Odstraszacze to tylko strata kasy. Co do pułapek to czasami ja "gość" minie ale nie zawsze, trzeba przekładać i cierpliwie czekać, a najlepiej zastawić kilka sztuk. Ta gwarancja za 3 stówki na 2 tygodnie

Głuche?tazwawa pisze:Mówił ze traktuje nory gazem, i ze nie zabija kreta tylko go przegania. Sąsiad korzystał z jego usług i mówi ze kret więcej się nie pojawił.Fachowiec tłumaczył mi ze jak on przepędzie jednego kreta to do mojego ogrodowego pustostanu wprowadzi się następny, tylko zastanawia mnie ze jak krety są ślepe, głuche i w ogóle kiepsko ogarnięte to skąd wiedzą ze tu akurat jest pustostan ????!!!!
. Powiedzcie mi jeszcze czy krety zapadają w sen zimowy
Porównanie - wbrew pozorom - wcale nie jest takie odległe od rzeczywistości, tyle - że dotyczy matrycy, a nie obiektywów. Jak się zakurzyła - miałem do wyboru: zapłacić za czyszczenie 30 euro, chodzić z brudna lub... nauczyć się czyścić samemu. Teraz do mnie wpadają znajomi z aparatami i zanim obrócą z 'takiego jednego sklepu na rogu' - już maja czyste matryce.MirekL pisze:Bym Ci, z całym szacunkiem, kazał polubić, ja wiem... wiem, brudne szkło obiektywu