Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Witaj Agniesiu ,musiałam sporo poczytać .Dawno nie zaglądałam ,ślicznie masz w ogrodzie ,kwiatuszki cieszą oko i wprowadzają wiosenny nastrój .Pięknie . ;:138
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Porządeczek powoli robi się na rabatkach .Agusiu ta upragniona i długo wyczekiwana także do Ciebie już dotarła ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

E tam, nie chwal się, ja taki "porządek" to mam caly ro, tylko w różnych częściach ogrodu. :;230
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Widzę, ze porządki idą pełną para. U mnie dopiero na majówkę będą takie działania ;)
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,pogoda nam sprzyja,wszyscy z nosami w ziemi ciorają,ale najbardziej lubie ten moment kiedy na krzewach i drzewach zaczyna sie zielenic,a na razie jeszcze łyso.
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Witam :wit poszperałam w twoim wątku, prześliczne wianuszki ,fotki odstraszające zimę w końcu poskutkowały ;:306 zima odeszła ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam Gosiaczek ;:180
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Agnieszko,wszędzie takie same widoki,ja też mam cały ogród w gałęziach, wygrabionych rabatach jutro sprzątanie ścieżek,ale to gorąco tak za nagle przyszło,rośliny chcą oszaleć z tego szczęścia,piękna wiosenka w każdym ogrodzie,pozdrawiam :wit ;:3
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Agnieszko w zeszłym roku pod koniec kwietnia byłam w Twoim ogrodzie i było cudnie kolorowo teraz tez nie długo tak będzie i Twoje śliczne sasanki zakwitną.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Coś mi powyżerało dziurki okrągłe w bergeniach :twisted:
Co to może być? i ew jak z tym walczyć? Nie widać żadnych żyjątek ;:131

Wczoraj wieczorem pocięły mnie pierwsze komary :;230
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

U mnie komaty tez sa i to taka jakas plaga, ze odgonic sie nie moglam jak bylam na szkoleniu z psiakiem. A ten jak siedzial, to tez ciagle klapal paszcza i komary wylapywal.
Podobno juz kleszcze sie pojawily :evil:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kochane witajcie ;:196 jak tylko wrócę wieczorkiem z ogródka, to wszystkim odpiszę :D Teraz wpadłam na chwilkę odpocząć i przy okazji podrobić obiadek..... taki szybciutki, gulasz, sam się prawie robi, więcej czasu dla ogrodu 8-) :lol:
Wczoraj zaczęłam szykować taras do sezonu letniego, jako dekorację zrobiłam 2 wielkie wianki, już wiszą, fotki cyknięte..... mam nadzieję , że będą atrakcyjną dekoracją przez cały sezon...... a chyba zrobię jeszcze jeden 8-) :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś wianki jak zawsze wysmakowane i przesycone prostotą, która bliska memu ;:167
Zasłużone ;:180
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rewelacja ;:215 Takie całoroczne z tendencją jak dla mnie jesień-zima :wink: Bardzo ładnie wykonane, jak zawsze ;:180
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Ale piękne. Cale lato będą pięknie dom zdobily. ;:138
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ewuniu nie mam zbyt wiele tych najwcześniejszych kwiatuszków, muszę intensywnie jesienią nad tym popracować 8-) :lol:

Jadziu tak, mam już piękną słoneczną i ciepłą wiosnę.... prawie całe dni spędzam w ogródku.... nie tylko na pracy, ale również na leniuchowaniu w słońcu 8-) :lol:

Dorotko, to prawda, w ogródku pracujemy cały sezon..... i wtedy tworzy się mniejszy lub większy bałaganik 8-) :lol:

Przemku ogródek przy domu to wielka wygoda, w każdej chwili korzystając z pogody można wyskoczyć i coś porobić :D

Małgosiu ja też uwielbiam ten moment, kiedy jeszcze nie ma listeczków, a drzewa pokrywają sie taką seledynową mgiełką.... cudnie to wygląda :D

Witaj Gosiu :wit
Wiosenka juz w pełni, kolorowa i cieplutka.... bardzo na to czekaliśmy :D

Martuś faktycznie wszystkie ogródki pokrywają się teraz pościnanymi badylkami..... ale jak sie już wszystko uprzątnie to jest tak ślicznie i czyściutko :D

Geniu
już nie mogę doczekać się tych kolorków...... sasanki maja już piękne duże pąki.... więc to już lada chwila :D

Jolu nie mam pojęcia co to może być..... ale kiedy to się stało??? Teraz czy w zeszłym sezonie??? Bo może to ślimory...

Jula kleszczy bardzo się boję.... ciągle trąbią o tych chorobach, które przenoszą.... niezbyt to przyjemna perspektywa...
Komarów jeszcze nie zaobserwowałam....

Aguś, Madziu, Dorotko bardzo mi miło, że wianuszki podobają Wam się ;:196 Wiosna jest bardzo trudna do robienia ozdób z naturalnych rzeczy.... raczej nie bardzo jest z czego.... jedynie bukszpan tak mi się z wiosną kojarzy :lol: Wianuszki będą się zmieniały wraz z porami roku.... latem trafią do nich zamiast bukszpanu hortensje, ususzone róże itp..... a jesienią to już całkiem będzie szaleństwo.... kasztany, żołędzie, owoce dzikiej róży, głogu, ,dzikiego wina, jarzębina, liście klonu, dębu i mnóstwo, mnóstwo innych .... totalny aranżacyjny szał 8-) :lol: a na zimę na miejsce bukszpanu trafią iglaste gałązki, szyszki, orzechy i kilka kolorowych bombeczek 8-) :lol: Tak, że wianuszki będą się zmieniały wraz z porami roku :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”