Błażej, temat zgłębiłem o rozmowę z Panią dr z SGGW z Krakowa. Uważam, że warto stosować te żywe organizmy.
Ja zastosuję bezpośrednio do ziemi jak wszystkie rozsady posadzę w tym miesiącu. Potem powtórzę z paprykami i fasolami.
Tutaj masz info
SGGW jest w WarszawieBiotit pisze: Błażej, temat zgłębiłem o rozmowę z Panią dr z SGGW z Krakowa. Uważam, że warto stosować te żywe organizmy.
To ja kolejny raz proszę o nazwę tego cudownego nawozu składającego się tylko z azotu, fosforu i potasu. Inaczej nie uwierzę w jego istnienie.Biotit pisze: Papryki cały czas podlewane są nawozem 60:20:20 w dawce 4ml/l oraz włączyłem biohumus , który produkują moje dżdżownice kalifornijskie w dawce 1/1 z wodą deszczową.
Piotrze odnoszę wrażenie, że Nas ''wpuszczasz w maliny'' z tym nawozem. Do prima aprilis jeszcze dalekoBiotit pisze:Dziś całość podlałem NPK 60:20:20,
Szanowny Kolego z FO,pomidormen pisze:Moje pytanie jest merytoryczne, jaki nawóz składa się tylko z azotu, fosforu i potasu? ... informacje powinny być wiarygodne.
A wątku nie kupiłeś