Ogródek AGNESS
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aguś jak zwykle piękne wianuszki jaka ty jesteś zdolna kobitka
A jak tam młoda jeszcze miesiąc i cie opuszcza czy jednak Lublin?

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu każdy w swoim stylu, co kto lubi
Cieszę się, że podobają Ci się
Pracy jest wciąż ogrom..... ja ostatnio nie mam czasu na nic..... jestem umordowana
rozmawiałam nawet dziś z rodzinką, skąd to się tyle pracy bierze, to aż nienormalne..... to dowiedziałam się, że sama sobie wymyślam robotę
..... no i chyba coś w tym jest
Elu cieszę się, że podobają Ci się..... ten różowy jest taki delikatny, kobiecy
Janku dziękuję
Muszę zobaczyć w necie Rok w ogrodzie, już baaaardzo dawno nie oglądałam. Ciekawa jestem odcinka o którym mówisz......
Gosiu dziękuję
Ola w Warszawie już ponad miesiąc
teraz mam ją w domku, bo przyjechała na weekend..... W przyszłym tygodniu ja postaram się pojechać do niej.....

Pracy jest wciąż ogrom..... ja ostatnio nie mam czasu na nic..... jestem umordowana

Elu cieszę się, że podobają Ci się..... ten różowy jest taki delikatny, kobiecy

Janku dziękuję

Gosiu dziękuję

-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Oj, Agnieszko, to prawda, że są osoby wiecznie zajęte, ale to ich wina, bo sobie zawsze znajdą robotę
.
Wiem coś o tym, ale jak się inaczej nie umie............
Wianuszki piękne, robisz tylko w ramach hobby ? czy dajesz może do kwiaciarni?
Twój sierpniowy ogródek jest bardziej kolorowy niż kiedyś, ciągle narzekałaś na zbyt wiele zieleni.
To dobrze, że wydałaś trochę roślin, bo sadzenie to jednak wielka frajda i teraz masz trochę miejsca na to.
Szkoda tylko, że sucho straszliwie, u nas dzisiaj trochę pokropiło, ale to niewiele da.
Las się pali nieopodal mnie, już drugi dzień strażacy pilnują, by się ogień nie rozprzestrzenił ..

Wiem coś o tym, ale jak się inaczej nie umie............
Wianuszki piękne, robisz tylko w ramach hobby ? czy dajesz może do kwiaciarni?
Twój sierpniowy ogródek jest bardziej kolorowy niż kiedyś, ciągle narzekałaś na zbyt wiele zieleni.
To dobrze, że wydałaś trochę roślin, bo sadzenie to jednak wielka frajda i teraz masz trochę miejsca na to.
Szkoda tylko, że sucho straszliwie, u nas dzisiaj trochę pokropiło, ale to niewiele da.
Las się pali nieopodal mnie, już drugi dzień strażacy pilnują, by się ogień nie rozprzestrzenił ..
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Agniesiu, podobno w poniedziałek ma padać więc i Twoje piękne zbiory roślinne odżyją
oby potem na dodatek wróciło ciepełko, czego Tobie i sobie życzę

oby potem na dodatek wróciło ciepełko, czego Tobie i sobie życzę

Pozdrawiam, Agata.
- doroteczkaa
- 100p
- Od: 11 lip 2013, o 16:12
Jak ja kocham Twoje funkie
-
- Od: 1 lis 2008, o 20:06
AGNESS
Jestem pełna podziwu
,wprost brak słów
Piękne roślinki ale i jaka zdolna z Ciebie kobitka wprost talent i tak trzymaj
Jestem pełna podziwu

Piękne roślinki ale i jaka zdolna z Ciebie kobitka wprost talent i tak trzymaj

Pozdrawiam Teresa
Miłe chwile dnia każdego czynią człeka szczęśliwym.
Miłe chwile dnia każdego czynią człeka szczęśliwym.
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Właśnie zastanawiałam się nad zrobieniem wianka, a tu mam gotowe podpowiedzi
Co prawda zdaję sobie sprawę, że mój na pewno nie wyjdzie, tak profesjonalnie, ale "zmałpować" warto.
Tym bardziej, że u mnie pada, więc trzeba czymś wypełnić czas.
Agnieszko fantastycznie

