GOSIU no tak sobie będzie musiała być ścięta do dołu . Niestety dużo jesiennych zakupów będzie musiało być sciętych do kopca . Moja RU jest młoda i ma jeszcze wiotkie łodyżki dlatego właśnie ją już nagięłam chociaż tylko 3 łodygi . Zobaczę co z tego wyjdzie
GRAŻYNKO cytrynka też widziałam ,ale ten pawik chyba czekał ,żebym mu zrobiła zdjęcie . Też na razie nie myślę o świętach ,ale jajeczka mogą już być w pogotowiu
BASIA masz rację ten temat był jeszcze w ubiegłym roku poruszany . na razie jest OK wszystko wychodzi ,a za niedługo już i Forsycja sie ukwieci . Wtedy sekatory w dłoń .
NELA ja mojemu RU chyba wybrałam dobre miejsce bo nawet w ubiegłym roku miał 2 kwiatki . Ona chyba lubi mieć dużo słonka . Na tej stronie róże już zaczynają swoją wegetację . Mam nadzieję ,ze też będę z niej tak zadowolona . Ubiegła jesień była zbyt cipła i wszystkie nowoposadzone róże zaczęły wegetację i to je zabiło . Nie wiem czy coś będzie z mojej awatarkowej nawet jej patyczki nie wyglądają za ładnie a były pod osłonką
MAJKA nie ma za co zawsze do usług

to był ubiegłoroczny temat