Baryczkowe Doniczkowce
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Baryczkowe Doniczkowce
Kamilko Twoje ogrodowe foty są zawsze pełne słonka lubię je oglądac 

- Michaeli
- 500p
- Od: 19 sie 2010, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Coraz bardziej jesień się zbliża...
A budleje ze swoim kolorem wrzosowym są ładne.

A budleje ze swoim kolorem wrzosowym są ładne.

- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Celinko, miło mi
Nasz ogród jest od południa i prawie przez cały dzień tonie w słońcu- od jesieni do wiosny to bardzo dobrze, ale latem większość roślin schnie. Ile się da tyle podlewamy nagromadzoną deszczówką, ale głównie pojedyncze rośliny, a np. trawnik wysycha do cna. Po deszczach ładnie się odradza. Od pewnego czasu nie sadzimy na ogrodzie nic nowego, tylko rośliny jednoroczne, np. cynie i aksamitki, bo chcemy umieścić tam szambo ekologiczne, a później przeprojektować ogród na wymagający mniej pracy. Jednak na pewno nie będzie to placyk z kilkoma tujami otoczonymi żwirem czy kostką brukową. Obie z Mamą lubimy ogrody zarośnięte, tzn. na styl angielski, wiecznie kolorowe i nieprzewidywalne 
Michale, budleję mam dopiero pierwszy sezon, marzy mi się jeszcze biała i różowa, ale to później, jak już ogród zrobimy w całości. Na razie krzak rośnie w doniczce, więc zimować ją będę w garażu, wiosną powinna trafić już na stałe miejsce.
Kilka jesiennych kwiatów dla Was

Michale, budleję mam dopiero pierwszy sezon, marzy mi się jeszcze biała i różowa, ale to później, jak już ogród zrobimy w całości. Na razie krzak rośnie w doniczce, więc zimować ją będę w garażu, wiosną powinna trafić już na stałe miejsce.
Kilka jesiennych kwiatów dla Was

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Delete
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
Aksamitki b.ładne.
Takie proste fajne ciepłe barwy. U siebie nie lubię ich, bo to jednoroczne i tylko na jeden sezon, ale jak widze u kogoś taki dywan. 

Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
- renata_22
- 200p
- Od: 25 mar 2010, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kamilo ale pięknie tu u Ciebie tylko kwitnących kwiatów, najabrdziej sposobały mi się fuksje i begonie - cudne
A kwiaty passiflory po prostu
Widać że masz ładnie w ogrodzie...

- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
Kamilko piekne kwiaty stefan niesamowity ja jeszcze poluję na taką promoję za 10 to bardzo watro ,begonie super sie prezętują ale passi to powala na ziemię 

Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Kamilko
takich kolorków jak w powyższych postach to nam teraz częściej potrzeba
Piękne, słoneczne widoki

Piękne, słoneczne widoki

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kamilko takich kwiatowych niespodzianek potrzębuję na poprawę humoru dzięki 

- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Kamilo masz ładne ogrodowe rudbekia pięknie kwitnie 

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Pięknie kolorowo,raczej u Ciebie lato w pełni, niż brzydka szra jesień, nawet wiciokrzew powtarza kwitnienie 

- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Bartku, Renato, Elu, Aniu, Dorotko, Marto, Celinko, Stasiu, Agnieszko- dziękuję Wam serdecznie za zajrzenie do mnie. Bardzo miło jest czytać tak miłe słowa
W pełni kwitnienia jest mój fiołek, ma bardzo duże kwiatki, jeszcze takich nie widziałam, nie mogę się na niego napatrzeć, szczególnie, że teraz prawie nic u mnie nie kwitnie- storczyki przekwitły, stefanotis też, balkonowe fuksje i werbeny zrobiły się brzydkie i je usunęłam, została tylko żółta begońka, wilczomlecz i starzec.
Cieszy mnie bardzo to kwitnienie, bo jest moim pierwszym, takim moim, bo na moim parapecie, tylko ja się nim opiekowałam i popatrzcie sami, czyż nie jest piękny?

Widać już u nas jesień, mimo że wiele roślin nadal pięknie kwitnie, przygotowujemy się już do wyniesienia kaktusów na zimowisko, za jakiś tydzień, dwa będę przycinać pelargonie i fuksje. Na pewno będziemy zimować begonie, zobaczymy czy znów się uda
W weekend zrobię kilka fotek Maminych doniczkowców, jeszcze całkiem ładnie wyglądają, więc warto je tutaj pokazać

W pełni kwitnienia jest mój fiołek, ma bardzo duże kwiatki, jeszcze takich nie widziałam, nie mogę się na niego napatrzeć, szczególnie, że teraz prawie nic u mnie nie kwitnie- storczyki przekwitły, stefanotis też, balkonowe fuksje i werbeny zrobiły się brzydkie i je usunęłam, została tylko żółta begońka, wilczomlecz i starzec.
Cieszy mnie bardzo to kwitnienie, bo jest moim pierwszym, takim moim, bo na moim parapecie, tylko ja się nim opiekowałam i popatrzcie sami, czyż nie jest piękny?

Widać już u nas jesień, mimo że wiele roślin nadal pięknie kwitnie, przygotowujemy się już do wyniesienia kaktusów na zimowisko, za jakiś tydzień, dwa będę przycinać pelargonie i fuksje. Na pewno będziemy zimować begonie, zobaczymy czy znów się uda

W weekend zrobię kilka fotek Maminych doniczkowców, jeszcze całkiem ładnie wyglądają, więc warto je tutaj pokazać

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- renata_22
- 200p
- Od: 25 mar 2010, o 19:06
Bardzo ładny fiołek i rzeczywiście bardzo duże ma kwiatki... Może go sterydami karmiasz 

- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
pięknie kwitnie