Mój wymarzony ogród - czyli przygody Mariusza z działką.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2015, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój wymarzony ogród - czyli przygody Mariusza z działką.

Post »

Mariusz zimna mamy wszyscy dosyć :) Ale taki mamy klimat, pamiętaj ;:306

Super robotę wykonałeś w ogródku. Wiata robi wrażenie ;:215 Piękna sprawa jest posiedzieć na dworze i nic na głowę nie pada lub słoneczko nie grzeje :)
Moja działka mój raj :) Pozdrawiam Piotrek ;:163
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Mariuszu świetna wiata i na pewno kupiona gotowa nie byłaby tak solidna a dwa razy droższa! Dzięki temu że powstała własnym sumptem była okazja do grilla ...jakie tam pyszności różności! ;:215 i rozmów towarzyskich na świeżym powietrzu. Grządki wysprzątane i obsiane czyli tylko czekać na wschody!
Ja mam gniazdo dziki pszczółek pod elewacją co podchodzę i coś robię to wylatują...przyroda zawsze sobie poradzi!
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Dawno nie zaglądałam, a tu tyle się dzieje. I do tego smakowicie się porobiło :D Za ten posprzątany na medal ogródek to masz u mnie medal ;:180 A za wiatę kolejny :uszy
Awatar użytkownika
MartisM
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 14 mar 2016, o 14:47

Post »

Mariusz, widzę, że też jesteś fanem obrzeży typu ekobord. Ładnie wyglądają takie zaokrąglone obrzeża wokół roślin. No i oczywiście obsypane kamyczkami - rewelka :)
Coraz ładniej u Ciebie no i ten olbrzymi domek dla latających przyjaciół. Ja mam taką dużą gałąź i tam wywiercone dziury dla pszczółek. Już widziałam, że kilka jest zalepionych, więc to działa! :wink:
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Mariusz :wit , wiata świetna, działeczka wyglada ślicznie, czysta, wypielegnowana, gril obowiązkowy był, jak u nas ;:333 no i domek dla fruwajacych, no świetnie ;:215
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
jagusia111

Post »

Mariusz u Ciebie w ogródku to można "z podłogi jeść" ;:306 tak wszystko lśni czystością i porządkiem. A fruwające u Ciebie pracują bo u mnie trudno uświadczyć nawet ćwierć pszczoły czy bąka.
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Jestem pod wrażeniem porządku panującego na działce. Taką działeczką rzeczywiście można się pochwalić ;:63 Wiata już prezentuje się wspaniale, a jak ją jeszcze wykończysz, to będzie super. Masz zamiar ją obsadzić jakimiś pnączami? To dopiero byłby widok ;:oj
Domek dla murarek fajnie się prezentuje. Przy takiej ilości pszczół jaką posiadasz, to musi być tam bardzo gwarno. ja mam ułamek Twojej hodowli, a słychać je bardzo głośno. No i widać, mimo że są takie maleńkie. Może wreszcie zrobi się trochę cieplej, bo już wszystkim tego brakuje.
Pogody na jutro :wit
taner_32
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 26 gru 2016, o 09:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Musze przyznac ladna zadbana dzialeczka z ciekawie zadaszona pergola. Pewnie jakis taras z deski jeszcze wpadnie?Ja tez nie dlugo mam starcie z dzialka u tesciowej w Wawie będę chcial jej tam zrobic mala rewolucje w 2dni
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Mariusz, ze wszystkich stron, sypią sie same superlatywy i ja też muszę Ciebie pochwalić , ładnie ,czyściutko, ;:215
-Chłopie odwaliłeś kawał roboty- widzę że masz zapał i nie odpuszczasz ;:138
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Witajcie, dzisiaj pogoda nie była najgorsza, ogólnie słońca nie było ale w miarę ciepło, niestety na działce dzisiaj nic nie zrobiłem byłem tylko zerknąć co i jak :) i sprawdzić czy po deszczu dach nie przecieka :) Wszystko gra więc jestem zadowolony :heja Wczoraj chciało urwać głowę tak wiało więc też nic nie zrobiłem, no poza wsadzeniem drzewka, wiem trochę późno ale liczę, że będzie mu dobrze - wsadziłem jabłoń Szampion :)

Aniu[TROJA] grosz do grosza i się uzbiera :) no ja na razie na taką uzbierałem hehe

Obrazek

Angelika[drakka] no mam hehe zobaczymy czy populacja się utrzyma :wink:

Obrazek

Alu[Biedronka641] no nie próżnowałem, a na kawkę zapraszam w każdej chwili :)

Obrazek

Seba[seba1999] niech tylko dobrze rosną, chodzi mi o efekt przysłonięcia :) Posiałem już: marchew. pietruszkę, rzodkiewkę, fasolę, kukurydzę, czosnek (trochę późno) i cebulę.

Obrazek

Gosiu[Margo2]
dziękuję, na podłogę planuję jakąś kostkę brukową lub inna zobaczę co wyjdzie taniej :)

Obrazek

Piotrek[buum] nom już będzie gdzie usiąść, ale jeszcze sporo do wykończenia przy niej :)

Obrazek

Marysiu[Maska] fakt natura sama sobie poradzi :) ale czasem można pomóc, to moja pierwsza przygoda z pszczółkami więc zobaczymy co wyjdzie.

Obrazek

Małgosiu[PEPSI], Iwonko[iwona0042], Wandziu[mimoza55] dziękuję ;:196

Obrazek

Marto[MartisM] no to super, że pszczółki skorzystały z gałęzi, u mnie jeszcze żadnej zalepionej rurki nie ma, ale ruch jest :)

Obrazek

Aga[jagusia111] pracują moje pszczółki, spory ruch jest, czekam na pierwszą zaślepioną rurkę :)

Iwonko[Iwonka1] nom zastanawiałem się już co by można było posadzić obok i pewnie jak już skończę ją to coś wymyślę :), przy ulu gwarno, ale ;:3 dalej brak.

Obrazek

taner32 dzięki :) taras tak ale raczej z kostki, bo deska byłaby mniej trwała. Powodzenia życzę w rewolucji u teściowej :wink:
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Taka sterylna ta Twoja przestrzeń -u mnie busz i misz-masz :;230
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p
Od: 6 kwie 2017, o 09:21

Post »

Lubię oglądać takie idealne rabaty ja Twoje, wszystko takie uporządkowane a u mnie wszędzie busz :wink: nie mam pojęcia kiedy to wszystko ogarnę.
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
gloff
1000p
1000p
Od: 2 gru 2011, o 10:21

Post »

Widzę że miejsce do biesiadowania będzie przednie ;:215 Super ci to wszystko wyszło :D
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2015, o 17:43
Kontakt:

Post »

maniolek
Mariusz sporo roboty ale efekt dotychczasowych prac widać więc na pewno energii Ci nie zabraknie do dalszej pracy :) już widać że gospodarz jest na działce :) ile się zmieniło w ostatnim czasie ;:215
Moja działka mój raj :) Pozdrawiam Piotrek ;:163
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Cię Mariuszu wiatę masz rewelacyjną ;:215 już można się schować przed słoneczkiem czy deszczem. Twoja działka z dnia na dzień pięknieje. U mnie wszystko stoi robić się nic nie da bo pogoda do niczego cały czas leje.
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”