Mój kochany ogród...

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

pięknie, gdy w ogrodzie jest tyle kolorów....

pozdrawiam:)
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Coraz to nowe cuda odkywam podczas spaceru po Twoim ogrodzie :P
Jeśli Ci się znudzi krokosmia - to nie zapomnij o mnie :wink:
Widzę, że grzybki również znalazły u Ciebie swój zakątek :wink: Cezar nie wykazuje zakusów na tego samotnika? :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
offca
50p
50p
Od: 6 lip 2008, o 10:14

Post »

Kat, jakie dorodne iglaki, slicznie ci wszystko rosnie, a psisko rewelacja:)
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:D

Witajcie w moim ogrodzie!!
Owieczko! Dziękuję Ci bardzo za komplemenciki - ogród odwdzięcza się za moje starania :lol:

Gosiu! Krokosmia chyba nie może się znudzić - przypomnij mi później, bo teraz pięknie kwitnie, a grzybek styropianowy :lol: , podejrzewam, że Cezar nawet go nie zauważył :P

Urszulko! Jeszcze u mnie jest ich za mało! :roll:

Bogusiu! Dziękuję!

Wczoraj walczyłam z wielkimi mleczami i pokrzywami co mi od sąsiada przełażą... :evil: zrobiło się ciemno i pomimo, że aparat był przygotowany nie pstryknęlam ani jednego zdjęcia :? - nie było czasu! :lol:
Ale dziś postaram się zrobić jakieś nowe foteczki, kwitnie mi ponownie biała różyczka pnąca i zachwycam się zapachem jej kwiatów... no i zaczynają spadać jabłka :( na razie niedojrzałe - naturalna selekcja!! Tylko trzeba je zbierać... :(
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Widzę, że odpowiedziałaś na mój apel o zdjęcia :) pełnia lata u Ciebie tylko truskawki się skończyły :( a nad wszystkim czuwa piesio :wink:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu-Przebiegłam przez wątek, bardzo ostatnio kolorowy i kwietny, na pewno tu wrócę. Pajączek świetny!Pozdrowionka dla Cezara także,ileż w nim dostojeństwa.
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

:D Witajcie!

Sylwku! Jakoś ostatnio nie mam czasu na nowe fotki... chociaż zawsze kilka się znajdzie... :D

Ewo! Witaj w moim skromnym ogródku! Cezarka pozdrowiłam, oczywiście :lol: !

Dziś piękna pogoda, więc zamierzam troszkę uporządkować przed domem :D , żeby jutro było ładnie... ale czeka mnie zamiatanie chodnika (czego strasznie nie lubię :evil: ), no... chyba, że przekupię synka!!! :lol:
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Kasiu, synek na pewno pomoże :wink: może podłapie od Ciebie pasję ogrodu :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Kasiu właśnie przespacerowałam się po Twoim pięknym ogródku . Jeszcze masz gdzie sadzić ,możesz kupować roślinki ,zazdroszczę bo u mnie ciasnota .
Masz wszystko drzewa owocowe warzywnik no i część ogrodu z roślinkami ozdobnymi .
Tak powinno być u mnie warzywnika już nie mam chyba że mówimy o jednej grządce .
Genia
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

:D Witaj Gieniu! Dziękuję, że zaglądnełaś! :D

Miejsca u mnie jest rzeczywiście sporo, ale jeszcze koncepcja nie dopracowana... :( nie umiem tak jak inni (których tu podpatruję) zaplanować sobie rabatek "do przodu" - może to kwestia finansów, bo przecież żeby kupić kilkanaście nawet roślinek z jednego gatunku, nie mówiąc już o różnych gatunkach parę sztuk... do tego kora, torf, ziemia , nawozy :? to trzeba mieć worek pieniążków... a u mnie tymczasem remont starego domku znajdującego się właśnie w tym naszym przyszłym OGRODZIE pochłania większość kosztów i roślinki...są albo zdobyczne, albo pojedyńcze sztuki, bez których nie mogę wyjść z ogrodniczego... :D

No i sadzę ... niby z jakimś tam planem... ale pewnie potem będę przesadzać, dosadzać , zmieniać... :lol: ale cała przyjemnośc w tym, że będzie stworzony własnymi rękoma. :D

Sylwku - moi Synkowie sa wspaniali, ale jakoś na razie nie widzę zamiłowania do roślinek na zasadzie pasji, owszem... podoba im się, ale tak zwyczajnie bez entuzjazmu... a co do pomocy to nie mogę narzekać - raz jeden, a raz drugi pomoże... w dzisiejszych czasach to SKARB!
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
izabell12
500p
500p
Od: 23 lip 2009, o 11:34

Post »

Dziękuję za wizytę w moim ogrodzie, pozwoliłam sobie na krótką rewizytę.
Widzę, że masz już dużo roślin i drzew. Bardzo u Ciebie ładnie i kolorowo - będę zaglądać, no i zapraszam ponownie do mnie. Wkrótce pokażę drugą część ogrodu - clematisy.
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

:D Witaj Izo! Zapraszam częściej... do Ciebie oczywiście też zajrzę... :D
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
marcyjanna
200p
200p
Od: 23 cze 2009, o 17:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ślicznie! Widać, ile serca wkładasz w ten ogród. No i rośliny odwdzięczają Ci się za to.
Tak wszystko pięknie rośnie, aż chce się oglądać. Z tymi finansami to niestety tak jest. Kupić roślinę to pół biedy, ale dokupić dobrą ziemię, korę, to wychodzi dość drogo. :cry:
pozdrawiam
Małgorzata
Ot... chwastowisko marcyjanny.
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Przyjemnie u Ciebie Kasiu, nawet piesio spokojnie wypoczywa wśród zieleni. Błogi spokój :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

;:96 Sabinko! Z tym spokojem to różnie bywa!
Katarzyna, zapraszam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”