Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aguś jak zwykle piękne wianuszki jaka ty jesteś zdolna kobitka ;:138 A jak tam młoda jeszcze miesiąc i cie opuszcza czy jednak Lublin?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu każdy w swoim stylu, co kto lubi ;:196 Cieszę się, że podobają Ci się :D
Pracy jest wciąż ogrom..... ja ostatnio nie mam czasu na nic..... jestem umordowana :roll: rozmawiałam nawet dziś z rodzinką, skąd to się tyle pracy bierze, to aż nienormalne..... to dowiedziałam się, że sama sobie wymyślam robotę ;:202 ..... no i chyba coś w tym jest :;230

Elu cieszę się, że podobają Ci się..... ten różowy jest taki delikatny, kobiecy :D

Janku dziękuję ;:167 Muszę zobaczyć w necie Rok w ogrodzie, już baaaardzo dawno nie oglądałam. Ciekawa jestem odcinka o którym mówisz......

Gosiu dziękuję ;:196 Ola w Warszawie już ponad miesiąc :( teraz mam ją w domku, bo przyjechała na weekend..... W przyszłym tygodniu ja postaram się pojechać do niej.....
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

Piękna ta lelijka:)
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Oj, Agnieszko, to prawda, że są osoby wiecznie zajęte, ale to ich wina, bo sobie zawsze znajdą robotę :roll: .
Wiem coś o tym, ale jak się inaczej nie umie............
Wianuszki piękne, robisz tylko w ramach hobby ? czy dajesz może do kwiaciarni?
Twój sierpniowy ogródek jest bardziej kolorowy niż kiedyś, ciągle narzekałaś na zbyt wiele zieleni.
To dobrze, że wydałaś trochę roślin, bo sadzenie to jednak wielka frajda i teraz masz trochę miejsca na to.
Szkoda tylko, że sucho straszliwie, u nas dzisiaj trochę pokropiło, ale to niewiele da.
Las się pali nieopodal mnie, już drugi dzień strażacy pilnują, by się ogień nie rozprzestrzenił ..
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Agniesiu, podobno w poniedziałek ma padać więc i Twoje piękne zbiory roślinne odżyją

oby potem na dodatek wróciło ciepełko, czego Tobie i sobie życzę ;:215 ;:215 ;:215
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
doroteczkaa
100p
100p
Od: 11 lip 2013, o 16:12

Post »

Jak ja kocham Twoje funkie
Nie musze być idealna..!... Wystarczy, ze jestem wyjątkowa!

W Ogrodzie Panny D.
juda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2008, o 20:06

Post »

AGNESS
Jestem pełna podziwu ;:180 ,wprost brak słów ;:215
Piękne roślinki ale i jaka zdolna z Ciebie kobitka wprost talent i tak trzymaj ;:63
Pozdrawiam Teresa
Miłe chwile dnia każdego czynią człeka szczęśliwym.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Właśnie zastanawiałam się nad zrobieniem wianka, a tu mam gotowe podpowiedzi ;:333
Co prawda zdaję sobie sprawę, że mój na pewno nie wyjdzie, tak profesjonalnie, ale "zmałpować" warto.
Tym bardziej, że u mnie pada, więc trzeba czymś wypełnić czas.
Agnieszko fantastycznie :!:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Asiu lilie to moje ukochane kwiaty, bardzo żałuję, że nie mam miejsca na więcej odmian .... tyle tych cudeniek jest.... Triumphator to faktycznie śliczna odmiana ....i cudnie pachnie :D

Elu..... no ja też inaczej nie potrafię :roll: :lol:
Wianuszki robię na zamówienie , do kwiaciarni ich nie wstawiam. Cieszę się, że podobają Ci się ;:167
Masz rację, u mnie przełom lipca i sierpnia był mało kolorowy.... ale posadziłam sporo liliowców i floksów i dzięki tym kwiatom zrobiło się barwnie, teraz liliowce zostały zastąpione przez hortensje, które wyrastają z zieleni w wielu miejscach w ogródku :D
Sucho jest niesamowicie, wczoraj cały dzień podlewało się..... naprawdę od rana do wieczora :roll: ..... wieczorem popadało..... może z 10 minut :roll:
Pożary lasu są straszne.... tak wszystko wysuszone, że ogień bardzo łatwo się rozprzestrzenia.... oby wreszcie porządnie popadało :?

