Aniu też bardzo lubię te lilie....Patricia pięknie się rozrasta i ma dużo kwiatów a Garden A ma ogromne kwiaciory i niesamowicie pachnie... wieczorami na tarasie aż za mocno

Izuśu Ciebie też na pewno piękne kwiatuszki kwitną....ciekawa jestem Twoich wiosennych nasadzeń, bo ja u siebie już widzę, że niestety sporo się nie zgadza....zakwitają mi odmiany , których nie zamawiałam

Marzenko, staram się podpisywać to co wiem....ja też bardzo lubię jak są nazwy....można dopisywać do zeszytu chciejstw...a i faktycznie znajduje się imionka do swoich nn

Elu teraz z dnia na dzień więcej lilijek zakwita

Witaj Jolu dziękuję Ci bardzo za miłe słowa

Grażynko, Twoje to musi być jednak inna lilia, ponieważ Patrycia ma niezbyt duze kwiaty.
Garden A. naprawde pachnie zabójczo

Martuś i ja zachwycam się tą lilią, jest niesamowicie ukwiecona, a kwiaty ma olbrzymie ....jest piękna

Danusiu u mnie piaski, więc każda ilosć wody po prostu przelatuje, tak więc roślinkom nie grozi przelanie...bardziej zasuszenie, mimo biegania z wężem ogrodowym....szkoda Twoich lilijek....
Geniu dziękuję

Bożenko szkoda przemarzniętych lilijek....mam nadzieję, ze dużo ocalało i za chwilę będą cieszyły swoimi kwiatami

Irenko pachnie naprawdę wspaniale....szczególnie wieczorami

Dziś po południu zakwitły kolejne piękności
Satisfaction jestem nią zachwycona, ogromne kwiaty, przepiękny głęboki czerwony kolor ze złotym środkiem i bajeczny zapach...żałuję, ze na razie mają tylko po jednym kwiatku, cebule były nie największe....mam nadzieję, że za rok będzie lepiej...

NN

Tresor pomarańczowa żarówa

Red Alert

Diabora