Ogródek AGNESS
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Witaj Agniesiu ,musiałam sporo poczytać .Dawno nie zaglądałam ,ślicznie masz w ogrodzie ,kwiatuszki cieszą oko i wprowadzają wiosenny nastrój .Pięknie . 

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Porządeczek powoli robi się na rabatkach .Agusiu ta upragniona i długo wyczekiwana także do Ciebie już dotarła 

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
E tam, nie chwal się, ja taki "porządek" to mam caly ro, tylko w różnych częściach ogrodu. 

- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Widzę, ze porządki idą pełną para. U mnie dopiero na majówkę będą takie działania ;)
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,pogoda nam sprzyja,wszyscy z nosami w ziemi ciorają,ale najbardziej lubie ten moment kiedy na krzewach i drzewach zaczyna sie zielenic,a na razie jeszcze łyso.
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Witam
poszperałam w twoim wątku, prześliczne wianuszki ,fotki odstraszające zimę w końcu poskutkowały
zima odeszła
Pozdrawiam Gosiaczek

Pozdrawiam Gosiaczek

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Agnieszko,wszędzie takie same widoki,ja też mam cały ogród w gałęziach, wygrabionych rabatach jutro sprzątanie ścieżek,ale to gorąco tak za nagle przyszło,rośliny chcą oszaleć z tego szczęścia,piękna wiosenka w każdym ogrodzie,pozdrawiam

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Agnieszko w zeszłym roku pod koniec kwietnia byłam w Twoim ogrodzie i było cudnie kolorowo teraz tez nie długo tak będzie i Twoje śliczne sasanki zakwitną.
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Coś mi powyżerało dziurki okrągłe w bergeniach
Co to może być? i ew jak z tym walczyć? Nie widać żadnych żyjątek
Wczoraj wieczorem pocięły mnie pierwsze komary

Co to może być? i ew jak z tym walczyć? Nie widać żadnych żyjątek

Wczoraj wieczorem pocięły mnie pierwsze komary

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
U mnie komaty tez sa i to taka jakas plaga, ze odgonic sie nie moglam jak bylam na szkoleniu z psiakiem. A ten jak siedzial, to tez ciagle klapal paszcza i komary wylapywal.
Podobno juz kleszcze sie pojawily
Podobno juz kleszcze sie pojawily

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kochane witajcie
jak tylko wrócę wieczorkiem z ogródka, to wszystkim odpiszę
Teraz wpadłam na chwilkę odpocząć i przy okazji podrobić obiadek..... taki szybciutki, gulasz, sam się prawie robi, więcej czasu dla ogrodu
Wczoraj zaczęłam szykować taras do sezonu letniego, jako dekorację zrobiłam 2 wielkie wianki, już wiszą, fotki cyknięte..... mam nadzieję , że będą atrakcyjną dekoracją przez cały sezon...... a chyba zrobię jeszcze jeden

Wczoraj zaczęłam szykować taras do sezonu letniego, jako dekorację zrobiłam 2 wielkie wianki, już wiszą, fotki cyknięte..... mam nadzieję , że będą atrakcyjną dekoracją przez cały sezon...... a chyba zrobię jeszcze jeden

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś wianki jak zawsze wysmakowane i przesycone prostotą, która bliska memu
Zasłużone

Zasłużone

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rewelacja
Takie całoroczne z tendencją jak dla mnie jesień-zima
Bardzo ładnie wykonane, jak zawsze 

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ale piękne. Cale lato będą pięknie dom zdobily. 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ewuniu nie mam zbyt wiele tych najwcześniejszych kwiatuszków, muszę intensywnie jesienią nad tym popracować
Jadziu tak, mam już piękną słoneczną i ciepłą wiosnę.... prawie całe dni spędzam w ogródku.... nie tylko na pracy, ale również na leniuchowaniu w słońcu
Dorotko, to prawda, w ogródku pracujemy cały sezon..... i wtedy tworzy się mniejszy lub większy bałaganik
Przemku ogródek przy domu to wielka wygoda, w każdej chwili korzystając z pogody można wyskoczyć i coś porobić
Małgosiu ja też uwielbiam ten moment, kiedy jeszcze nie ma listeczków, a drzewa pokrywają sie taką seledynową mgiełką.... cudnie to wygląda
Witaj Gosiu
Wiosenka juz w pełni, kolorowa i cieplutka.... bardzo na to czekaliśmy
Martuś faktycznie wszystkie ogródki pokrywają się teraz pościnanymi badylkami..... ale jak sie już wszystko uprzątnie to jest tak ślicznie i czyściutko
Geniu już nie mogę doczekać się tych kolorków...... sasanki maja już piękne duże pąki.... więc to już lada chwila
Jolu nie mam pojęcia co to może być..... ale kiedy to się stało??? Teraz czy w zeszłym sezonie??? Bo może to ślimory...
Jula kleszczy bardzo się boję.... ciągle trąbią o tych chorobach, które przenoszą.... niezbyt to przyjemna perspektywa...
Komarów jeszcze nie zaobserwowałam....
Aguś, Madziu, Dorotko bardzo mi miło, że wianuszki podobają Wam się
Wiosna jest bardzo trudna do robienia ozdób z naturalnych rzeczy.... raczej nie bardzo jest z czego.... jedynie bukszpan tak mi się z wiosną kojarzy
Wianuszki będą się zmieniały wraz z porami roku.... latem trafią do nich zamiast bukszpanu hortensje, ususzone róże itp..... a jesienią to już całkiem będzie szaleństwo.... kasztany, żołędzie, owoce dzikiej róży, głogu, ,dzikiego wina, jarzębina, liście klonu, dębu i mnóstwo, mnóstwo innych .... totalny aranżacyjny szał
a na zimę na miejsce bukszpanu trafią iglaste gałązki, szyszki, orzechy i kilka kolorowych bombeczek
Tak, że wianuszki będą się zmieniały wraz z porami roku 

Jadziu tak, mam już piękną słoneczną i ciepłą wiosnę.... prawie całe dni spędzam w ogródku.... nie tylko na pracy, ale również na leniuchowaniu w słońcu

Dorotko, to prawda, w ogródku pracujemy cały sezon..... i wtedy tworzy się mniejszy lub większy bałaganik

Przemku ogródek przy domu to wielka wygoda, w każdej chwili korzystając z pogody można wyskoczyć i coś porobić

Małgosiu ja też uwielbiam ten moment, kiedy jeszcze nie ma listeczków, a drzewa pokrywają sie taką seledynową mgiełką.... cudnie to wygląda

Witaj Gosiu

Wiosenka juz w pełni, kolorowa i cieplutka.... bardzo na to czekaliśmy

Martuś faktycznie wszystkie ogródki pokrywają się teraz pościnanymi badylkami..... ale jak sie już wszystko uprzątnie to jest tak ślicznie i czyściutko

Geniu już nie mogę doczekać się tych kolorków...... sasanki maja już piękne duże pąki.... więc to już lada chwila

Jolu nie mam pojęcia co to może być..... ale kiedy to się stało??? Teraz czy w zeszłym sezonie??? Bo może to ślimory...
Jula kleszczy bardzo się boję.... ciągle trąbią o tych chorobach, które przenoszą.... niezbyt to przyjemna perspektywa...
Komarów jeszcze nie zaobserwowałam....
Aguś, Madziu, Dorotko bardzo mi miło, że wianuszki podobają Wam się