Rośliny doniczkowe - Czarodziej_ (Przemo)
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No właśnie ja tez jestem bardzo ciekawaAriadna pisze:A zdradzisz co to było![]()

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Myślicie że wiem pisałem już o tym
Czarodziej_ pisze:Sam nie wiem przywiezione nasionko z palmiarni poznańskiej wsadzone, wykiełkowało, pytałem na forum co to więc niektórzy stwierdzili że pieprz ale to teraz wydało owoce, nie było wcześniej kwiatów! co najciekawsze(owoce - nasiona wyrosły w kątkach liściowych) zobaczciebasga pisze:No ja nie mogę...ale różnorodność,gratuluję!
A to pnącze podobne do fasoli to co to jest?
![]()
nasiono, które wysiałem było identyczne tylko miało ok 1,5 cm średnicy i trochę bardziej nieregularny kształt więc pieprz to chyba nie jest, i co najciekawsze te nasiona cały czas rosną.![]()
![]()
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A widzisz moja żona nie specjalnie bo boi się, że jak się wyprowadzi na wieś to że będzie musiała robić, a mnie by wystarczyło by się ewentualnie domem zajęła a ogródki i cała reszta to już na mojej głowie. I nie wytłumaczysz takiej. Może z czasem uda mi się ją przekonać.basga pisze:Kurcze-ja bardzo chętnie bym się z Tobą przeprowadziła!

- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Na wsi to spokój, cisza, świeże powietrze...Dzieci mają gdzie się bawić, a w mieście...bloki, beton. Jak dobrze,że mieszkam poza miastem
Przekonuj żonę, bo warto! 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- agaM
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
cieszy oczka ta Twoja niesamowita cytrusowa kolekcja
niesamowity kolor zieleni mają

pozdrawiam
niesamowity kolor zieleni mają
marzyć można marzyć trzeba i... zacząć realizację choćby dziś ;)Czarodziej_ pisze:Żeby żona się zgodziła już bym się do siebie na wieś wyprowadził, tam bym sobie jakąś szklarnię postawił co i tak pewnie z czasem nastąpi.

pozdrawiam