Pięknie masz na działeczce.Kwitnienia .Ja mieszkam w łąkach także w moim ogródku mało tego ,że cien to jeszcze ta ziemia długo zimna i mokra.Także wszystko z opóżnieniem.
W Twoim ogródeczku wpadła mi w oko cesarska korona ją się sadzi z cebuli
A i prymule urocze taki mają inny kolor.
Ale glostynia domowa faktycznie chyba powala wszystkich.Nie mam glostyni i nigdy nie miałam.Ale jak patrze na Twoją to musze ja wpisac na listę moich chciejstw
tesia39 Dziękuje mniodkowa ooo to szkoda że twoja nie przetrwała moja prawie przeze mnie padła bo długo jej nie podlewałam i widzę że parę pączków zasuszyła ale może właśnie dlatego ten kwiat taki wielki alunia Dziękuje teraz ty u mnie pooglądasz, później ja u ciebie i jest super... każdy zadowolony NolinkaDziękuje elcia1974 Dziękuje Tak, każdy spragniony wiosny zwłaszcza w tym roku to i napatrzeć się nie można uwielbiam wiosenne kwiaty Monika79Dziękuje Tak, Korona jest z cebul Ja swoja kupiłam na jesień w biedrze i nie dość że zakwitła to i kolor się zgadza Polecam,pewnie na jesień znowu będzie można kupić
Intryguje mnie ten Twój szczypior.Te liście wyglądają znajomo .Może to jakieś czosnki?Musimy uzbroić się w cierpliwość...
Piękne są te śnieżniki,co?Jak Ci wydadzą nasionka,to rozsyp naokoło.Fajnie mi na wiosnę wykiełkowały i spora kępka się zrobiła
Piękne tulipany i narcyzy oraz prymula.
Korona wygląda dostojnie .
A gloksynię chyba kupiłam taką samą.Ma pąki.Niedługo się przekonam
Drzewko bukszpanowe imponujacych rozmairow Duzo tych twoich chciejst ,ja nie mam takiej listy ale co zagladam do ktoregos watku to moje podoba i kiedys moze sie wydluza Pozdrawiam 3 majowo
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Blueberry Wreszcie się zmobilizowałam wiec będzie więcej jola1313 mnie intrygują jeszcze bardziej może i czosnki kto wie, najgorsze jest to że od dłuższego czasu ani drgną i ślimaki je podżerają Śnieżniki bardzo przypadły mi do gustu i z każdego kwiatka będę miała nasionka wiec za rok może będzie ich więcej tak jak u ciebie Moja Gloksynia już wypuszcza 3 kwiatka a ja dalej napatrzeć się nie mogę ancyk33 dzięki, a lista z pewnością ci się wydłuży Niunia1981mmaryla Dziękuje kochane za życzenia i za pamięć trzynastka Dzięki od paru lat to ja przycinam drzewko i ładnie się zagęszcza Patrzyłam w necie i może rzeczywiste to czosnek babojola Dziękuje nie sądziłam ,że zrobi taką furorę