Koniec miesiąca w pracy.....

No ale nie ma co.... kolejny słoneczny ciepły wekend......
Agnieszko oj to grabienie.... Miłego wekendu
Ewuś dalie u mnie dalej obsychają w koszykach na balkonie, na razie ciepło jest, później trociny i kierunek piwnica... Oj tak, fochować to się Zuźka umie i to zawodowo i w pełni profesjonalnie
Fraszko oj trochę się uzbierało przez jeden sezon, w przyszłym planuje więcej
Dorciu miłej niedzieli
Colli mi brakuje dali, tych żywych kolorów, fajnie że u Ciebie jeszcze kwitną
Paulii witam Cię ciepło w moich progach, trochę zasypanych liścmi.... Zapraszam częściej
Sylwuś Zuzia wygłaskana... Z tym pomaganiem to wiesz... Zuzia pierwsza. Pod leszczyną ładny stosik liści spadł więc już zbliżam się z grabiami.... Zuzia pędem, wyminęła mnie..... i padła w te liście ... i leży ... i łapie mnie za grabie...
Iwonko dziękuje za miłe słowa, też wyjątkowo mnie cieszy taka jesień, którą udaje mi się oddać wiernie na zdjęciach
Grażynko witaj na moim zasypanym liśćmi kawałku... Wrzosy się u mnie dobrze czują, mimo że rosną na patelni, troszkę je na zimę okrywam i mają się dobrze - niesamowity kolor wprowadzają do ogrodu. Dyńki od 2 lat uprawiam i myślę że w nowym roku, kolejne odmiany spróbuje... oczywiście tylko ozdobne. Chętnie bym Ci podrzuciła kilka, jak będę kiedy w Twoich stronach.... ja podróżniczka pociągowo/busowa ale nosi mnie nawet po Słowacji i Czechach... więc kto wie... Tak robię bombeczki... trochę w tym wątku mam fotek bombek...

Niestety mam awarie Picassa bo bym linka do albumu podrzuciła

Jak się z nią uporam wrzucę linka do bombek
Duszyczko Aniu grabić się staram a raczej usilnie próbuje z naciskiem na usilnie.... bo jak tu grabić jak pomocnik "łapie za grabie "

Gratuluję wyróżnienia
INTERNET SIĘ BAWI ZE MNĄ W KOTKA I MYSZKĘ... POJAWIA SIĘ I ZNIKA...
od M dostałam takie słoniki.. muszę je jakoś fajnie zagospodarować na działeczce
Zuzia pilnuje swoich liści i nie pozwala się zbliżyć z grabiami .... próby zbliżenia kończą się... źle... dla grabi.... i tak miałam kupić nowe
Po długich poszukiwaniach dorwałam gruszkę Konferencja.. już posadzona
Pozdrawiam ciepło, miłej niedzieli