Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
na zupełnie pierwszym zdjęciu masz śliczny wiosiorek z kryształami Swarovskiego! 

Pozdrawiam-Ewa
- baasik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja myślę, że to łzy odchodzącej Pani Złotej Jesieni 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Michale śliczne trzy kropelki
a grządka pod dalie już gotowa, a ja pod jesienne jeszcze nie mam
Czy ta kokorycz taka malusia?
, a dąbrówki to wymienimy co? bo mam ich już trochę kokorycz też mam inną
U Ciebie mgła, a u mnie ani ani! piękna, ciepła pogoda do wieczora.

Czy ta kokorycz taka malusia?

U Ciebie mgła, a u mnie ani ani! piękna, ciepła pogoda do wieczora.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
To chyba kokorycz Purple leaf ??
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie do południa było byle jak, natomiast kiedy już wróciłam z pracy-idealnie. Nawet wiatr ucichł
Wykopałam dalie i acidantery, więc teraz już z niczym nie muszę się spieszyć. Nawet róże w ostateczności po prostu zadołuję.
Udało Ci się zrobić świetne zdjęcia rosy

Udało Ci się zrobić świetne zdjęcia rosy

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Michał witam
Pięknie wyglądają roślinki ubrane w krople rosy
Kokorycz proszę zapisz dla mnie w swoim kajeciku
- nie mam ani jednej
a jest taka cudna
Dąbrówka też śliczna ale muszę sprawdzić czy nie mam takiej .
Powiedz gdzie Ty byleś na grzybach jak koło Ciebie lasu nie ma ??? i gdzie te grzybki przed nami ukryłeś ??
Chyba ze wisiały wysoko i ich nie zauważyłam
Pozdrawiam

Pięknie wyglądają roślinki ubrane w krople rosy

Kokorycz proszę zapisz dla mnie w swoim kajeciku

Dąbrówka też śliczna ale muszę sprawdzić czy nie mam takiej .
Powiedz gdzie Ty byleś na grzybach jak koło Ciebie lasu nie ma ??? i gdzie te grzybki przed nami ukryłeś ??

Pozdrawiam
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Dąbrówka to mi na Burgundy Glow wyglada... Że też Ci się chciało już teraz grządkę pod dalie robić? 

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Dalie będą świetnie wyeksponowane z każdej strony
Ja też już mam porobione nowe miejsca pod dalie, bo potem wiosną czasu brakuje. A teraz super pogoda na kopanie i wszelkie prace w ogrodzie! Oby jak najdużej!

- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Terlico Wiesz ile się naustawiałem żeby te kryształki uchwycić, jeszcze ciągle wiało i je bujało i nawet sekundy po zdjęciu nie wytrzymały, spadły, rozbiły się i odeszły w niepamięć...
Barbarko Rzeczywiście złota jesień odchodzi, dziś od świtu (o ile to można nazwać świtem ) szaro buro i ponuro.
Marysiu Kokorycz ma chyba 30 cm podczas kwitnienia i piękne niespotykane kwiatki, chętnie się wymienię kokoryczą oraz dąbrówką. Po wczorajszym cieple nie ma śladu, deszcz zapowiadany też nie pada tylko takie gie
Dorciu Dziękuję
Popatrzyłem na obrazki w internecie i to rzeczywiście Purple leaf
Ewa Coś jest na rzeczy z tym dołowaniem róż, otóż śniło mi się dziś , że mieliśmy ogrody koło siebie a za płotem miała Ewa gajowa a Ty wykopywałaś ziemię do taczek i woziłaś i zapisywałaś w zeszycie i pamiętam, że taczek było 63 a ziemia piękna , czarna i wilgotna, jakby z dna jeziora. Ogrody mieliśmy rozdzielone takim niskim betonowym murkiem, a Ty najpierw miałaś małą dziewczynkę ale chyba nie córkę i włosy związane w kitkę koloru takiego brązowego kasztanowego a potem nagle zmieniłaś wygląd, kolor włosów na siwoblond i dalej kopałaś tą ziemię
Tereniu Kokoryczą się chętnie podzielę, mam nadzieję, że przetrwa zimę bez problemu bo poprzednią ją ocieplałem. Na grzyby jeżdżę w Twoim kierunku na Mniszek i Kanice. Grzybki tuż przed Waszym przyjazdem chowałem do kotłowni oczywiście nie przed Wami tylko przed nocą
Miłego dnia
Pat Wygoglowałem i dąbrówka się zgadza
Po co szukać po encyklopediach odmian, wystarczy wstawić zdjęcie na FO i już jakaś życzliwa dusza rozpozna co to
Jacku No właśnie wiosną nie ma czasu a teraz podczas kopania trawy nie wybierałem tylko odwracałem ją w dół, do wiosny może przegnije i będzie od razu nawóz, dalie nie będą miały wyboru jak pięknie zakwitnąć. Czy mógłbyś wstawić u mnie kilka zdjęć Śnieżki? Wszystko idzie w dobrym kierunku póki co i mam nadzieję, że mnie odwiedzicie
Barbarko Rzeczywiście złota jesień odchodzi, dziś od świtu (o ile to można nazwać świtem ) szaro buro i ponuro.
Marysiu Kokorycz ma chyba 30 cm podczas kwitnienia i piękne niespotykane kwiatki, chętnie się wymienię kokoryczą oraz dąbrówką. Po wczorajszym cieple nie ma śladu, deszcz zapowiadany też nie pada tylko takie gie

