Witajcie, dzisiaj pogoda nie była najgorsza, ogólnie słońca nie było ale w miarę ciepło, niestety na działce dzisiaj nic nie zrobiłem byłem tylko zerknąć co i jak

i sprawdzić czy po deszczu dach nie przecieka

Wszystko gra więc jestem zadowolony

Wczoraj chciało urwać głowę tak wiało więc też nic nie zrobiłem, no poza wsadzeniem drzewka, wiem trochę późno ale liczę, że będzie mu dobrze - wsadziłem jabłoń Szampion
Aniu[TROJA] grosz do grosza i się uzbiera

no ja na razie na taką uzbierałem hehe
Angelika[drakka] no mam hehe zobaczymy czy populacja się utrzyma
Alu[Biedronka641] no nie próżnowałem, a na kawkę zapraszam w każdej chwili
Seba[seba1999] niech tylko dobrze rosną, chodzi mi o efekt przysłonięcia

Posiałem już: marchew. pietruszkę, rzodkiewkę, fasolę, kukurydzę, czosnek (trochę późno) i cebulę.
Gosiu[Margo2] dziękuję, na podłogę planuję jakąś kostkę brukową lub inna zobaczę co wyjdzie taniej
Piotrek[buum] nom już będzie gdzie usiąść, ale jeszcze sporo do wykończenia przy niej
Marysiu[Maska] fakt natura sama sobie poradzi

ale czasem można pomóc, to moja pierwsza przygoda z pszczółkami więc zobaczymy co wyjdzie.
Małgosiu[PEPSI],
Iwonko[iwona0042],
Wandziu[mimoza55] dziękuję
Marto[MartisM] no to super, że pszczółki skorzystały z gałęzi, u mnie jeszcze żadnej zalepionej rurki nie ma, ale ruch jest
Aga[jagusia111] pracują moje pszczółki, spory ruch jest, czekam na pierwszą zaślepioną rurkę
Iwonko[Iwonka1] nom zastanawiałem się już co by można było posadzić obok i pewnie jak już skończę ją to coś wymyślę

, przy ulu gwarno, ale

dalej brak.
taner32 dzięki

taras tak ale raczej z kostki, bo deska byłaby mniej trwała. Powodzenia życzę w rewolucji u teściowej