u Asi-cz.2 :))
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: u Asi-cz.2 :))
Z MaGorzatką umówiłyśmy się już dawno i czekamy 

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Asiu, wczoraj byłam u mojej mamy i jadłam chleb ze śliwką (z tych przepisów co Ci wspominałam) ...pycha, skseruje i prześlę Ci na pocztę.
MIłej niedzieli

MIłej niedzieli

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Agnieszko,czekam:) 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Wszędzie mam tyle stron do nadrobienia a tylko parę dni
mnie nie było .Mnóstwo roślinek masz znów dosadzonych .Oj w sezonie będzie co podziwiać .Kotik podobny trochę do mojej Agaci .Miałaś Asiu fajne spotkanko z Marysią [amba] .Chlebek wygląda pysznie i na pewno także tak smakuje .Mnie ostatnio jakoś nawet nie chce sie piec ,ale w mniamuśnym wątku zobaczyłam pyszne ciasto z konfitura i śmietanką i chyba sie skuszę

- asma
Witaj Jadziu
Wątki mkną jak oszalałe,sama już nie jestem w stanie ogarnąć zaglądania na bieżąco do wszystkich znajomych...
Moje gotowanie jak co roku rozkręca się wraz z powracającym zimnem-kolejny chlebuś rośnie już w piekarniku ,a zupka pryka w garze.
Dzisiaj ur syna ...ale na jakiś tort....nie mam sił.Robilismy w tym roku takie niedzielne spotkanko jubilatów październ.-listopadowych -zbiorcze
coś pomyślę...
Ciasto polecam-paluszki lizać

Moje gotowanie jak co roku rozkręca się wraz z powracającym zimnem-kolejny chlebuś rośnie już w piekarniku ,a zupka pryka w garze.
Dzisiaj ur syna ...ale na jakiś tort....nie mam sił.Robilismy w tym roku takie niedzielne spotkanko jubilatów październ.-listopadowych -zbiorcze

Ciasto polecam-paluszki lizać

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu pokaż chlebuś jak będzie gotowy....szkoda tylko, ze zapachu przesłać nie można....
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Asia - dobrze, że nie mieszkam gdzieś blisko Ciebie bo pewnie na nic poszły by cwiczenia z E. Chodakowską
Miałabyś częstego gościa i pasjonata Twoich chlebów i jedzenia.

Miałabyś częstego gościa i pasjonata Twoich chlebów i jedzenia.

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
- asma
Agness-chlebuś w nowym wątku "mniam"jest na tapecie-zapraszam
Agnieszko-ćwiczenia są tak ....nieludzkie
,że byłaby masa i rzeźba-gladiator by nam wyrósł z Ciebie

Agnieszko-ćwiczenia są tak ....nieludzkie

- Maska
- Kontakt:
Asiu dużo zdrowia dla synka!
- asma

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu
,od samego czytania o chlebku zaczynam myśleć o jedzeniu.
Napisz może lepiej o kwiatkach.

Napisz może lepiej o kwiatkach.

- asma
Mój "kwiatuszek"tj.Alicja pozdrawia I DZIĘKUJEMY za oddany dla Niej 1% od podatku w 2012r-własnie zaksięgowane zostały wpłaty
ew cd.patrz w stopce
Moje słoneczka

Miałam dwa badylki oleandra różowego ,W wodzie wypuściły korzonki więc czas było pomyśleć o doniczce.
Kupiłam docelową,a że jest sporych rozmiarów więc na dno wstawiłam pustą doniczkę do góry dnem.Nie znalazłam osłonki,która rozmiarem pasowałaby do mojego projektu więc wykorzystałam wiaderko plastikowe.Musiałam jednak nożem odciąć "kołnierzyk"wiaderka-ciut zmniejszyć średnicę.W dnie wytopiłam gorącym gwoździem dziurki.Na dnie wysypałam skorupki jaj .Przedzieliłam "doniczkę "plastikową butelką po szamponie-pobawiłam się w wycinanki;))
Jeden badylek powędrował do jednej "komory",drugi do drugiej.Przymocowałam oba do palika i git:)
Korzonki się nie splączą:)Jak dorosną to nie będzie problemu z rozdzieleniem-mam nadzieję

ew cd.patrz w stopce

Moje słoneczka

Miałam dwa badylki oleandra różowego ,W wodzie wypuściły korzonki więc czas było pomyśleć o doniczce.
Kupiłam docelową,a że jest sporych rozmiarów więc na dno wstawiłam pustą doniczkę do góry dnem.Nie znalazłam osłonki,która rozmiarem pasowałaby do mojego projektu więc wykorzystałam wiaderko plastikowe.Musiałam jednak nożem odciąć "kołnierzyk"wiaderka-ciut zmniejszyć średnicę.W dnie wytopiłam gorącym gwoździem dziurki.Na dnie wysypałam skorupki jaj .Przedzieliłam "doniczkę "plastikową butelką po szamponie-pobawiłam się w wycinanki;))
Jeden badylek powędrował do jednej "komory",drugi do drugiej.Przymocowałam oba do palika i git:)
Korzonki się nie splączą:)Jak dorosną to nie będzie problemu z rozdzieleniem-mam nadzieję

- Maska
- Kontakt:
to nie o twojego syna chodzi i jego ur czyli urodziny?Dzisiaj ur syna ...ale na jakiś tort....nie mam si

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Prawdziwy "Adam Słodowy" z Ciebie lub ew. Mc Gywerasma pisze:...na dno wstawiłam pustą doniczkę do góry dnem.Nie znalazłam osłonki,która rozmiarem pasowałaby do mojego projektu więc wykorzystałam wiaderko plastikowe.Musiałam jednak nożem odciąć "kołnierzyk"wiaderka-ciut zmniejszyć średnicę.W dnie wytopiłam gorącym gwoździem dziurki.Na dnie wysypałam skorupki jaj .Przedzieliłam "doniczkę "plastikową butelką po szamponie-pobawiłam się w wycinanki...

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...