajnie,że choróbsko ustępuje bo zdrowie mimo wszystko najważniejsze :)
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

No Aniu pięknie zakwitł Ci powojnik jeden i drugi, ja mam dopiero pierwszego kwiatka na swoim, zdrowiejesz, super ;:196
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Aniu, witaj :wit
Odświeżyłam cały Twój wątek...czytam duże zmiany, nowy ogród ? Super ! Dobrze, że już ze zdrówkiem lepiej , to jakoś po malutku będziesz zagospodarowywać sobie nowy teren .
"Stary" ogród zachwyca, jak zawsze. Widać ile pracy włożyłaś w te wypielęgnowane, zdrowe, kolorowe i pewnie cudnie pachnące roślinki Obrazek Baaardzo fajnie ogląda się Twoje fotki z ogródka ;:oj
Powojniki niesamowicie urokliwe i jakie duże ! i jak już róże Ci zakwitły ? Szok ! o orlikach nie wspomnę

Kochana, zdrówka Ci życzę i miłych , spokojnych chwil w kontakcie z naturą ;) ;:196 ;:196

Fiona, cudna Obrazek
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

zdrówka Aniu ;:196
uwielbiam oglądać powojniki u innych oczywiście ja już do siebie żadnych nie zaproszę za bardzo choroby mnie do nich zraziły
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Aniu czytałam co spotkało Fionkę :cry: Bardzo mi przykro z tego powodu. Nie rozumiem jak można tak potraktować żywe stworzenie? Co za wstrętni ludzie :twisted:
Piękne orliki ;:138 Bardzo je lubię, bo są zupełnie bezobsługowe i takie wdzięczne.

Kuruj się kochana, bo zdrowie najważniejsze ;:196
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Aniu, ślicznie kolorowo u Ciebie ;:333
Zdrówka życzę, dobrze że choć kociak już się z choroby wykaraskał. Bierz przykład ;:306
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani Dziękuję wam za życzenia. zdrówka. ;:196 kaszlę, męczę się ale żyję pracuję i jakoś juz do przodu.

JAKUCH-Jadziu Ja na ryneczku kupiłam sporo już roślin.I zwykłych i rożnych, których nie miałam .
O, nie wiedziałam,że Multi blue ma duże kwiaty.Już mi się podoba.Kupiłam go na wiosnę.Ale ciekawa jestem czy za-kwitnie,chociaż by po to aby przekonać się,że to on.A nie pomyłka.
marpa-Maryniu; Dorotko350; sweetdaisy-Zuziu Orliki sa cudne.Wszędzie pasują, zmieszczą się.Jeszcze marzą mi się inne kolorki :)
No widzicie, różne historie i wypadki sa w życiu nie tylko ludzi ale i zwierząt.Ja bardzo, my całą rodzina cieszymy się,że z Fioną jest już dobrze.
Dziękuję za życzenia ;:196 w końcu ze mną tez będzie lepiej :wink:
April-Jolu ; Iwonko0042 President,był kupiony jako gen.Sikorski.Ale może lepiej,że okazała się taka ładną pomyłką.
I twój kiedyś zaczaruje pięknymi kwiatami.A widzisz,młody tz, nie zawsze stara się dużo ;:306
cyganka77-Asiu Dzięki ;:196 Ja już ponad 2 tygodnie się męczę.A ten uporczywy, duszący kaszel jest straszny.
Mówisz gęsi smalec.A gdzie ja taki dostane ???
beacia0088-Beatko To prawda organizowanie w domu wszelakich przyjeść, jest pracochłonne i bardzo pochłaniające czas i siły.
Ale to jest inna atmosfera i czas nie wyznaczony na spotkania rodzinne.
Bo w domu jak obserwuję, zawsze ludzie( jakaś część) posiedzi dłużej.I to są też piękne rodzinne chwile.
Teraz już jesteś wolniejsza to nadrobisz wszystko i ogród też ;:168
iwwa-Asiu Witaj ! Fajnie,że już jesteś ;:168 No tak trochę zmian, chorób, pracy, itp.Ot życie .Nigdy nie jest monotonne ;:108
U mnie tylko kilka róż rozkwitło.Ale będzie więcej.
U innych to już widzę dużo więcej kwitnących .Nic u mnie będą dłużej :)
Dziękuję kochana za dobre, miłe słowa ;:196
Filemon24-Anitko.Oj to smutne ,że clemki chorobami cię zraziły.Mi jeden padła na uwiądł Jeden przepadła po zimie.Ale to nic, kupuje następne i juz ;:7

Obrazek
Obrazek
orlik wachlarzowaty
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kwitnący- Czarny bez
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

Aniu widzę, że masz mnóstwo kolorów orlików :), a smalcu szukaj w sklepach spożywczych, w supermarketach. Naprawdę pomaga. Przetestowałam na sobie i na rodzinie.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

cyganka77-Asiu Dziękuję ci bardzo.Już wczoraj mąż pojechał i ki kupił.Mam i zaczęłam stosować ;:196
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Jakie cudne zdjęcia z trzmielami! ;:oj
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”