Annes 77 mój Gracillimus ma słońce praktycznie przez cały dzień więc to na pewno mu służy. Twój też na pewno zakwitnie, może w przyszłym roku? Ja mam go od zeszłej wiosny i w tamtym sezonie też mi kwitł ale skromnie bo kępa była malutka. W tym roku rozrósł się bardzo mocno i kłosów jest zdecydowanie więcej

.
Zeniu dziękuję

i również ślę pozdrowienia .
Małgosiu drzewa cudne to fakt

. A córki ponoć też podobne do Męża . Szkoda, że teren został sprzedany osobie prywatnej bo może być teraz różnie a może
diabeł nie taki straszny i ta osoba odnowi dworek a park zostawi bez zmian ?? Czas pokaże i może nie będzie tak źle .
Marysiu Tobie także dziękuję za tyle komplementów

. Wspólne zdjęcie w okularach na pewno też będzie . Masz rację , park jest piękny i można po nim spacerować godzinami . Dzisiaj miałam kolejną dawkę pracy a więc jutro zasłużony odpoczynek. Dziękuję i również życzę udanej niedzieli

.
Aneczko aj tam od razu piękna

. Dziękuję za miłe słowa . Park bardzo ładny i fajnie, że mamy go tak blisko . A z cebulkami to tak wyszło, trochę zamówiłam przez internet a trochę dokupiłam w sklepach to tu o tam

. Sama wiesz jak jest , kuszą na potęgę

.
Soniu ok, o przymrozkach już nie wspomnę

. Z tymi cebulami to tak jakoś samo wyszło.Część zamawiałam przez internet a pozostałe znosiłam ze sklepów spożywczych

. Pięknie dziękuję za komplementy co do mnie i mojej córki

. Taka bardzo młoda to nie jestem po prostu młodo wyglądam

. Tobie także życzę udanej niedzieli

.
Olu myślę, że prędzej czy później każdy z nas przestanie być anonimowym

. W parku jest sporo drzew a królują głównie dęby , buki, klony . Jest też podobno kilka perełek ale nie wiem dokładnie co to. Przy stawach są wierzby płaczące

. Ogólnie wszystko tworzy fajny klimat i warto czasem przejść się i odetchnąć od codziennego biegu .
Izabelo zaczerwieniłam się

. Nie przesadzasz trochę?? Bardzo dziękuję za takie miłe słowa

.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanej i spokojnej niedzieli

.