Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

A ja Tobie proponuję maść kamforową. Mnie w trzy dni postawiła na nogi a miałam wysoką gorączkę i nie mogłam wstać z łóżka. Do tego scorbolamid i ibuprofen i na sobotę jesteś jak nowa :)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agus, kuruj sie i jedz na spotkanie ;:108 "rozerwiesz sie", porobisz foty i wszyscy cos z tego bedziemy mieli :wink: wiem, wiem egoizm ze mnie wylazi ... no ale do Bydgoszczy, to kurna daleko jest.
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Aguniu ja także przeziębienie skutecznie leczę scorbolamidem, oraz uderzającą dawką rutinoscorbin.
Chyba, że jakaś infekcja bakteryjna, jak angina, to wtedy muszę brać antybiotyk.
Dużo zdrówka . ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wygrzewaj się i lecz-Jule ogrzewa się psami :D
Słoneczna jesień wygląda wspaniale :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Słoneczna październikowa pogoda jest złudna.
Przekonałam się o tym boleśnie na własnej skórze, kiedy w trakcie ogrodowych prac rozebrałam się, no może nie "do rosołu" ;:170
Głupotę odchorowałam i teraz staram się być ubrana, jak przystało na jesienne dni.
Aguś nie daj się ;:168
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dziewczęta, serdecznie Wam dziękuję za tyle słów chorowitkowego wsparcia ;:196
Kuruję się aspiryną, ciepłym kocem, PanemM i psim brzuszkiem (kolejność jak zawsze dowolna :D), ale co z tego będzie - nie wiem.
Bardzo chciałabym do Madzi pojechać, bo spotkanie zapowiada się znakomicie, a i widok Sary ujeżdżającej trzy koty kusi niezwykle, ale zobaczymy!
Pogoda zdradliwa, przy grabieniu liści człek się tak zgrzeje, że - jak Iwonka - odzież chce zrzucać z siebie, a tu wiaterek hop pod bluzeczkę, na nereczkę i choroba gotowa :roll:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wlasnie dlatego trzeba uwazac i nie dopuscic do przegrzania ;:108 pograbic troche, odpoczac, pograbic, odpoczac, pograbic, odpoczac .... a nie odrazu sie rozbierac :twisted: Wiem, ze tak sie nie da, bo jak czlek wpadnie w szal grabienia, kopania, to sie opanowac nie moze ale jak trzeba, to trzeba ;:124
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dokładnie! ja dzisiaj byłam w takim szale, ale co kwadrans robiłam przerwę 8-)
Sara ujeżdzająca koty! Za ten widok dałabym się pokroić ;:oj
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mokry, deszczowy dzien dobry Agus :wit jak sie czujesz dzisiaj? ja jednak jeszcze sie nie nadaje na roboty ziemne, wczoraj troche pozbieralam lisci i wycielam pare Host ale nocke mialam nie za przyjemna i przeciwbolowe znowu musialam brac - ech zycie.
x-ag-a
---

Post »

Dziewuszki, witam Was w środę (niektóre z Was już wczoraj pozdrawiałam środowo i dopiero Margo, ~22-ej zwróciła mi uwagę, że to jeszcze jednak wtorek :D)! Dziś jest brzydko, sennie, deszczowo, jesiennie, w pejoratywnym tego słowa znaczeniu... a ja czuję się adekwatnie, to znaczy rozłożyło mnie dokumentnie... nocka zarwana (suchość w gardle i uporczywy kaszel) i nie zanosi się na lepszy dzień. Nic to, trzeba przetrwać. Julek, słońce, mówiłam Ci, żebyś się jeszcze oszczędzała ;:196

Ogród wygląda mniej nieciekawie niż w promieniach słońca, choć przyznaję, że w tej mgle i sennych barwach mu do twarzy...
Obrazek

Dobrego dnia!
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Oj, i moja ukochana trawa przy rabacie ogniskowej ;:167 Cudna.
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Aga,
no proszę Cię...chyba jesteś naprawdę przeziębiona ;:131 , jak to ogród nieciekawie :?: ;:202
jeszcze piękniej wygląda.....romantyczniej.... ;:204
ja jestem w świetnym nastroju, może dlatego, że jestem w domu ;:224 , a ta mgła jest cudna ;:333
Ps. kolory i dzisiaj masz prześwietne, to jest własnie mistrzostwo, żeby w taki dzień było tak pięknie ;:215
Ps 2, kuruj się, aby dojechać....bo czuję, że tam będzie świetna zabawa, bardzo żałuję, ze nie mogę dołączyć :?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Justi ma racje, pieknie u Ciebie nawet jak slonce nie swieci - jest tak tajemniczo i przytulnie.
Tak, tak, ja wiem ze jeszcze nie powinnam i ze mowilas ale to wczorajsze slonce zrobilo ze mnie nierozwaznego wariata :twisted:
x-ag-a
---

Post »

Julek, mam nadzieję, że kiepska pogoda na trochę powstrzyma Twoje zapędy ;-) Rozumiem wariactwo, zwłaszcza po dłuższej przerwie człek dostaje takiego poweru, że musi go spożytkować ;-) Trzymaj się!
Justi, dzięki za wszystkie komplementy pod adresem mojego ogrodu - bardzo mi miło je czytać. Przyznaję, że jesień kocham ogromnie, choć niekoniecznie takie dżdżyste dni jak dzisiejszy. Słońce operując między drzewami i krzewami pięknie podkreśla urodę liściaków (cieszę się, że tyle ich posadziłam!) - świat wówczas wygląda cudownie... W smętny dzień atmosfera jest inna, mniej atrakcyjna, chociaż zgadzam się, iż mgliste klimaty mają swój urok.
Czy dojadę - nie wiem, jeszcze się okaże... szkoda, że nie możesz być!
Miłego domowego dnia ;:168
Justynko, Giraffe powoli podsychają - czas będzie je niedługo przewiązać sznurkiem jutowym w piękny bukiet - niech zdobi ogród zimą :)

Obrazek

Żal mi usuwać tę dekorację, ale jutro zabieram największą dynię do produkcji dżemu dyniowo-pomarańczowego :)
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Witaj Aguniu :wit
Masz rację,,zal uuwać tak piekną jesienną dekorację.A dynuowe przysmaki czas juz robic, :)
Ja planuję jutro zupę z dyni i ciasto dyniowe,,,jedna dynia już idzie pod nóż ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”