Buszując po parapetach...
- renata_22
- 200p
- Od: 25 mar 2010, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Buszując po parapetach...
No rzeczywiście lubi tam sobie robić drzemki, może myśli że to taki mini las... W końcu jej przodkowie pochodzą z gęstych lasów wieć ma zamiłowanie do zieleni w genach
Zroślicha duża urosła ale jest nie ładna bo takie byłe jakie pnącze się z niej zrobiło - ma sporo lat...

Mnie osobiście zroślichy denerwują - trudno uzyskać roślinę o pożądanym wyglądzie. A to urośnie koślawo, a to tu coś zaschnie, a to listek zblednie... Nie miałbym chyba do niej cierpliwości.
Za to Twój parapet - jako całość prezentuje się iście buszowato ;)
Za to Twój parapet - jako całość prezentuje się iście buszowato ;)
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ślicznie wyglądają na tym parapecie zarówno kwiaty jak i kocia.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Witam
Kicia jest urocza... mój Kajtuś też szkody robi ale tylko jak jest jakaś mucha... nigdy jej nie odpuści gania za nią jak szalony
ale jak później spojrzy na mnie tymi oczętami
to nie mam
na niego krzyczeć

Kicia jest urocza... mój Kajtuś też szkody robi ale tylko jak jest jakaś mucha... nigdy jej nie odpuści gania za nią jak szalony

Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- renata_22
- 200p
Agata witam
Na moją kicię identycznie działa widok muchy a ostatnio ich jakoś dużo... Chyba się chowają przed nadchodzącym zimnem...

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Dama wprost stworzona do foptografowania. Nie można się na nią gniewać.Pomiziaj ją ode mnie.
- pati000
- 500p
- Od: 28 maja 2009, o 16:50
- Kontakt:
Kicia może i wygląda jak aniołek, ale widocznie, że z charakteru to niezła diablica
Wygląd może mylić

- renata_22
- 200p
Moja trzykrotka która dzisiaj poszła pod gilotynę - żeby się ładnie zagęsciła... tak wyglądała przed operacją, skróciłam jej sporo pędy no i mam masę zaszczepek...

Przy okazji zajęłam się zroślichą - z kilku długich pędów tylko 3 szczepki wzięłam i wsadziłam w ziemię... U dołu zostały 2 starę kępki które są w dobrym stanie i na razie nie wydłużają się... Teraz wygląda tak....

Storczyk tworzy keiki bo wyraźnie widać listki... Na drugim pędzie też coś wychodzi ale na razie jest malutkie

Pati Ona jest aniołkiem - kwitka pierwszy raz rozbiła przez przypadek bo strasznie dużo móch wlatuje przez ostatnie dni... idzie zimno, jak zobaczyłam pogodę na przyszły tydzień to mozna się załamać - nawet mniej niż 10 stopni w dzień i leje...
Aniu Na brak pieszczot to nie może narzekać codziennie jest przytulana, głaska i całowana chociaż nie za bardzo za tym przepada...

Przy okazji zajęłam się zroślichą - z kilku długich pędów tylko 3 szczepki wzięłam i wsadziłam w ziemię... U dołu zostały 2 starę kępki które są w dobrym stanie i na razie nie wydłużają się... Teraz wygląda tak....

Storczyk tworzy keiki bo wyraźnie widać listki... Na drugim pędzie też coś wychodzi ale na razie jest malutkie

Pati Ona jest aniołkiem - kwitka pierwszy raz rozbiła przez przypadek bo strasznie dużo móch wlatuje przez ostatnie dni... idzie zimno, jak zobaczyłam pogodę na przyszły tydzień to mozna się załamać - nawet mniej niż 10 stopni w dzień i leje...
Aniu Na brak pieszczot to nie może narzekać codziennie jest przytulana, głaska i całowana chociaż nie za bardzo za tym przepada...
- pati000
- 500p
- Od: 28 maja 2009, o 16:50
- Kontakt:
Ja już wolę zimę, przynajmniej jest śnieg
A teraz to tylko zimno i deszcz pada. Ostatnio wyszłam na 15 min z domu do biblioteki, jak wróciłam to cała byłam mokra 

- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Śliczności pokazujesz,
dla storczyka.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko, na twoim storczyku może być keiki, ale może to również być tzw. chorągiewka. Ja już tak miałam kilka razy. Ale oczywiście życzę, aby to było keiki.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Renatko gratuluję dzidziusia na storczyku 

- renata_22
- 200p
Wando a co to jest ta chorągiewka?