maribat
Wymiziany... a ładnie wypełnia donicę, bo to grubas
diament
wiem wiem, że wysoko ale te widoki są wspaniałe

Nie wiem jak będzie zimą, ale teraz jest w tej loggi w dzień prawie 30 stopni, a w nocy jest taka temperatura jak w mieszkaniu. Wątpię, aby w zime temperatura spadła tam poniżej 20stu stopni, bo drzwi na loggie są otwarte cały czas ze względu na króliki zatem ciepło idzie caly czas z mieszkania. Dlatego takiego typowego zimowania pewnie nie będzie, ale na parapetach przy oknie jest chłodno, to tam będę tych, których trzeba zimowac trzymać
elcia1974
bardzo mi miło, ze do mnie zajrzałaś i pooglądałaś co-nie-co

dziękuję w imieniu kwiatów
Netzach
rzeczywiście jest to bardzo bardzo jasne mieszkanie mimo, że bezpośrednie słońce mam dopiero późnym popołudniem. Tą loggię to polecałabym wszystkim - od niedawna jestem orędowniczką zabudowy balkonów

Ale niestety brak otwartego balkonu sprawi, że roślinek, którym przydałoby sie latem wyniesienie na zewnątrz nie będę mogła wystawić. Okien też tak za bardzo na oścież nie mogę pootwierać, bo kot
monika r
o tak! jestem wielką miłośniczką zwierzątek i kwiatków - ale mój "

" niekoniecznie
Joane
dla tych moich dwóch katusów to loggia jest za duża, ale dostawię im towarzyszy
AnnaAgnieszka
dziękuję
wanda7
nie posiadam ani jednego storczyka - zupełnie mnie nie kręcą, ale Twoje wątki przeglądam regularnie
Trochę się pochwalę

roślinkami z wymianki z
Bejotka
Wreszcie mam swojego upragnionego Epi Neon... Tylko jeszcze white marble i będe mieć wszystkie najładniejsze
Oraz, listek fiołka "Buckeye Befuddled" wreszcie pokazał maluchy

Bałam sie, bo od czerwca stał w miejscu jak zaklęty. Maciupkie, ale są
Zdobyłam kilka szczepek hibiskusów, walczę o nie jak lew, ale boję się, że nie dadzą rady. Siedzą w wilgotnym torfie, w szklarnio/akwarium - mają 26stopni i wilgotno. Mimo to, wciąż są strasznie oklapnięte - czy to u nich normalne?