Przydomowy ogródek Eweliny , część II.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Przydomowy ogródek Eweliny , część II.

Post »

Jakie śliczne dziewczyny na pierwszym zdjęciu ;:167 Ewelinko jesteście podobne do siebie jakbyś to była Ty ile lat temu ;:215 Obydwie córeczki są ładne, bo to bardzo sympatyczny wiek dla dziewczynek ;:215 A ja czekam na Wasze wspólne zdjęcie w okularkach ;:333 Ładny park na spacery po pracowitym dniu, bo dzień wcześniej poszerzałaś rabatę :D Zapowiada się piękny weekend! dzisiaj pewnie prace w ogrodzie, a jutro rodzinny dzień. Życzę słoneczka i miłej niedzieli ;:168
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewelina ale z Ciebie piękna kobieta! ;:oj ;:224 Córcia bardzo do Ciebie podobna. Super dziewczyny!
Fajnie mieć taki park nieopodal. Taki klimatyczny.
Z cebulkami poszalałaś. ;:224 Zobaczysz jak będą za to oko cieszyć w wiosenne dni. ;:333
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Ewelinko jakie śliczne dziewczyny, taka młoda mama i duża córa. ;:167 Z cebulami zaszalałaś, 350 sztuk. ;:oj Kolorowo jeszcze na rabatach, ;:215 nie pisz nawet o przymrozkach. ;:202 Dobrej niedzieli. ;:3
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Ewelinko ja jednak domyślam się że córeczka jest bardziej podobna do taty. Odważna jesteś :) W sumie to dzięki takim zdjęciom robi się coraz mniej anomimowo.
Drzewa w parku piękne, czy wiesz jakie?
Lilia to miła niespodzianka o tej porze.
Awatar użytkownika
IzabelaS
500p
500p
Od: 15 cze 2010, o 23:21

Post »

No, no... Uroda reklamowa, figurka pewnie także. Urodziwa z Ciebie ogrodniczka.
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witajcie wieczorną porą :wit .

Pierwszy dzień października przywitał nas wspaniałą pogodą. Cały dzień było słonecznie i ciepło ;:3 . Dzisiaj poza praniem, sprzątaniem i gotowaniem miałam czas na ogród. Weronika pojechała do dziadków więc razem z Emilką sporo czasu spędziłyśmy na zewnątrz. Wykosiłam trawnik i poszerzyłam kolejną rabatę robiąc obrzeże z cegły. Przyłapał mnie na tym eM i na początku nie był zadowolony ale gdy powiedziałam, że jeszcze mi za to podziękuje bo na drugiej działce będzie sporo koszenia to uśmiechnął się z akceptacją ;:224 . W taki oto sposób zyskałam kolejne miejsca na rośliny . Dzisiaj zdjęć nie będzie bo nie miałam na to czasu ;:222 .

Aniu - anabuko1 dziękuję za komplement ;:196 . Trawy też mam młode, jedynie miskant Gracillimus jest z zeszłego roku i pięknie się rozrósł. Mam nadzieję, że reszta w przyszłym roku pójdzie w jego ślady . Trawy są piękne i trzeba mieć w ogrodzie chociaż kilka. Zimą oszronione wyglądają zjawiskowo ;:108 . Lilie kwitną mi dopiero teraz bo były sadzone w lipcu ;:224 .

Krysiu nie zazdroszczę tego wykopywania i sadzenia cebul do koszyczków. Co jak co ale to jednak męczące i czasochłonne zajęcie. Rzeczywiście lepiej rozłożyć to sobie na raty . Wiosną zobaczysz efekty swojej pracy a to motywujące ;:333 . Dziękuję i również pozdrawiam :wit .

Jagi dziękuję Ci za komplementy ;:196 . Park jest nie w mieście a na wsi :oops: . To jest taka mała miejscowość koło Przeworska - Zarzecze. Tam mieszkamy i mamy taki piękny park z dworkiem . Masz rację te drzewa są wielkie ;:108 . Na tej rabacie wcześniej były jakieś inne jednoroczne, widocznie zaczęły wyglądać brzydko i obsadzili je wrzosami. Ja również pozdrawiam .

Sławku a czemu to Cię tak przytkało ?? Sądziłeś, że nie posłucham i nigdy się nie przedstawię ?? Dziękuję pięknie za taki komplement ;:168 . Ten park jest w Zarzeczu koło Przeworska . Już kiedyś pokazywałam kilka zdjęć z tego miejsca.

CND
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Annes 77 mój Gracillimus ma słońce praktycznie przez cały dzień więc to na pewno mu służy. Twój też na pewno zakwitnie, może w przyszłym roku? Ja mam go od zeszłej wiosny i w tamtym sezonie też mi kwitł ale skromnie bo kępa była malutka. W tym roku rozrósł się bardzo mocno i kłosów jest zdecydowanie więcej ;:215 .

Zeniu dziękuję ;:196 i również ślę pozdrowienia .

