Moi drodzy, witam Was bardzo cieplutko
Ostatnie dni są przepiękne - uwielbiam taką jesień a listopad szczególne, bo właśnie dziś świętuję urodziny

w tym roku 29 - po raz któryś
Wracając do pogody to w weekend byłam u siebie na wsi i pochodziłam po lesie, zapach mchu, żywicy, barwy złoto-brązowo-żółto-pomarańczowe.... bajka. Nie chciało mi się wracać do warszawy
Szkoda również, że gdy wychodzę z pracy, za oknami ciemna noc i dlatego nie mogę doczekać się weekendu.
Aniu "Annes" jest cieplutko i oby tak zostało jeszcze do weekendu
Wiewioreczka grabienie to czynność której najbardziej nie lubię ale jak mus, to mus, trzeba je sprzątnąć i już. Bardzo bym chciała, aby do soboty wpadły już wszystkie

Gratuluje posadzenia cebul
clem3 każdy pączek bardzo cieszy

oczyma wyobraźni widzę czerwiec 2016 i nie mogę si go doczekać
aneczka1979 na pewno nie będziesz rozczarowana. Ja na początku miałam podobne obawy, bo różę tą wybierała moja córa. Dziś polecam ją do każdego ogrodu. A jeśli rzeczywiście nie spełni Twoich oczekiwań to ja tą Twoją żółciutka panienkę chętnie przytulę

I gratuluję zdjęć!!! Jak tak dalej będzie to ja przestanę zamieszczać foty u siebie, bo wstyd mnie ogrania na ich jakoś
Zuza część liści rzeczywiście wygląda bardzo ładnie, za to ta inna część całą w czarne plamy. Powiedz mi Kochana, gdy Ty dorwałaś takie wyprzedaże cebul? Może i ja powinnam odwiedzić jakiś market
Ola2310 witam Cię bardzo serdecznie! Cieszę się, że efekty mojej pracy przypadają do gustów innych osób. Ogrodowych planów mam pełną głowę i serducho, gorzej z kieszeniami

Na przyszły rok priorytetem jest oczkowa fontanna w otoczeniu traw oraz kilka hortensji. Skrycie marzę o wyłożeniu tarasu deską kompozytową ale z uwagi na komunię córy, nie wiem, czy pozwolę sobie na takie ekstrawagancje ... Czas pokaże co z tych planów wyniknie a tym czasem biegnę z rewizytą