Ogród róży część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród róży część 3

Post »

Ewuś cieszę się z Twoich odwiedzin piwinie bardzo lubię i zawsze mi szkoda że tak szybko przekwitają :(

A takie figurki z wosku odlał mój syn w ZOO w dniu dziecka

Obrazek

i wycieczkowo
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Wroblica
200p
200p
Od: 10 lis 2009, o 14:31

Post »

:wit Witaj
Wpadłam z rewizytą i miło mi bardzo było pospacerować po Twoich włościach i poznać Twoją rodzinkę. ;:3
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne masz hosty ;:167
a zdjatka z wycieczki bardzo udane ;:215
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Rózyczko witaj niedzielnie miło Ciebie poznać z synkiem... :)
ale paw cudnie pokazał swój wachlarz... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Różyczko,piękne hosty. Wrzuć do wątku hostowego dla identyfikacji jak chce je oznaczyć.

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=826
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ależ Wy się wycieczkujecie: fajną mamę młody ma, że mu tyle atrakcji funduje :wink: Ja się od miesiąca z dziewczynkami na zamek wybieram, ale wizja targania pod górę dwóch tobołków nieco mnie zniechęca...
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Justynko,twoje hosty i piwonie super na drugi rok będzie jeszcze więcej kwiatów, zasilaj dalej piwonie by nabrały dużo siły na następne kwitnienie,one ci się odwdzięczą, zasilaj do końca sierpnia-piwonia jest żarłoczna ;:196
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Justynko miło Cię poznać. :D
Masz piękny ogródek i śliczne roślinki ale wycieczka to niezła rzecz i trzeba zobaczyć coś więcej niż własny ogród.
;:196 :D
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

ale piękny paw ;:oj
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja się wałęsam po innych wątkach ,a u mnie tyle gości ;:oj już Was pięknie witam Wroblica jak miło że mnie odwiedziłaś :wink:
gogo76p masz rację paw cudny i cały czas się tak ładnie prezentował ;:108 żubry były mniej fotogeniczne :wit
Elizabetka bardzo dziękuję za pochwały ogrodu jest mi naprawdę miło :oops: ,lubię wycieczki i syn ten najmłodszy też w planie mamy ogród u Żurka w najbliższym czasie,ogród botaniczny w Zabrzu i Mysłowicach,palmiarnię w Gliwicach ,zamek w Będzinie i u mnie w Starych Tarnowicach ,mamy też u nas mini zoo też podjedziemy na rowerach już niedługo wakacje ,a syn na wycieczki zasłużył uczy się bardzo dobrze ;:108
Martuś będę te moje piwonie zasilać dziękuję za podpowiedz ,hosty też mi się ładnie rozrastają dzięki forum dowiedziałam się co by się nadawało do mojego cienistego zakątka marzą mi się jeszcze paprotki między te hosty tylko tak myślę czy one tam będą pasować :?:
Pati mnie zniechęcają upały ale w tym tygodniu do Żurka muszę pojechać ma tam podobno piękną oranżerię ,której jeszcze nie widziałam i do koszyczka pewno coś wpadnie w końcu mamy rocznicę 20 lat po ślubie ;:108 więc będzie okazja ;:306
bozunia zrobię tak jak radzisz tylko zrobię każdej zdjęcie z osobna dziękuję za podpowiedz ;:196
Misiu i ja Cię witam niedzielnie pierwszy raz spotkałam tak fotogenicznego pawia ten w ZOO nie chciał rozłożyć ogona :(
anabuko1 dziękuję w imieniu host ;:196
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Różyczko , to się u Ciebie dzieje ;:oj w ogrodzie pięknie kolorowo a Ty się wycieczkujesz ;:138
Będzie co wspominać w zimowe wieczory .
Miłego pogodnego tygodnia :wit
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija oj dzieje się dzieje i pierwsze forumkowe spotkanie mam za sobą i roślinki fajnie rosną jest już co przekąsić bo i groszek jest ,a my go uwielbiamy,owoce jagody kamczackiej mam już w słoiczku zrobiłam dżem reszta do zjedzenia ładnie mi owocuje.Mam też sukces udało mi się wyhodować sadzonki pomidorów pierwszy raz ;:108 oby jeszcze zaowocowały i papryki rosną.Cukinie i dynie trochę się buntują ale będzie dobrze jak ja lubię ogród od wiosny do jesieni . :wit
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To jesteś lepsza ode mnie ;:196 mój groszek jeszcze w powijakach a dziecko z niecierpliwością biega i sprawdza kiedy się coś wykluje, gdyby go nie stresowała może prędzej by dojrzał :lol: Jagodę kamczacką uwielbiam ale w tym roku jak z kiwi , dużo kwiatów a owoców garsteczka :( fajnie że Tobie ładnie owocowała , dżemik palce lizać . Co do pomidorków to trzymam kciuki za wszystkich smakoszy pomidorowych co by nam jak najdłużej zdrowo rosły , by nasza praca przyniosła efekty i satysfakcję :uszy
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija mój groszek ma jeszcze duuużo kwiatków więc będzie co jeść.Ja zaprzyjaźniłam się z sekatorem kiedyś się go bałam,poprzycinałam mocno jagodę i efekt jest super nawet cytryniec ma kilka gronek owoców wreszcie się doczekałam po 4 latach ;:108 jednak ogrodnik musi być bardzo cierpliwy ;:168
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Mój M płacze, bo posialm cukrowy i nie ma duzych ziarek, a on nie chce jeść z łupkami... ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”