Wspomnienie Lata cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu, hipek niesamowity, mutant jakiś :shock: Czy to taka odmiana czy jakoś specjalnie go traktowałaś? :)
A jakie przedszkole ogromne! Ale będzie pięknie, jak to wszystko podrośnie :) Życzę powodzenia, ja również trochę wysiałam na parapecie, oby się udało :)
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Miro78 pisze:Aniu taki nawóz jest szkodliwy,zauważyłem na tujach jak psiaki zaczęły nawozić ;:112
To nawet nie miałam pojęcia że szkodliwy :oops: Dobrze że moje koty moją wydzielone jedno miejsce i zawsze tam się załatwiają :lol: No czasami jest tak że kiedyś przesadzałam kwiatki i była kupka ziemi to tam narobiła, tak jakoś się jej zdażyło ;:112
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Aniu pomimo wytyczonego miejsca zdarza jej sie siknąć tu i uwdzie ;:161 , ostatnio nawet zasikała M koszulke do spania ;:161 , jaki był z tego powodu zadowolony ;:224 . Powiem że nasionka wysiewam po raz pierwszy więc zobaczymy jak to dalej będzie, ale zabawa w nasiennictwo juz mi przeszła ;:164 za dużo z tym zabawy, zobaczę tylko jeszcze jak będą się chowały nasionka wysiane bezpośrednio do gruntu.
Mandragora hipcio specjalnie nie był traktowany, po za paroma przekleństwami bo nie chciał rosnąć ;:216
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja będę wysiewał niecierpka ,koleusy i klonika..ciekawe jak mi pójdzie.. :?: tylko czekam na nasionka ;:214 ;:214
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

na pewno ci urosną :lol: , chyba że masz w domu takiego szkodnika jak ja :twisted:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Miro78 pisze:Aniu taki nawóz jest szkodliwy,zauważyłem na tujach jak psiaki zaczęły nawozić ;:112
O! A mój psiak regularnie nawozi drzewka u teściów przed blokiem i ładnie się trzymają :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Lenko może nie będzie tak źle z sieweczkami... ja te z w tym roku szleję z nimi i trochę chyba przesadziłam bo też już mi się nie chce z nimi bawić... ale na razie właśnie wysiewam dużo żeby sprawdzić co się potem opłaca, co się ładnie chowa... żeby na przyszłość wiedzieć...
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Dzisiaj pożegnałam się z następnymi nasionkami, a już puszczały następne listki :twisted: , chyba dziś na obiad będzie chińszczyzna ;:161 .
Ku mojej uciesze małżonek w sobotę wyciągną mnie do sklepu ogrodniczego, ale się dzikie tłumy już zrobiły w sklepach ;:129 . A to zakup którego dokonał, pomimo moich sprzeciwów :twisted: - wydał więcej na 1 drzewko niż ja przez cały miesiąc :twisted:
Obrazek

;:171 Jedyne z czym wyszłam ja to to, ;:131 wielkanocnik w okrojonej wersji, wsadzony już do ziemi kaktusowej ;:171 , aż wstyd się przyznać jak go zdobyłam ;:171
Obrazek
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Piękny bonsai :lol:
A w sklepach jest okropny ruch :P Ja dzisiaj stałam w kolejce chyba z godzinę w sklepie :twisted:
Przykro mi z powodu siewek :oops:
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Zakup mężowski piękny. A Ty jak skromnie tym razem, niech się ładnie przyjmie :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Bo to zakupy świąteczne, tylko co ludzie mogą kupować na 2 dni świąt ;:129 . Co niektórzy to kupują jak by mieli ostatni raz chyba jeść, albo wykarmić 30 osobową rodzinę :oops:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

anoli pisze:Zakup mężowski piękny. A Ty jak skromnie tym razem, niech się ładnie przyjmie :D
Bo.... :roll: raczej mnie nikt nie widział :roll: , a były strasznie drogie prawie 40 zł,
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Moja mama też robi zawsze duuuże zakupy, ale to nie dziwne, jak ma nakramić zięcia :lol: Dużo sobie liczą, przesada.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Fidelis
200p
200p
Od: 23 lut 2009, o 10:12

Post »

trzymam kciuki za wielkanocnika - żeby się przyjął. A wiesz jaki kolor?
„szczegół nadaje wielkość wszystkiemu co małe”
Pozdrawiam - Małgosia
Moje zielone
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

:oops: malinowy, albo czerwony, z tych nerw to nie pamiętam co rwałam :oops: .
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”