Anoli Nowy Początek /cz.3/
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Żeby tam dojechać, to raczej nie możliwe. Poczekam na jakąś okazję, to może się uda. Na razie budżet zamknięty, a jeszcze wet nas czeka
Zrobiłam troszkę fotek, ale nie mogę wrzucić, bo kabelek nie łączy 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
A może byś chciała małe sadzonki fiołeczków?? za jakies 2 tygodnie będe mieć maluchy.Szukam dla nich nowych domków więc chętnie Ci wyśle 

Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- anoli
O rany, ale jesteś kochana! Dzięki, bardzo chętniefiołek13 pisze:A może byś chciała małe sadzonki fiołeczków?? za jakies 2 tygodnie będe mieć maluchy.Szukam dla nich nowych domków więc chętnie Ci wyśle

Wwwiolu dopiero zaczynam, więc chętnie przyjmę jakiekolwiek listki, bo wszystkie fiołeczki masz cudne. Nie chce Ci sprawiać kłopotu.
Weszłam an Forum by poprawić sobie humor, bo od rana samo złe. I Wasza serdeczność jak zwykle pomogła. Dzięki, że jesteście. Rano m. tak intensywnie się wietrzył, że witat zwalił mi z parapetu hojkę australis kaysi - okazała się niestety bardzo krucha. A dalej wynikły sprawy rodzinne. Po prostu nie ma to jak dobrze zacząć. Pogoda świetnie oddaje nastrój, na zewnątrz ściana deszczu. Jednak roślinki i psy starają się humor poprawić - hibek przyniesiony z balkonu kwitnie już czwarty dzień, dotąd kwiaty zamykały się po jednym dniu. (Wniosłam hibki, bo było 8 stopni nocą; reszta roślin na zewnątrz).
U Was też tak zimno?
- anoli
No tu też głowy urywa, chyba daruję sobie dziś wielkie spacerki, psy muszą zrozumieć :P
- moje rojniczki zostały nico zdezelowane przez jakieś ptaszyska