Witajcie po kolejnej, długiej przerwie!
Ale się narobiło! 31 stron..nono
Wpadłam na moment...dzieci śpią, więc mogę w końcu poklikać. Cieszę się, że temat nie zaginął i są ludzie, którzy dzielą się swoimi doświadczeniami. Mam dobrą nowinkę do przekazania: preparat
"ema5 z wrotyczem" ma dobre opinie wśród nielicznych, którym udało się go zdobyć w ubiegłym roku i zastosować...być może ktoś już pisał o tym preparacie, ale obecnie nie mam `czasowych`możliwości przeczytania poprzednich postów. Zastosowanie: do eliminacji szkodników glebowych, szczególnie pędraków. Pośrednio wypiera też nornice i krety, które z powodu braku pożywienia przechodzą sobie ...do sąsiada
Preparat należy stosować z rozwagą i tylko w przypadku ewidentnego nadmiaru szkodników glebowych, gdyż wiadomo, że każdy "szkodnik" ma określone zadanie w biosferze. Dawkowanie i szczegóły znajdziecie na mojej stronie w dziale produkty (w najbliższym czasie postaram się zamieścić na niej więcej informacji o dawkowaniu wszystkich produktów w konkretnych uprawach).
Przy okazji: ze względu na spore koszty wysyłki preparatów płynnych - szukamy lokalnych dystrybutorów naszych produktów. Mile widziane sklepiki ogrodnicze i pszczelarskie. Kontakt w tej sprawie:
wanda.huk@apifarma.pl