Agatko oby Twoje życzenia się sprawdziły ;:196 Deszcz niesamowicie potrzebny..... ale i marzymy, żeby jesień była długa, ciepła i piękna.... z deszczem co noc ;:224 :;230

Dorotko miło mi bardzo ;:167 Porosły ogromne krzaczory..... wiosną muszę wykopać kilka wielkich kęp , bo już za bardzo się rozrosły i zagłuszają sąsiedztwo....

Teresko witaj :wit
Bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa ;:167

Iwonko cieszę się bardzo że wianuszki podobają Ci się ;:196 Jestem pewna, ze Twój wianuszek wyjdzie piękny i mam nadzieję, że pochwalisz się swoją pracą :D
Ależ zazdroszczę deszczu..... u mnie wciąż sucho..... oby i tu doszły deszczowe chmurki....

Chopin to moja ukochana róża...... ciągle utwierdza mnie w tej miłości niesamowicie bujnie kwitnąc...... nie ma ani jednej kropeczki plamistości, chociaż niektóre odmiany są całkiem gołe :roll: .... no i jest ogromnym krzaczorem.... wyższa ode mnie :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,piekna ta róza.Miałam nic nie kupować na agrze,moze jakiś gadżet do ogrodu,ale na chopina chyba się jeszcze skuszę.Czy on lubi pełne słoneczko czy raczej półcień?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

dzięki temu, że siedzimy w domku, leniuchujemy i tęsknimy za ogrodem, to w przyszłym sezonie z wielką radością i zapałem zaczynamy prace na rabatach
Aga, lubię Cię za takie słowa ;:196 Ja to wiem i myślę podobnie ale innym warto uświadomić ;:173 Nasz zapał po zimie, energia i radość są nieocenione i zdwojone długim wyczekiwaniem wiosny.
I jeszcze za propagowanie pozytywnych emocji związanych z jesienią! ;:196
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wprowadziłam się do mojego wymarzonego domu 15 IX, a zatem pierwszą porą roku jaką tu spędziłam była jesień :D Zawsze będę miała do niej sentyment... Poza tym słoneczne dni jesieni są znacznie przyjemniejsze od letniego skwaru, który w tym roku wyjątkowo dał nam się we znaki. Uwielbiam dni, kiedy nie muszę iść do pracy i zaczynam dzień od kawy na stopniu ganku. Najprzyjemniej jest w maju, ale także wrześniu czy październiku :D No i mam więcej czasu, bo odpada podlewanie...
Chopina mam i go uwielbiam. U mnie właśnie na nowych pędach ma mnóstwo pąków :D Będzie co podziwiać!
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Moim Chopin-em nie nacieszyłam się w tym roku. Zakwitł i później mączniak go dopadł. Teraz odbija, ale kwitnienia nie doczekam się.
Twój kwitnie ślicznie, zachwyca ;:167
Pozdrawiam - Justyna
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Aguś, witam niedzielnie!
Chopin kwitnie Ci zachwycająco - to jedna z moich najbardziej ulubionych róż. Co prawda co roku nisko ją tnę, ale i tak osiąga zawrotne rozmiary z mnóstwem kwiatów.
Kolejne wianki spod Twojej ręki przepiękne... pokazują w jaki sposób możemy sobie jeszcze bardziej uprzyjemnić jesień... ja osobiście bardzo ją lubię, z różnych względów, o których wielokrotnie pisałam :)
Pozdrawiam i niech nam wrzesień ciepłym i pogodnym będzie!
A.
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Kochana jakie piękne te wianuszki pytanko ile kosztuje takie cudo ;:170
Ogród masz nie samowity , kolorowy , zadbany.
A i jeszcze jedno pytanko czy masz może więcej cebul Lili Triumphator , bo ja też uwielbiam lilie a takiej piękności jeszcze nie mam.
Czekam na odpowiedzi na pw.
Pozdrawiam i słonka życzę , u mnie dzisiaj niezbyt ciepło , no i ulewa w nocy była nie samowita , mam nadzieje że i u ciebie popadało tak czekałaś przecież na deszcz,
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”