Co prawda zdaję sobie sprawę, że mój na pewno nie wyjdzie, tak profesjonalnie, ale "zmałpować" warto.
Tym bardziej, że u mnie pada, więc trzeba czymś wypełnić czas.
Agnieszko fantastycznie

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Asiu lilie to moje ukochane kwiaty, bardzo żałuję, że nie mam miejsca na więcej odmian .... tyle tych cudeniek jest.... Triumphator to faktycznie śliczna odmiana ....i cudnie pachnie
Elu..... no ja też inaczej nie potrafię
Wianuszki robię na zamówienie , do kwiaciarni ich nie wstawiam. Cieszę się, że podobają Ci się
Masz rację, u mnie przełom lipca i sierpnia był mało kolorowy.... ale posadziłam sporo liliowców i floksów i dzięki tym kwiatom zrobiło się barwnie, teraz liliowce zostały zastąpione przez hortensje, które wyrastają z zieleni w wielu miejscach w ogródku
Sucho jest niesamowicie, wczoraj cały dzień podlewało się..... naprawdę od rana do wieczora
..... wieczorem popadało..... może z 10 minut
Pożary lasu są straszne.... tak wszystko wysuszone, że ogień bardzo łatwo się rozprzestrzenia.... oby wreszcie porządnie popadało
Agatko oby Twoje życzenia się sprawdziły
Deszcz niesamowicie potrzebny..... ale i marzymy, żeby jesień była długa, ciepła i piękna.... z deszczem co noc
Dorotko miło mi bardzo
Porosły ogromne krzaczory..... wiosną muszę wykopać kilka wielkich kęp , bo już za bardzo się rozrosły i zagłuszają sąsiedztwo....
Teresko witaj
Bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa
Iwonko cieszę się bardzo że wianuszki podobają Ci się
Jestem pewna, ze Twój wianuszek wyjdzie piękny i mam nadzieję, że pochwalisz się swoją pracą
Ależ zazdroszczę deszczu..... u mnie wciąż sucho..... oby i tu doszły deszczowe chmurki....
Chopin to moja ukochana róża...... ciągle utwierdza mnie w tej miłości niesamowicie bujnie kwitnąc...... nie ma ani jednej kropeczki plamistości, chociaż niektóre odmiany są całkiem gołe
.... no i jest ogromnym krzaczorem.... wyższa ode mnie

Elu..... no ja też inaczej nie potrafię

Wianuszki robię na zamówienie , do kwiaciarni ich nie wstawiam. Cieszę się, że podobają Ci się

Masz rację, u mnie przełom lipca i sierpnia był mało kolorowy.... ale posadziłam sporo liliowców i floksów i dzięki tym kwiatom zrobiło się barwnie, teraz liliowce zostały zastąpione przez hortensje, które wyrastają z zieleni w wielu miejscach w ogródku

Sucho jest niesamowicie, wczoraj cały dzień podlewało się..... naprawdę od rana do wieczora

Pożary lasu są straszne.... tak wszystko wysuszone, że ogień bardzo łatwo się rozprzestrzenia.... oby wreszcie porządnie popadało

Agatko oby Twoje życzenia się sprawdziły

Dorotko miło mi bardzo

Teresko witaj

Bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa

Iwonko cieszę się bardzo że wianuszki podobają Ci się

Ależ zazdroszczę deszczu..... u mnie wciąż sucho..... oby i tu doszły deszczowe chmurki....
Chopin to moja ukochana róża...... ciągle utwierdza mnie w tej miłości niesamowicie bujnie kwitnąc...... nie ma ani jednej kropeczki plamistości, chociaż niektóre odmiany są całkiem gołe

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,piekna ta róza.Miałam nic nie kupować na agrze,moze jakiś gadżet do ogrodu,ale na chopina chyba się jeszcze skuszę.Czy on lubi pełne słoneczko czy raczej półcień?
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Aga, lubię Cię za takie słowadzięki temu, że siedzimy w domku, leniuchujemy i tęsknimy za ogrodem, to w przyszłym sezonie z wielką radością i zapałem zaczynamy prace na rabatach

I jeszcze za propagowanie pozytywnych emocji związanych z jesienią!

