Dziękuję Wam za miłe słowa, ahh jak ja lubię to forum, forumowiczów i chwilowe oderwanie od codziennych obowiązków.
Część nowości kupiłem na all... część otrzymałem z wymiany. W każdym razie nic nie kosztowało więcej niż 23 zł, więc jak najbardziej zgadza się w tytułem
Korzystając z okazji dodam małą aktualizację, jesień zbliża się wielkimi krokami i trzeba będzie powoli zacząć myśleć o znoszeniu wszystkiego ze szklarenki, phalki już dawno zniesione, niestety temperatury im nie służyły. Wszystko inne ma się dobrze, tego lata zakwitło mi kilka storczyków które w ogóle nie kwitły w domu. Teraz widzę że jeszcze kilka usprawnień trzeba będzie wprowadzić, ale w ogólnym rozrachunku jest fajnie, kto może i ma warunki niech buduje foliaka chociaż 2x2m. Ci którzy nie mogą zawsze mogą przywieść mi wszystkie swoje storczyki i ja się nimi zaopiekuję
Moim celem było aby zajrzeć co dzień do szklarenki i za każdym razem zobaczyć coś nowego, kwiat, pęd, wzrost... powoli mój cel się realizuje.
Wolę nie myśleć gdzie to wszystko pomieszczę zimą, ale ubezpieczyłem się trochę kupując odpowiednie szafki (budowlane

)
i mam nadzieję że dam radę.
Dziękuję za uwagę, żegnam państwa Krystyna Czubówna