Dorciu Dziękuję

Ewa Coś jest na rzeczy z tym dołowaniem róż, otóż śniło mi się dziś , że mieliśmy ogrody koło siebie a za płotem miała Ewa gajowa a Ty wykopywałaś ziemię do taczek i woziłaś i zapisywałaś w zeszycie i pamiętam, że taczek było 63 a ziemia piękna , czarna i wilgotna, jakby z dna jeziora. Ogrody mieliśmy rozdzielone takim niskim betonowym murkiem, a Ty najpierw miałaś małą dziewczynkę ale chyba nie córkę i włosy związane w kitkę koloru takiego brązowego kasztanowego a potem nagle zmieniłaś wygląd, kolor włosów na siwoblond i dalej kopałaś tą ziemię

Tereniu Kokoryczą się chętnie podzielę, mam nadzieję, że przetrwa zimę bez problemu bo poprzednią ją ocieplałem. Na grzyby jeżdżę w Twoim kierunku na Mniszek i Kanice. Grzybki tuż przed Waszym przyjazdem chowałem do kotłowni oczywiście nie przed Wami tylko przed nocą

Pat Wygoglowałem i dąbrówka się zgadza

Jacku No właśnie wiosną nie ma czasu a teraz podczas kopania trawy nie wybierałem tylko odwracałem ją w dół, do wiosny może przegnije i będzie od razu nawóz, dalie nie będą miały wyboru jak pięknie zakwitnąć. Czy mógłbyś wstawić u mnie kilka zdjęć Śnieżki? Wszystko idzie w dobrym kierunku póki co i mam nadzieję, że mnie odwiedzicie

-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Ech, Michałku, jak ja kocham takie zimy, o jakich mówiłeś, ciepłe, wilgotne, zgniłozielone, obrośnięte mchem
. Ciągle mi się wydaje, że nie pochodzę od małpy, tylko od jakiegoś gada, czy płaza
.
Dotychczas miałam Cię za mistrza fotografowania ciał astralnych, a tu taki cudny mikrokosmos
.
Grzybów zazdroszczę bardzo, bardzo!
I spotkań z Forumowiczkami też.
Najlepszego - Jagoda
PS. Dobrze, że Cię baby sfotografowały, teraz już mam 200% pewności, że jesteś super facet
.

Dotychczas miałam Cię za mistrza fotografowania ciał astralnych, a tu taki cudny mikrokosmos

Grzybów zazdroszczę bardzo, bardzo!
I spotkań z Forumowiczkami też.
Najlepszego - Jagoda
PS. Dobrze, że Cię baby sfotografowały, teraz już mam 200% pewności, że jesteś super facet

- Darmokot
Jaguś To ja też jestem gadopłazem
Mikrokosmos pojawił się wczoraj bo odkryłem, że aparat ma taką funkcję jak Supermakro. Jagusiu tu mamy bardzo dużo dobrych babów, jedne fotografują, drugie radzą , trzecie rośliny wysyłają jak jedna wielka rodzina tylko coś chłopów mało albo są tylko się nie rozpisują. Gracias za komplementy
Miłego wieczoru
PS A wiesz, że wczoraj sobie po Pruszczu podróżowałem, na googlu oczywiście 

- ewamaj66
Może jesteś jasnowidzem, bo zgadza się kolor włosów-siwoblond
Sen mnie rozśmieszył, jak zwykle, kiedy konfrontuje się go z rzeczywistością. Ale nie miałabym nic przeciw temu, żeby sąsiadować z Wami 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Michale, a mówiłeś że masz instrukcję obsługi?
ja właśnie z kolei supermakro użytkowałam całe lato!

- Darmokot
Ewo A wiesz, że już kilka razy sny mi się spełniły na następny dzień i to zwykle po trzy rzeczy z jednonocnego snu
Marysiu Instrukcji mi nie dali, naczy dali ale tylko ten papierek gdzie jest napisane żeby nie wrzucać aparatu do ognia

Marysiu Instrukcji mi nie dali, naczy dali ale tylko ten papierek gdzie jest napisane żeby nie wrzucać aparatu do ognia

- ewamaj66
Skoro tyle się sprawdza, ktoś będzie musiał zmienić miejsce zamieszkania
Ze snu oprócz koloru włosów na pewno sprawdzi się rycie w ziemi (róże już idą
), a także zeszyt, w którym zapisuję wszystkie nabytki. Ale na wnuczkę jeszcze się nie zanosi...