OLU mam nadzieję ,że równie pięknie będą kwitły . Ciekawa jestem czy wreszcie w tym roku zakwitną moje korony jak sądzisz po ich wyglądzie
EWCIU no taki sobie . Czubek mu się złamał przez wielkie obciążenie śniegiem i tak teraz wygląda . On od dołu wypuszcza młodzież ,ale w tym roku zrobie mu na zimę wigwam ,żeby znów się nie połamał . Chopiny ,Virgo wszystkie bez uszczerbku ,generał również i Eskimoski
ANIU mój Fishermans młodziutki a Twój to na pewno już starszy i niedosyć tego był krótko scięty i na jesień zaczęły juz krążyć soki dlatego tak sie stało . Tylko słabo wyszły te róże od Rosa Cwik wszystkie podmarznięte i muszę ściąć do kopca
LUCYNKO ,ale Twoje warzywa są już wigorne a to najważniejsze . Jak bedzie pogoda to wszystko wystartuje
EWCIU KRAKOWSKA ząbkowane wszystkie wystartowały a piwonie mają takie grubaśne nosy . Ogórecznik nie wiem czy tam coś z niego zostało moze jakieś sadzonki się znajdą . On jest bardzo zaborczy i lubi sie kłaść chociaż ma piękne kwiaty i jest dekoracyjny to nie wiem czy go zostawię a moze wsadzę między ogórki