Małgosiu drzewa cudne to fakt ;:108 . A córki ponoć też podobne do Męża . Szkoda, że teren został sprzedany osobie prywatnej bo może być teraz różnie a może diabeł nie taki straszny i ta osoba odnowi dworek a park zostawi bez zmian ?? Czas pokaże i może nie będzie tak źle .

Marysiu Tobie także dziękuję za tyle komplementów ;:168 . Wspólne zdjęcie w okularach na pewno też będzie . Masz rację , park jest piękny i można po nim spacerować godzinami . Dzisiaj miałam kolejną dawkę pracy a więc jutro zasłużony odpoczynek. Dziękuję i również życzę udanej niedzieli ;:196 .

Aneczko aj tam od razu piękna :oops: . Dziękuję za miłe słowa . Park bardzo ładny i fajnie, że mamy go tak blisko . A z cebulkami to tak wyszło, trochę zamówiłam przez internet a trochę dokupiłam w sklepach to tu o tam ;:306 . Sama wiesz jak jest , kuszą na potęgę ;:306 .

Soniu ok, o przymrozkach już nie wspomnę :wink: . Z tymi cebulami to tak jakoś samo wyszło.Część zamawiałam przez internet a pozostałe znosiłam ze sklepów spożywczych ;:306 . Pięknie dziękuję za komplementy co do mnie i mojej córki ;:196 . Taka bardzo młoda to nie jestem po prostu młodo wyglądam :wink: . Tobie także życzę udanej niedzieli ;:196 .

Olu myślę, że prędzej czy później każdy z nas przestanie być anonimowym ;:108 . W parku jest sporo drzew a królują głównie dęby , buki, klony . Jest też podobno kilka perełek ale nie wiem dokładnie co to. Przy stawach są wierzby płaczące ;:224 . Ogólnie wszystko tworzy fajny klimat i warto czasem przejść się i odetchnąć od codziennego biegu .

Izabelo zaczerwieniłam się :oops: . Nie przesadzasz trochę?? Bardzo dziękuję za takie miłe słowa ;:196 .

Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanej i spokojnej niedzieli :wit .
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Ewelinko, miło Cię poznać chociaż wirtualnie, wspaniała fotka a Ty taka młodziutka i śliczna, tak samo jak córusia. ;:oj ;:oj
Macie piękny i zabytkowy park a drzewa takie ogromne. ;:215 Kolejne cebulowe wiosną dodatkowo wzbogacą rabatki. :tan :tan
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie :wit .

Dzisiejszy dzień był równie piękny jak wczoraj tak więc nie obyło się bez spaceru ;:108 . Poza tym niedzielne lenistwo ;:173 . Jutro początek tygodnia i podobno zmiana pogody na gorszą ;:222 . Wczoraj nie było zdjęc tak więc dzisiaj postanowiłam to nadrobić. Oto moja jesień ...

Obrazek

Stasiu pięknie Ci dziękuję za tyle komplementów ;:196 . Fajnie mieć taki park w okolicy i od czasu do czasu pospacerować alejkami ;:108 . Cebulek nigdy za wiele, póki będę miała na nie miejsce to będę je sadziła na pewno ;:108 . Pozdrawiam :wit .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanego tygodnia :wit .
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

;:oj ;:oj ;:oj ;:oj ;:oj ;:oj
Wow :shock: :shock: :shock:
Ale cudnie! Przepięknie, Ewelinko ;:215
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Hortensje pięknie wybarwione, róże w pełni kwitną o innych nie wspomnę. ;:63 Zapytam jednak o pięknego liliowca a także lilie. One teraz kwitną. :?:
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Ewelinko, dwa dni tylko nie było mnie na FO, a niewiele brakowało, bym przegapiła to piękne zdjęcie mamy i córuni. ;:138 ;:138 Obie młodziutkie i obie piękne kobietki. ;:215
Twój ogród ciągle tętni życiem i licznymi kwitnieniami. ;:63 ;:63
Oby tak było jak najdłużej. :tan
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Jakie piękne panny tu widzę ;:196 Ładna mama to i córka ładna. Fajnie Was zobaczyć.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Ewelinko! i kto to pisze że ma mało kolorów! śliczne marcinki, róże kwitną jak w czerwcu, lilie, liliowce prześlicznie i kolorowo ;:333 Niestety u mnie już leje i boją się, że jak się zaniesie to niedługo będziemy wzdychać do suchej pogody :wink:
Dobrego tygodnia dla Ciebie i córeczek :wit
Awatar użytkownika
gosiak132
100p
100p
Od: 21 wrz 2013, o 23:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Ewelinko. Ładna i młoda mama z Ciebie ;:215 .Córka podobna do Ciebie. Dużo kwiatów jeszcze kwitnie u Ciebie masz kolorowo.A u mnie zaczęło już padać i chłodno jest. :(.Pozdrowienia dla rodzinki
Pozdrawiam Małgosia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”