Kochani moi jak czytam to wiosna tylko u mnie

Strasznie sie cieszę , ale szkoda ,ze u Was jeszcze nie dotarła

Dotrze i będzie za to dłużej

Jak czytam ,ze Susan u
Krysi w pąkach , lilaki też to mi trudno uwierzyc , bo u mnie magnolie przekwitają a lilaki kwitną .
Madziu, Moni moja cedrówka to Flamingo, mam nadziję ,że jeszze sie zarózowi, może ja nie spełniam jakichś warunków ? musze poczytać . A ,że bedą przyrosty to będzie co0 rozdawać

a resztę Stasiu kosiarką , bo rośnie na trawniku
Justynko, Basiu ja też uwielbiam bzy, stokrotki , to tak jakby sie cofnać w czasie kiedy trawników się nie kosiło i stokrotki sobie rosły a bzy były wszędobylskie
Mirko, Dominiko Pieris kwitnie na biało jak inne, ale wyjątkowo śliczne przyrosty. Bo mam jeszcze inne co ładnie na różowo kwitną , ale przyrosty jakieś brazowawe. mam też z pstrymi listkami , młodziutkie, to przyrosty też nie takie ładne. Ten ma wyjątkowo śliczny kolor przyrostów, prawdę mówiąc nie widzialam jeszcze takich . Oczywiście trafiłam na niego przypadkowo i nie wiem kto on

Derenie owszem drogie, ale nie wszystkie, za to śliczności n iesamowite. Derenie są z małymi i dużo większymi kwiatkami. Kiedyś nieświadomie kupiłam córce to miał małe kwiatki a w końcu zmarzł . Teraz patrze żeby były duże , efektowne

Derenie są po magnoliach cudami przyrody
Jadziu Masz rację, piękne są magnolie, derenie, ale jak zaczną glicynie to wszystko przebiją , a mam je na ganku i drzewach . Też czekam na ich festiwal