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wprowadziłam się do mojego wymarzonego domu 15 IX, a zatem pierwszą porą roku jaką tu spędziłam była jesień
Zawsze będę miała do niej sentyment... Poza tym słoneczne dni jesieni są znacznie przyjemniejsze od letniego skwaru, który w tym roku wyjątkowo dał nam się we znaki. Uwielbiam dni, kiedy nie muszę iść do pracy i zaczynam dzień od kawy na stopniu ganku. Najprzyjemniej jest w maju, ale także wrześniu czy październiku
No i mam więcej czasu, bo odpada podlewanie...
Chopina mam i go uwielbiam. U mnie właśnie na nowych pędach ma mnóstwo pąków
Będzie co podziwiać!

Chopina mam i go uwielbiam. U mnie właśnie na nowych pędach ma mnóstwo pąków

- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Moim Chopin-em nie nacieszyłam się w tym roku. Zakwitł i później mączniak go dopadł. Teraz odbija, ale kwitnienia nie doczekam się.
Twój kwitnie ślicznie, zachwyca
Twój kwitnie ślicznie, zachwyca

Pozdrawiam - Justyna
Aguś, witam niedzielnie!
Chopin kwitnie Ci zachwycająco - to jedna z moich najbardziej ulubionych róż. Co prawda co roku nisko ją tnę, ale i tak osiąga zawrotne rozmiary z mnóstwem kwiatów.
Kolejne wianki spod Twojej ręki przepiękne... pokazują w jaki sposób możemy sobie jeszcze bardziej uprzyjemnić jesień... ja osobiście bardzo ją lubię, z różnych względów, o których wielokrotnie pisałam
Pozdrawiam i niech nam wrzesień ciepłym i pogodnym będzie!
A.
Chopin kwitnie Ci zachwycająco - to jedna z moich najbardziej ulubionych róż. Co prawda co roku nisko ją tnę, ale i tak osiąga zawrotne rozmiary z mnóstwem kwiatów.
Kolejne wianki spod Twojej ręki przepiękne... pokazują w jaki sposób możemy sobie jeszcze bardziej uprzyjemnić jesień... ja osobiście bardzo ją lubię, z różnych względów, o których wielokrotnie pisałam

Pozdrawiam i niech nam wrzesień ciepłym i pogodnym będzie!
A.
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Kochana jakie piękne te wianuszki pytanko ile kosztuje takie cudo
Ogród masz nie samowity , kolorowy , zadbany.
A i jeszcze jedno pytanko czy masz może więcej cebul Lili Triumphator , bo ja też uwielbiam lilie a takiej piękności jeszcze nie mam.
Czekam na odpowiedzi na pw.
Pozdrawiam i słonka życzę , u mnie dzisiaj niezbyt ciepło , no i ulewa w nocy była nie samowita , mam nadzieje że i u ciebie popadało tak czekałaś przecież na deszcz,

Ogród masz nie samowity , kolorowy , zadbany.
A i jeszcze jedno pytanko czy masz może więcej cebul Lili Triumphator , bo ja też uwielbiam lilie a takiej piękności jeszcze nie mam.
Czekam na odpowiedzi na pw.
Pozdrawiam i słonka życzę , u mnie dzisiaj niezbyt ciepło , no i ulewa w nocy była nie samowita , mam nadzieje że i u ciebie popadało tak czekałaś przecież na deszcz,