Athshe- ogród Agnieszki w kujawsko-pomorskim

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Athshe- ogród Agnieszki w kujawsko-pomorskim

Post »

Nowy kiciuś czy nowy kwiatek :D :?:

Wszystkiego najlepszego dla córci ;:196 Majowa dziewczynka. Byk - to dobry znak, uczciwi i rzetelni ludzie. Moja styczniowa. Czyli koziorożec, takie to dopiero dadzą w kość ;:196
Awatar użytkownika
Steasi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2010, o 20:47

Post »

Żabka :D Jak ma oczy jak żmija takie pionowe źrenice, to będzie grzebiuszka ziemna. Czytałam o Twoim żabim problemie w którymś wątku. Jak widzę lokatorzy są nadal
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Wszystkiego naj dla młodej :) Bardzo fajny ten Wasz nowy nabytek. One lubią takie miejscówki :) Z pieńkami to u mnie tak łatwo nie jest... kilka km ode mnie jest wieś na której dużo ludzi ma takie cuda. Nie wiem skąd je biorą, ale często tam chodzę na spacery podziwiać i przy okazji się rozglądać. Niestety nic jeszcze ze sobą nie przytargałam.
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

W imieniu córci dziękuję, przekazane.

Aniu - słodki, słodki... niech jej będzie. Wczoraj napędziła nam stracha - nie wróciła na noc, ale to jej się zdarza. Gorzej, że do domu wróciła o 11.30. Zwykle, gdy nie ma jej na noc, to przylatuje, gdy tylko zaczyna się w domu ruch. Bałam się o nią...
Małgosiu - kwiatek nowy. Kotę mammy od 1,5 roku - urocza jest. A na znakach zodiaku nie znam się zupełnie. Fakt, że córcia do rany przyłóż - syn wyrównuje poziom... ;:124
Paula - nie zaglądałam jej w oczy, ale, że raczej szła, niż skakała, to zakładam, że jednak ropuszka? Ale i tak jest postęp - na dzień dobry oczywiście wrzask, dzieci od razu przyleciały żabę zobaczyc, nie musiałam mówic, co znalazłam... Ale potem poszłam po aparat - czyli jest postęp.
Obrazek
Madziu - mnie się pieńki trafiły w ramach porządkowania okolicznego terenu - nowy właściciel wynajął firmę robiącą porządki, równanie terenu, rozbiórkę starych budynków "popegeerowskich" i tak mi się udało :)
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

I ja przesyłam jeszcze życzenia dla Córci. Piękny nowy nabytek na kuchennym oknie. Uwielbiam bratki! Kociamber też super!
Awatar użytkownika
Shiz3R
1000p
1000p
Od: 29 sie 2013, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bratki na parapecie są ładne, ale kot niczego sobie, nawet ładniejszy ;:306
Żabka odwiedza Twój ogród, czyli jest wesoło he he. ;:108
Pozdrawiam, Robert.
athshe
500p
500p

Post »

Robert - żabka to dla mnie zdecydowanie nie jest wesoło... nie lubię! Ale daję życ.
Aniu - przekażę i dziękuję w imieniu córci.

Po dzisiejszych gościach urodzinowych wiem już, że czeka mnie jesienią przenoszenie rabaty. Miała się delikatnie wkomponowac za domem przy płocie, ale coś czuję, że tam jednak jeszcze przez pare lat może byc tylko trawnik - a co tam, niech dziaciaki mają boisko... dałam radę dziś nie krzyczec i nastawiam się na straty. A co przeżyje to będzie miało jesienią przeprowadzkę: pomarańczowe lilie, 3 odmiany liliowców i dosadzone dopiero co gailardie, przetaczniki, kocimiętka i chyba margaretki - Aniu - Anym - możliwe, że to margaretki były?? Tabliczka zaginęła. Muszę im szukac nowej miejscówki...
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Steasi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2010, o 20:47

Post »

No obstawiałabym ropuchę szarą. A to bardzo pożyteczne stworzonka. Świetnie postępy! Jeszcze troszkę i się polubicie :wink:
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko życzenia dla córci ;:196 a mnie czeka urządzenie 18-tki dla syna ;:224 Dobrze, że w lokalu, bo ogródek byłby zagrożony. ;:306 Ja mam już "stare konie" ale w dyngusa też latali gdzie popadnie. Jak się darłam na nich to twierdzili, że mi podlewają kwiatki. :;230
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
athshe
500p
500p

Post »

Poodpowiadam później, teraz tylko się żalę - nie chciało mi się wyciągac włókniny po imprezie - przemarzły mi koleusy, ipomea i jeszcze jedno liściaste...wrrr... Ale i tak dobrze, że tylko tyle. Szałwie mają po 2-3cm, a trzymają się całkiem nieźle.
Awatar użytkownika
Shiz3R
1000p
1000p
Od: 29 sie 2013, o 14:40

Post »

Ojej, dużo roślinek ten mróz "zjadł". Nie jest do dobra wiadomość, chociaż na cały ogród to i tak nie jest sporo straty. Na dzisiaj też mówią mrozek, trzeba się solidnie przyszykować, gdyż ma być gorszy niż poprzedni. :roll:
Pozdrawiam, Robert.
Awatar użytkownika
asta6265
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2012, o 12:01

Post »

Zachwycam się Twoim skalniakiem przed wejściem - pięknie wygląda, a łany floksów robią ogromne wrażenie i wcale nie jest ich za dużo :) ;:138
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Aguś witaj :wit
Spóźnione ale szczere życzenia dla córeczki, zdrówka i radości.
Ten przymrozek nie potrzebny, szkoda że Ci przemarzły roślinki. może uda się je odratować i wypuszczą, jak sadzisz.
Zdjęcia żabki fajne. Jakoś one mi nie przeszkadzają w ogrodzie. Czasami jedynie mnie przestraszy jak wyskoczy za krzaczka czy roślinki ale tak nawet cieszę sie ze one są.
Dzieci potrzbują dużo miejsca do zabawy. Na razie nie mam ich ale jak tak spojrzałam na swój zakątek ogrodwoy to swierdziłam że przd domem to nie ma bardzo miejsca. wszedzie jakieś rabatki, kwiatki. Jedynie na piaskownicę miejsce się znajdzie ;:306
Pozdrawiam serdecznie ;:168
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Łączę się w bólu...Rano zauważyłam że trawa jakaś biała w ogrodzie...na pierwszy rzut oka nie zauważyłam strat, ale po południu stwierdziłam, że trzy małe koleuski ( stały na tarasie) podmarzły, liście winogrona troszkę liźnięte, kilka nowo posadzonych aksamitek ( małe flance) też, i...uciekłam do domu, co będzie to będzie.
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

Witaj Aguś , witam się cieplutko i lecę nadrabiać zaległości :wit
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II